MP4 Lejátszók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chrome mp4 lejátszóhoz nem tudtok firmware-t? Asszem beszart :c
MP4-PLAY02/4GB-CHR típusú
Ez a firmware van rajta most:
AK1022
2006/06/25
9.1.52.000
2006/12/28
másodszor a konvertáló program jó-e? milyen? ha az rossz akkor cseréld vmi másra
1. ha az mp3-akat a gépen hangosabbra veszed valami programmal
2. hát vagy más firmware-t teszel fel (ezt nem ajánlom) vagy a gépen felszabdalod a mixeket
A két lányom kapott ( 8o) ) karácsonyra egy MOMO Supercard típusú MP4 lejátszót.
Minden nagyon tuti rajta, csak egyszerûen nem tudok rá filmet átkonvertálni. A Cd-n, amit adtak hozzá azzal sem sikerült. Próbáltam már mindenfélével, de sajna nem megy..
Kérlek segítsetek, hogy egyáltalán milyen irányban induljak el....
Van rajta test videó klip, azzal nem lehet kezdeni valamit???
LDC
1.Mint azt több helyen is olvastam ez a típus eléggé halk, már vki szintén panaszkodott erre, amihez én is csak csatlakozni tudok. Szóval azt szeretném kérdezni, bár lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ezen semmiféle fülhallgató nem segíthet? Bár a gyári helyett egy korábbi Panasonic fülessel próbálkoztam, nem sok sikerrel. Nem azt szeretném, hogy beszakítsa a dobhártyámat, de pont azon a határon van, hogy a kedvenc számaimra még egy-két egységet azért nyomatnék...fõleg zajos tömegközlekedési eszközön. Szóval ez reménytelen lenne?
2. A másik pedig, lehet, hogy még nagyobb hülyeség, vagy még kevesebb az esélye a megoldásnak. A tekerés a második problémája a szerkezetnek. Az ugyanis borzasztó lassú, nem lehet állítani a sebességet, mint egy korábbi lejátszómban pl. Ez több órás mixeknél eléggé zavaró tud lenni, ha a kedvenc számomhoz több nap tekerés után érek csak oda... Szóval ehhez nem fejlesztettek ki esetleg vmi szoftvert, Philipsék háza táján nem lelhetõ fel vmi megoldás?
Elõre is köszönöm szépen a segítségeteket, hozzászólásaitokat!
Vettem egy zsír új MP4 lejátszót, de a drivere csak WIN98-hoz jó!
Nekem XP-m van és már az egész rokonságomnak is. A PC felismeri, de a meghajtót ugye nem tudja telepíteni.
Mit lehet tenni? (Anélkül, hogy install win98.)
Szépen kérem, valaki segítsen.
Elõre is köszönöm.
vki tudna segiteni?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
én tegnap vettem az OMP4-238-at.
tegnap még nem volt vele semmi gond a videoval el indult, ma pedig egy videot se akkar el inditani mindig azt írja hogy Fájl formátum hiba! , pedig avi. fájl ba van a video.
valaki tudja hogy leht megoldani a problémát hogy el inditsa a videot?
SEGITSÉG!!
Van egy EasyTouch ET-3040-es mp4 lejátszóm. Az általános infók szerint lejátszik szinte minden formátumot amit konvertálni kell. Adtak is a lemezen egy konvertálo progit de az semmit nem csinál. Ha fel rakom a filmet akkor azt írja ki hogy file format error. Mit tegyek hogy végre mûködjön a dolog? Az Mp3-on kívûl semmit nem tudok felrakni rá.
A segítséget elõre köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
nekem amikor a számítógépre kapcsolódom és fel akarom tölteni az akumlátort.ami merülõben van de ha csatlakoztatom akkor azt írja ki hogy:full
remélem tudtok segíteni
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ha a gyanúm igaz, és ez egy olcsó másolata valami ipod-nak, akkor a válasz egyértelmû: nem éri meg. ha az ablakon dobod ki szó szerint a pénzt, akkor is hasznosabbat csinálsz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Egyik ismerõsöm tippje az volt, hogy a fájlrendszer felismerése közben egy végzetes kivétel történik, és az XP úgy van beállítva nálam, hogy ilyenkor ne mutassa a kék halált, hanem rögtön kapcsoljon ki szabálytalanul, húzza ki a konnektort. Azt mondta, hogy az USB-drivert kéne frissíteni, és akkor megjavul a dolog. Pont most frissítettem, de az átviteli sebesség lassúsága miatt eredetileg. Most majd ha hazaérek, akkor megpróbálom, de ha nem fog menni, akkor van egy szép feladványom a topik közönsége számára :-)
Hol lehet egyébként az XP-ben beállítani, hogy mi történjen? Én inkább megnézném azt a kék halált, hogy tényleg az-e a baj...
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Na, a probléma a következõ, igazából nem a lejátszó hibája, hanem inkább a gépemé, de nagyon érdekes. Más gépen már mûködött a fájlátvitel, aztán kipróbáltam a sajátomon is, és azt történik, hogy kb fél perccel azután, hogy csatlakoztatom USB-n keresztül a géphez a lejátszót, a gép kikapcsol! Persze nem normál shutdownnal, hanem egyszercsak mintha elmenne az áram. És valószínûleg ez is történik... Többször is teszteltem, de mindig ez lett az eredmény. Olyan, mintha nem adna elég áramot a táp ahhoz, hogy meghajtsa a lejátszót is. Van tippetek rá, hogy tudom csökkenteni a fogyasztást, legalább arra az idõre, amíg feltöltöm és másolok rá zenét? Csökkentett módban pl. kevesebbet fogyaszt a gép? Vagy van erre valami mód?
Ha nincs tippetek, akkor persze veszek új tápot, csak kérdezem :-)
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Személyes átvétel Budapesten megoldható.
Tudnátok nekem ajánlani egy jó MP4 lejátszót, ami jól viszi a zenéket, inkább filmeket és nincs rossz áron?
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Egysürgõs kérdésem lenne:
A barátnõm tegnap töltötte a Creative Zen 4 GB mp4 lejátszóját és ma
ég az a led, ami azt jelzi, hogy be van kapcsolva, ugyanakkor
semmire nem reagál, se ki, se bekapcsolni nem lehet, számítógép
nem érzékeli, stb...
Lehetséges, hogy túltöltötte???
Ilyenkor mi van? Ha merül egy kicsit, akkor helyerejön? Vagy
elcseszte ezzel???
Köszi elõre is!
Vagy teljesen gagyi és tönkremegy 2 hónap után?
Probléma megoldódott: visszavittem a boltba, a srác is megnézte, és kiderült, hogy az USB kábel meg volt szakadva. Új kábellal már jól mûködik.<#taps>#taps>
http://shop.albacomp.hu/index.phtml?op=home&module=reszletes&termek_id=3502
Vettem ma egy PTI PMP22+c tipusú mp4 lejátszót.
Azt csinálja, hogy mikor az USB kábellel összekötöm a pc -vel, egy pár percig jól komunikál, (még másolni is tudok oda-vissza,) aztán egyszer csak kiírja alulra, hogy nem talál megfelelõ illesztõ programot, és bontja a kapcsolatot. A CD amit kaptam nem tartalmazza az illesztõ progit. ( frissítéskor azt írja ki, hogy nincs jobb program)mi van ilyenkor? mi a rossz? segítsetek légyszi...
Köszi<#falbav>#falbav>
mp3-mp4 lejátszot keresek olyan 15-20ezer környeken, +füles
philips sa 3245-re gondoltam elsö ranezesre, de eleg bizonytalan vagyok.
mi a velemenyetek? mit ajanlotok?
Vagy teljesen gagyi és tönkremegy 1 hónap után?
viszont találtam egy helyet ahol a padlizsán szín áfával helyszíni átvétellel 13 ezer (fekete és más színek 18-20.. ezer)
valakinek van ilyen szín? képrõl nem tûnik gáznak a színe, szinte mintha fekete lenne