MP4 Lejátszók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Sandisk Sansa termék családról mi a véleményetek? Valaki használja? Esetleg hallott róla valamit? Fõképp E250 re vagy C250 re godolok.
2 év garanciával lehet kapni.
Mp4 vásárlása elött állok, és ezek jónak tüntek. Iaudiot, meg Meziu-t is néztem, de 20 alatt nemigen kapni.. 😞
Tud valaki segíteni?
MP4 lejátszóm hátlapjának zárócsavarja kiesett(kettõ volt,maradt egy)!
Tudja valaki,hogy honnan,vagy hol tudnék ilyen kis csavart szerezni?
Mp4 lejátszó CANYON.
Nekem teljesen u.ez a problémám,ráadásul ugyanilyen típusú lejátszóval (Dimarson). 2-3 zenefeltöltésnél tökéletes volt,most meg nem ismeri fel a gép...valaki segítsen 😞
(E-Ronixot meg senki ne vegyen,megjártam vele,kb. másfél órát bírt az aksija.Úgy néz ki mindig megjárom az MP4 lejátszókkal...)
de igazából a leírásában sincs errõl semmi
de próbáltam 160x120ast is, az se volt jó
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Létezik jó pár program (neveket nem tudom most fejbõl), ami deikrekt ilyen átkódolásr van és PSP, Ipod meg telefon felbontásokba képes átkonvertálni mindenféle videókat, általában Mpeg4 és DivX formátumokba.
"némelyik fájl vírusos volt"
Szerintem csak a vírusírtód rosszul ismerte fel.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a napokban vettem egy noname mp4 lejátszót, amihez bár járt egy konvertáló cd is, némelyik fájl vírusos volt, a többi meg nem mûködött. a leírásban az szerepelt h lejátszik .amv fájlokat, de még csak fel se ismeri õket. eredetileg volt rajta egy-két film, mindkettõ .avi kiterjesztéssel, amit lejátszott. próbáltam rárakni kis felbontású (320x240) .avi filmet, de azt írja ki h "file format error". most ezzel mit tudok csinálni? ha vki tud, lécci segítsen. köszi
Concorde X-913 lejátszóra konvertáló program az oldalamon:
alpha-mp4.extra.hu
A lap alján találjátok meg a programot, módosítások nélkül kifejezetten erre a típusra konvertál!
Módosításokkal: Alpha mp4 2"-os lejátszókra, Concorde x-943-asokra (ezek a converter.ini módosítások)
Orion mp4 lejátszókra is találtok külön programot, mellékeltem egy kis leírást is mellé.
Sok sikert!
Üdv!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
alpha-mp4.extra.hu
Ha simán letöltöd a programot és nem módosítod a converter.ini file-t úgy, ahogy leírtam akkor concorde x-913-ra tudsz konvertálni!
Sok sikert!
Van egy MP4 lejátszóm , milyen fajta sd kártyát kell venni?
Van itthon sd kártyám, de azok nagyok!
Valaki fel tudna pontosan világosítani, hogy milyen sd kártyát vegyek, azt megköszönném!
firmware azmi?(nézzétek el tudatlanságomat)
Yo, Bitch!
Lehet valahogy segíteni rajta??? Mert sokféle firmware-el próbálkoztam azóta de nem mûködik ,mert csak a loading felirat van bekapcsoláskor és nem áll fel a rendszer...
Ha vki tud segítsen please!!Nagyon fontos lenne!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Köszönöm.
nem sokat látni belõle a kis szar képen, az viszont lerí róla, hogy valami kínai iphone-ra hajazó ócska szar, ami feltehetõleg nagyobb, mint egy telefon és pár óra alatt lemerül az aksija (ha 1általán aksis) és hangzásilag a béka segge alatt van.
ha jó hangzást akarsz, vegyél valami Sony-t, iAudio-t, iRiver-t, esetleg Meizu-t. ezekbõl viszont nem fogsz találni 4 gigás "multimédiás központot" 30-35k alatt, nem véletlenül. ha csak zenére kell, és nem szánsz rá annyit, akkor vaéami márkás kis monochrome kijelzõs lejátszót vegyél.
Rádiós MP3 ill. MP4 lejátszó vásárláson töröm a fejemet, de kuka vagyok hozzá. Amire használnám rádió és mp3 hallgatás, mennél jobb hangzás, illetve mint pendrive (anyagok hurcolására), tehát USB csati, ha lehet driver nélkül használható, és min 4GB memória.Ja és persze megbízható legyen.
Marha nagy a választék, igazán nem tudok dönteni, de az tuti hogy 20.000
Ft-nál nem akarok többet kiadni rá.
Egy ilyen kütyüt találtam ami elsõre szipatikus:
mp3, mp4 lejátszó nagy ÉRINTÕKÉPERNYÕS 2.8" 4 GB kapacitású mini SD kártyával bõvíthetõ! video: MV, MPG, MPEG I , MEG II, and AVI Convert To AMV Képek😛EG ,BMP FM rádió diktafon funkció beépített játék E-BOOK funkció: TXT, IRC files USB kábelen keresztül is tölthetõ a csomag tartalma: hálózati töltõ, érintõ ceruza, USB kábel fülhallgató, szilikon védõtok.
Mi a vélemény?
Köszi
Belph
A hasonló nevû könyvtár problémára csak tippem van. Próbáld meg a fájl- és könyvtárnevekbõl kiírtani az ékezetes betûket. A lejátszók ezeket nem szereik.
Sansa e250-es mp4 lejátszóm van, és az a gondom vele, hogy az albumokon belül egy-két szám teljesen más helyen van a lejátszási sorrendben, mint mondjuk gépen vagy akár a számozást tekintve! Illetve van egy albumon amiben van 10 szám és az egyik számot beleteszi egy szinte hasonló nevû mappába, mint amibe a másik 9 van:S Hogy lehetne ezt megoldani, hogy mindkét dolog rendbe jöjjön? Köszi a választ elõre is!
Egy MP4 lejátszóra szeretnék beruházni, de nem vagyok valami jártas a témában, ezért szeretném megkérdezni tõletek, hogy mit ajánlanátok. Lehetõleg legyen bõvíthetõ, kb. 2"-s kijelzõvel és 20k körüli árral.
Elõre is köszi!
Call of Duty 4 - SnakeDoc[HuN]
http://alpha-mp4.extra.hu/