MP4 Lejátszók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alpha MP4
Szeretnék azokon az embereken segíteni, akik ilyen lejátszót vásároltak. A hozzá kapott cd-n lévõ konvertáló program használhatatlan. Találtam egy programot, kicsit testre szabtam, úgyhogy most használható. Részletesen leírtam a konvertálás menetét a honlapomon. Kérek mindenkit, hogy aki érintett a témában küldjön valamilyen visszajelzést a sikerrõl, ha mégsem sikerülne az oldalon megtalálható az e-mail címem! Jó konvertálást, sok sikert! Remélem tudtam segíteni az érintetteknek!
Honlapom címe:
http://alpha-mp4.extra.hu/
Üdv!
Sajnos én nem keptam hozzá konvertálot,vagyis a lemezen csak zene konverter van.
A csoda márkája Concore mp4fm .
Ö is AMW file-at játszik le ,de milyen konvertert használjak hozzá?
Grebber nekem is tökre ugyanolyan menüm van mint neked vagyis ami a képen van olyan a menüm...csak az enyém alpha mp4player és én sem találtam olyan honlapot ahol vele foglalkoznának...!
csak ennyit akartam...csáó
Nem is tudom létezik-e ennek az ultramedianak honlapja vagy valami 😞

Next PC upgrade: 2022
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Van egy Albacomp mp4-esem,de nem szól csak az egyik fülhallgatója,nem tudom hogy lehetne úgy beállítani hogy mind a kettõ fülhallgató szóljon.(a menüben is azt mutatja hogy az egyik fülhallgató át van húzva)
Aki tud,kérem segítsen!!
Bemondta az unalmast a thomson em2600 om és helyette beszereztem egy alpha mp4 lejátszót!És a véleményetekez szeretném kikérni a készülékrõl h jó döntés volt e???Vagy hogy hol lehetne egyáltalán olvasni az alpha készülékrõl mert semmit sem találtam róla...😞!
Köszi elõre is!
Vettem egy Mp4lejátszót a nagylegénynek (bátyám fia), de nem tudjuk, hogy kell filmet ill. videóklippet feltenni rá, pedig a használati útmutatót elolvastuk.
Márkája:
Dimarson
(Instruction Manual DM -101G-11)
Nagyon köszönöm elõre is!
Andi
Samsung YP-U3-ra cseréltem be, egy árkatagória,bár ez nem MP4,csak MP3.De hangzásban és minõségben is sokkal jobb mint az "elõdje"😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Szintén ConCorde ügyben írok ! (X-913).Én is pont úgy jártam mint itt sokan mások,a lejátszó nem játszott le videókat. Visszavittem a Photo Hall-ba ahol rögtön azt tanácsolták hogy formázzam meg a memóriát és jó lesz,és az eladó hozzátette hogy ez a lejátszó SOHA nem fog AVI videókat megnyitni,méghogy lejátszani 😊Közölte velem hogy csak MP4-be tud lejátszani videót, hiába van ráírva hogy AVI-t is támogat. Nah,szóval hazavittem,megformáztam,és az eredmény nagy nulla,szintén nem játszott le semmit,sõt lefagyott :sMikor másodszorra visszavittem,nagy nehezen kicseréltettem egy Samsungra ! Ami mûködik is !
ja és a konvertálo progihozzá über fasza!!!!
Nekem egy ALBACOMP BC-789 es MP4 lejátszóm van!
A gond az vele hogy nem játszik le videókat! Próbáltam a hozzá kapott CD-n lévõ konvertálóval! Konvertálni sikerült is de ugyan úgy nem játszotta le! Próbáltam más progikkal is de úgy sem ment! Mindig azt írja ki hogy Hibás formátum!
Lécci valaki segítsen! Mit lehet tenni ilyenkor?
>>>>>>>> forum.marrow.hu <<<<<<
szoval ezt mindenkinek nagyon ajánlom.pá
Most karácsonyra vettem egy 1 gigás Concorde mp4 lejátszót a photohall-ban (nem rádiós) és az a baj vele, hogy mikor tennék fel rá zenét, akkor olyan 600 mega körül kiírja, hogy "írásvédett" (Commanderben ezt írja ki), vagy a "könyvtárat vagy fájlt nem lehet létrehozni". Mi lehet a gond? Köszi a segítséget elõre is!!!
http://www.123shop.hu/ nanocam 1GB
de sajna a videoval bajlódok na meg a rádióval nem sikerült még valakinek lejátszatni vele a videot mert az segithetne mert amit adtak hozzá converter progit nem müxik csak ott ál és semmi és ugy vettem észre hogy amit lejátszik a gép azt az mp4 is lejátsza nekem legalább is de sajna az mind 700 mega felett volt😞
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
most kaptam karira egy ConCorde X-943 típusú mp4 lejátszót.A hozzá kapott CD-n van a firmware frissítõ progi(ProductTools_ND 3.1.2.0). Meg akarom nézni,hogy van-e újabb szoftververziója a lejátszónak.Elindítom progit,és mikor rámegyek arra hogy Update,ezt írja ki:
Checking firmware...
Error: USB device not found.
pedig rávan kötve gépre,és nem értem mi a gond...
ti biztos értetek hozzá 😛 légyszi segítsetek!
Errõl mi a tapasztalatotok?
Megérti 21 ezret föláldozni érte?
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=335&t_id=3420&start=0&limit=9&muv=reszletek
Várom a véleményeiteket!
Gratulálok! Amit ajánlottál konvertáló programot, MÛKÖDIK!
Nekem megoldódtak a gondjaim.
Nagyon nagy köszönet érte!
vettem egy nanocam mp4 playert és a driver lemeze kaki, nem lehet telepíteni. Tudna valaki segíteni?
Köszi Attila
Rámék h konvertáljon , és nemcsinál semmit. (egy pár hónapja még mûködött)
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
egy misét megér, szerintem úgy mûködni fog
ez pl. olyan avi elvileg
Nekem is Concorde x913-s mp4 lejátszom van.És nekem is gond volt a konvertáló progival.
Nekem ezzel a konvertáló progival sikerült:
a concorde honlapján a keresésbe írjátokbe 02-04-334.
Ezzel probáljátok.
Köszi.
Megtaláltam a telepitõ cd t , szerintem valami avi converter van rajta.
amúgy a lejátszó mit támogat? .amv?