Szilveszteri dorrungatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huzzatok bele
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
bazze, ez a totyik, örök favorit😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egyébként egy kicsit különbözik a két téma <#pias>#pias>
na mindegy, vissza az ágyúkhoz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
elsõsorban arra, hogy hallgatta-e már valaki az I don't like Mondays címû számot, amit a Boomtown Rats zenekar írt egy sajnálatos esetrõl?
a második az, hogy hallott-e már valaki Brenda Ann Spencerrõl?
de te is egy idiota vagy ilyeneket irjsz
"k.c..g te nem irsz el femmit "
pedig most télleg nem akartam gúnyolódni (egyébként sem vagyok az a típus^^)
"HElló
Valaki nem tudna egy jó képmprogram irtot mondeni mert a gépem tele ven vele van vagy 110 db
meg még trojai is
norton anti v 2006 ot használok"
(Kémprogram irtó by cagivami)
lsd cím
(na én csöndbemaradok, lehet h kapok büntipontot bár nemtom miért^^)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
nagyon sok ágyúval lehet lõni egyszerre, nagyot szól, és használták a nácik! 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Bingo!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Szilveszter környékén sokan szoktak petárdázni meg tüzijátékozni.Én ezt már elég "dedosnak" tartom alig szol valamit azok az 1. 2. osztályú "robbanoszerek"
Én arra gondoltam hogy egy nagy ágyút kellene nekem venni olyat amit a nácik használtak a 2. világháborúban.Tudjátok azt a nagyot amit sinen vittek és nem tom de elég sok ember kellett hogy megtöltsék.
Én is szeretnék egy ilyet venni és szilveszterkor ezzel durrangatni ha valaki tud valamelyik méhtelepet szoljatok lehet hogy megveszem<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2>