Szilveszteri dorrungatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem is lett belõle flame.
Dragooon, aki félti a kutyáját elmondta, hogy annak ellenére, hogy a kutyáját zavarja, tényleg a szilveszterhez tartozik a durrogatás, és elfogadta.
Én meg elmondtam, hogy azért arra figyelek, hogy ne más ablaka alá robbansak be, igyekszek az emberektõl távol csinálni a dolgokat.
És le lett zárva a dolog, flame nélkül.
És nem vagyok idióta
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
KUTYÁCSKÁM
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ilyenkor úgyis lehet😊
most eszembe jutott az a videó, mikor 3 srác felvette, és ordította, hogy itt a világvége😄😄😄
Ez az ágyú meg hülyeség, ez a cagivamito vagy tényleg hülye, vagy csak játsza a hülyét.
egyébként igazad van, a szilveszterhez hozzátartozik, az éjszakai dorrogás 😛 (ami tök "hangulatos")
csak azt akartam kifejezni, hogy tényleg nagyon jó lenne, ha az ablak alatt ágyúkkal lövöldöznének...
meg télleg mi vna pestiekkel akik ferihegy közelébe laknak és elmegy felettük egy szép boeing?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Akinek kutyája van, az vigye be a lakásba, bentrõl alig hallani, akkor biztos nem zavarja a kutyát.
De azt el kell fogadni, hogy szilveszterkor durrogtatni fognak.
Én is fogok, persze nem petárdával ami tilos, hanem legális egész évben használható I. osztályos, illetve csak szilveszterkor használható II. osztályos cuccokkal.
Nem akarom, hogy megint olyan flame legyen ebbõl, mint tavaly, de azért fontosnak találtam, hogy elmondjam ezt.
Mert ez az igazság.
A petárdák betiltásával részben egyetértek, mert sok olyan ember volt, aki mások épségét kockáztatta, mert barom módon használta a petárdákat.
Bár én inkább a petárdák betiltása helyett ezekkel az emberekkel csináltam volna valamit.
És még valami fontos: ha bármikor az évben halljátok, hogy valaki durrogtat, akkor csak akkor hívjatok rendõrt(már amennyiben hívni akartok, mert zavar a durrogtatás), ha 100%-ban megbizonyosodtok arról, hogy a durrogtatásra használt eszköz petárda(rúd alakú, általában zöld cucc, a többi cucc nem petárda, csak a TV-k nevezik úgy hibásan) volt, mert a többi I. osztályos dolog egész évben legális, és amennyiben a valaki, akire rendõrt hívtok mondjuk rakétázott, amit szabad, akkor nektek kell a rendõri kiszállás díát fizetni(25000 forint az alapdíj asszem).
Ezt mindenki érdekében mondom. Az állatvédõk érdekében, hogy ne kelljen fizetni a rendõröknek, és azok érdekében, akik durrogtatnak, hogy nekik meg ne kelljen a rendõröknek bizonygatni, hogy õk bizony törvényes dolgot csináltak.
Ezt azért tartottam fontosnak elmondani, mert engem 2 hete megfenyegettek(hogy rendõrt hívnak), mert véletlenül durrantottam, azért véletlenül, mert úgy tudtam, hogy a cucc, amit a közeli boltban(a város egyetlen pirotechnikai termékeket árusító boltjában, ami egész évben árusít) vettem, nem fog durranni. De mégis durrant, az az ember meg pont arra lakik, ahol én, és amikor mentem haza a cucc használata után, õ is ment be pont.
Ja,én is szeretek dorrungatni,hogy a témára visszatérjek.1 nagy tányér bableves után kinek nem esik jól?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nem inkább durrongtatások? :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Khhmm,igen itt van a piros gomb.Szia piros gomb,hogy telik a napod?Piros gomb te vérzel!!!
...Naaa,híjjon má' vki
ott van a kis vitrinben vagy miajóégben egy ágyú
(google: "how to make a cannon")
football without ultras is nothing
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Cambrice se rossz😄
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Én ezt már elég "dedosnak" tartom alig szol valamit azok az 1. 2. osztályú "robbanoszerek"
köss össze négyet gyújtsd meg és dobd el õket! valszeg durranni fog nagyokat.
egyet nemértek.. minek neked méhtelep?
ezért várhatja a következményt <#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...