Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
úgyértem nem azért mert seggfej, vagy mert bunkó meg beleköt mindenkibe, hanem mert kis szelíd emo, aki nem bánt senki és így is bántják ez miatt.
Nézd, boldogtalan vagyok.. nem akarok tovább szarakodni.. nem akarok semmit, de legfõképpen nem akarok már tovább létezni.. egy dolog tart csak életben még, az hogy gyáva vagyok megölni magam.
Nincs senki vagy semmi amiért élhetnék.. nem tartozok senkiért felelõséggel.
A legjobb dolog amit tettem az életemben, hogy nem csináltam gyereket.. mert akkor most szarban lennék.
Én is így hiszem, hogy ez a legfontosabb.. csak az a szar az egészben, hogy nekem nem jutott. Semennyi. Belefulladok a szeretetlenségbe.
Az én szemszögembõl, nem csak hogy nem engedik az emberek, hogy szeressék õket, de ugyan így képtelenek szeretetet adni is.
Mindenki a szeretetrõl beszél..de senkit nem érdekel..le se szarja
Azok az emberek meg akik azért élnek hogy szeressenek, meg szeressék õket.. majd meg halnak a nyomorúságtól.
De nem vehetem le soha a súlyos álarcot, nem lehetek önmagam, ha megtenném, az emberek megundorodnának tõlem, mint ahogy én magam is undorodom magamtól, teli vagyok soha nem múló sebekkel, fájdalommal, és ha el nem dugnám a normalitás mögé, félek megszûnne az a kevés szeretet és emberi kapcsolatom az életben amit így is komoly képmutatás árán sikerült kicsikarnom az élettõl.
Nincs semmi értelme a létezésemnek. Mit csináljak?
Nem vagdalom magam, de nem akarok tovább élni.
Soha nem vagdostam magam, okosabb vagyok annál, hogy ilyen hülyeséget csináljak. Nem bírom a fájdalmat, inkább gyógyszerekkel csinálnám, békésen, fájdalom mentesen.
Gondolt itt már valaki arra hogy már elege van az életbõl.. ???
imádom az emókat, és mindazt amit képvisel ez a kultura.
Az emo nem egy divatirányzat, mint ahogy azt egyesek hiszik, hanem egy kulturális szatelit közösség. egy internetes kapcsolati hálózat..
persze ez ma már a 3. hulláma ennek a dolognak.. és nem voltam jelen az elsõ kettõnél, de akkor még nem is volt világjelenség
szóval amiért úgy beleszerettem az emoba, az a szenvedély amit sugároz, a közösségi összetartozás, a szeretet egymás iránt (nemtõl függetlenül), az alaptermészet az hogy barátságosak az emók, meg az a különleges érzés hogy emo vagy ♥..
Nagyon tetszik, hogy megjelenésben végre lehet egy fiú is feminin jelenség.
Van is olyan emo barátom aki olyan szinten lányos, hogy amíg nem szólal meg nem is lehet tudni róla hogy nem lány.
Néha van hogy rendesen megnézik õt is a pasik =).. meg piszkálják meg haverkodni akarnak vele.. aztán nézni ahogy beégnek..
na szóval ez nagyon bejön, hogy mi fiúk végre eltaszíthatjuk ezt a hülye szockulturális agymosást, hogy nekünk fiúknak, erõsnek, agresszívnak, meg nagy faszoknak, meg érzéketlennek kell lennünk.. az egészet a szüleink meg a társadalom verik belénk.. ez az egész csak egy kép, aminek meg akarnak feleltetni. Ugyan innen ered az hogy egymással állandóan versengünk, hogy állandóan kritizáljuk a másikat, mindenkit lenézünk, mi vagyunk a királyok hatalmas egóval élünk, szeretet kapcsolatok nélkül éljük kurvára elbaszott kis életünket..
Van egy nagyon fontos dolog, amire az évek alatt saját magam is rájöttem, és sokan mások is..fõleg emok.
Amikor kicsi voltam, minden arról szólt, hogy van családom, és van egy csomó ismerõsöm, barátom, oszt társak.. és ezek a kapcsoaltok mirõl szoltak??
Egymással törõdtünk, nagyon sokat voltam a barátaimmal, a suliban együtt voltunk, a suli után együtt voltunk..sokszor együtt aludtunk, buliztunk, vigasztaltuk egymást... SZERETTÜK egymást, és akkor még nyugodtan elmondhattam azt, hogy õk miattam vannak velem, engem látnak, engem szeretnek, és semmi más oka nincs ennek. Ez egy igazi szeretet közösség volt. Gyerek voltam.
Most hogy idõsebb vagyok, persze még fiatal vagyok.. de már most látom, hogy hogy megy ez a felnõttkorban.
Gyakorlatilag minden emberi kapcsolatunk elüzletiesedik, minden emberi kapcsolatunk az érdekeinkrõl szól.. mindenkit ki akarunk használni.. még a régi igaz barátainkat is..
Én mikor kisgyerek voltam, sosem értettem, hogy az öreg bácsik meg nénik, miért mindig olyan magányosak.. mert arra gondoltam, hogy ha most gyerek koromban ennyi sok barátom van, és még alig éltem ezen a földön.. mennyi sok barátot lehet szerezni egy egész hosszú élet alatt..
az én világ felfogásom szerint az öregeknek több sok száz barátjuk kellene, hogy legyen.
Szóval emo...
emberek vagyunk, millió évekig szeretet közösségekben éltünk.. igaz, hogy nem volt drága autónk, drága telefonunk, meg minden féle kütyüjeink,
de most meg... pont az nincs meg ami a legfontosabb lenne
nem szeretjük egymást igazából =(
Szerintem ebbõl lett elege az emóknak.. fiatal gyerekek látva milyen rossz irányba halad a felnõtt társadalom, egymás karjaiba menekültek a társadalom elõl, és létrehozták maguknak ezt a kultúrát.
és szerintem pont ez az oka, hogy anyian utálják az emót, mert annyira szembemegy a társadalom konvencióival.. fiúk lányos, feminin megjelenéssel és viselkedéssel, a hiányolt szeretet és az emberi érzelmek hangsúlyozása..
egy szeretet nélküli, befásult társadalomban..
ebben a korban nem könnyû emónak lenni.. az egész társadalommal kell szembeszállni.
Ha egyedül vagy.. és lázadsz a világ ellen, mert érzed hogy valami nagyon nincs rendjén, velünk emberekkel.. majd a szemedbe fésülöd a hajad
attól még nem vagy emo..
viszont ha csatlakozol, vagy létrehozol egy ilyen emo közösséget..
akkor megérted miez..
szerintem az emo, a szeretet kapcsolatokról szól, hogy nem kell félned..
nem akarunk érzéketlen világban élni, nem akarunk belefásulni az életbe
az emo egy menedék a világ elõl
nekem ezt jelenti, ezért ilyen fontos

azon gondolkodtam múltkor, hogy mi lenne ha az új arcoknak így mutatkoznék be, amikor elõször beszélünk, hogy szia, tamás vagyok, egy szar ember...
és ezzel így már talán az elején lekoptatom azokat a felszínes, egymást állandóan kritizáló embereket, akikkel nem akarok barátkozni.
Dehát kb így az emberek 99% furcsán nézne rám.
De amúgy ezért szeretem az emókat, õk nem ítélkeznek, legalábbis sokkal toleránsabbak, és ezerszer több szeretet van bennük.
Hangulat függõ nálam is hogy mi tetszik és kivel mit csinálok, de senkinek nem kell utánoznia.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
De vitatkozhatunk arról, hogy miért ilyen gyakori ez a jelenség az emósok körében, mármint hogy emo fiúk nyalják falják egymást. Gondolom nagyon szeretik egymást, és így mutatják ki egymás iránt az érzelmeiket.
Sok meleg barátom döntöt úgy hogy akkor õ emo lesz.
És elég sok emo fiú próbálja ki a dolgot, és válik biszexé.
De ez igazából nem gond, maga az emo közösség elég toleráns és befogadó.
Sõt.. már van egy olyan új fogalom is, hogy emosexuális... azt jelenti, hogy emo vagy, és vonzódsz más emokhoz, mindegy hogy fiú vagy, vagy lány, a lényeg hogy õ is emo legyen.
Ebben a közösségben teljesen normális hogy fiú fiúval van..
kb több mint a felük vagy meleg vagy bi.
Na az már nagyon nem normális a mi kis országunkban, és talán ez miatt van az hogy annyian bántják az emót.
A legtöbb fiú pont hogy próbál férfias lenni, kemény, meg kb érzéketlennek mutatja magát. Ez az ideál kép a normális.
Minél gecibb vagy, minél durvább, annál több csajnál van esélyed.
Ez van. Dehát szerencsére vannak olyanok akik nem értenek ezzel egyet.
Az interneten még persze létezik ilyesmi, csak viszont senkinek sincs kedve 100 kilométereket utazgatni egymáshoz, csak mert ismerjük egymást a neten.
Az jó lenne ha legalább pesten lehetne olyan, hogy egy külön gyülekezõ hely emók számára, ahol együtt lehetnek, és nem basztatják õket.
Az emberekkel nincs úgy bajom, kiszûröm én magamnak azokat akikkel szivesen bratyizgatok. Nem szempont hogy normális legyen, mert én sem vagyok az.. viszont tök ártalmatlan vagyok. Alapból egy emó a társadalmunkban, egy nem normális dolog, legalábbis a többség így látja. Úgyértem ha egy fiú mondjuk érzékenyebb és szeretettel fordul a barátaihoz, és nincs benne az a macho rivalizálás, arra már nagyon ferdén néznek.
nagyon szeretik egymást és nagyon sokan vannak, összetartóak, és nagyon nagy a tolerancia is. Az emo fiúk egymás karjaiban, meg kézenfogva sétálgatnak meg a többi, és semmitõl nem kell félni. Ha jellemeznem kellene õket, ott abban másabb az a jóval nagyobb közösség, hogy ott nagyon számít a közösség, összetartás, a szeretet egymás iránt. Nagyon sokan vannak, és kb mindenki jóban van mindenkivel.
Ha kimész párisba keresd meg ezt a helyet, bastille opera, a tér mellett van egy csatorna, ott szoktak gyülekezni, néha vannak vagy százan is.
Bárcsak a mi országunkban is lenne ilyen közösség, ahol saját magam lehetek, olyan hülye amilyen vagyok, még annál is hülyébb, és így is szeretnek. <3
Még annyit az emoról, hogy sokan lenézik ezt a dolgot, de szerintem a világ nagyon sokat tanulhatna az emoktól.
Sajnos nagyon elkopott ez a stílus, sokan csak divatból csinálták,
pedig szerintem legalább olyan fontos az emo belsõ értékei mint a külsõ megjelenés. Viszont a belsõt már annál kevesebben sajátították el.
Gondolom az ember vagy egybõl érzi a dolog lényegét, vagy soha nem fog beleérezni ennek a dolognak a belsõ világába.