Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és a farkadnál nem szorít?

kakaoskalacs
Amugy jah nõi csõnadrágot hordok 28/32-est : )) kényelmes meg minden : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Az nem feltétlenül nõi nadrág.. fiúknak is készítenek ilyen nadrágokat.

Nõi nadrágot hordasz?

kakaoskalacs
Jah belsõ érték fontosabb nem attol leszek emo , hogy fekete ahajam meg mainstream "emo" muzsikat hallgatok 😄

Hát kevesen vannak mondjuk suliban is látok párat de azok aztmondjak õk nem emok 😊)

Amugy a társaságomba inkább deszkás/bmxes/hc,metal,metalcore-os/calipankok vannak 😊

szép emo voltál <#taps>
De ez csak a külsõ.
Az emo belsõ értékei fontosabbak.
..de legalább olyan fontosak, mint a haja, meg a stílus.
Amerre lax arra van emo közösség?
Mert itt nálunk berényben, nem sokan vannak. 😞

kakaoskalacs
nem festem és mostanság ilyesm ia hajam elöl meg fennt hosszu oldalt/hátul felnyirt "hipster" haj : )
ilyesmi csak oldalt ennyire nem rovid.

De igyis le emoznak ami nembaj mert emovagyok attol még. Nem kulsõségtöl függ : )
Szal ne ma haj teszi az emot 😄
jah meg nem hordok rikitö zöld/piros nadrágokat helyette egyre szükebb nõi csönacit 8)

jók is ezek a díszmadarak..
önkifejezés rulz
és most már nem emózol? =)

kakaoskalacs
Ezek ilyen díszpinytek.. bah..
énse voltam jobb .. 😮 : ))

ittisvagyok 😮

lehet már tudni az eredményeket?

akkor mit akarsz?

kakaoskalacs
Minden vágyam emberekkel barátkozni.

ezek szerint most akkor barátkozni akarsz velem? <#fogmosas>

kakaoskalacs
Kit érdekel, amig nem beszéltem veled négyszemközt addig azt irsz ide amit akarsz.

Lenne még egy fontos dolog ami ki akar jönni belõlem.
Ha már magamról írok. Általánosságban utálok magamról írni, mert azért annyira nem szeretem én magamat.

Ha valaki megkérdezné tõlem, hogy mi az életem értelme, mi a legnagyobb igazság amire rájöttem itt létem során, azt válaszolnám..

Volt idõ, amikor nagyon másféle ember voltam, nem külsõleg, hanem csak a világfelfogásom, úgy láttam a dolgokat, ahogy "mindenki", de csak alkalmazkodásból, próbáltam beilleszkedni.
Valami történt, sok kis dolog hatott rám, és átformált, gyökeresen.

A hétköznapok hatásai eltompítják az embert és sok fontos dolgot az ember nem vesz észre, velem is ez volt, de kezdtem észhez térni és észre vettem, hogy én minden embert szeretek, kivétel nélkül, csak vagy én nem tudom hogyan szeressem azt a valakit, vagy az illetõ hiúsítja meg a kapcsolatteremtést azzal, hogy eltaszít magától.

Aztán rájöttem, hogy ez azért van így, mert itt élünk a földön, ebben a mesterséges világban, ahol mi emberek el vagyunk szakítva egymástól.
Végtelenül egyedül van mindenki, akár beismeri akár nem.
Ha képesek lennénk érezni és gondolni azt amit a másik érez és gondol, belelátni a másik lelkébe, akkor megszûnne minden rossz a világon.
Nagyon sebezhetõek lennénk de megszûnne a magány, az eltaszítottság, uralkodni vágyás, az irányítás, az hogy az egyik ember elnyomja a másikat, a szenvedés és minden hozadéka a szenvedésnek.
Ha az emberek képesek lennének így látni egymást valójában, akkor rájönnének, hogy mi mind hasonlóak vagyunk és eltûnne az az illúzió, hogy különbség van köztünk ami különbség eddig elválasztott minket.
Végre úgy kezelnénk másokat mint magunkat, mert rájönnénk arra, hogy mind egyek vagyunk.
De sajnos ebben a világban kell élnünk, de szerencsére van egy eszköz számunkra, amivel közelebb kerülhetünk ehez az állapothoz, az a szeretet, önmagunk és mások iránt. A szeretet minden hozadéka, megbocsátás, megértés, együttérzés, elfogadás...
És ezt annyira nagyon szeretném, ha minden embernek lenne ilyen célja az életében, hogy jobb emberré váljon, de nem úgy ahogy sokan gondolják.. hanem tényleg.

Én most azon a ponton vagyok, hogy szedem össze mindenemet ami megmaradt kisfiú koromból, amikor még nem akartam dominálni másokat, sebezhetõ voltam, kiszolgáláltatott de ugyan akkor nyitott a világra, mindenki felé. Mindenkit a barátommá akartam tenni..
Most olyan vagyok kb mint egy gyerek, és szándékosan, és próbálom tartani magam, ellenálok a szociális nyomásnak, még azon az áron is, hogy lenéznek, hülyének néznek, infantilisnek, bolondnak tartanak.
Én valakinek születtem, egy embernek, és nem engedem, hogy a rossz külsõ hatások eltorzítsák azt aki eredendõen vagyok.
Ha ez a romlatlan ártatlan kisfiú kihal bennem, akkor a csúnya és gonosz világ gyõz és én meghalok. 😞

bocs a wall of textért <#szomoru1>
de csak néha írok ennyit..
most mit gondoltok rólam?

Ha a zenét az érzelmekbõl eredeztetjük...és szerintem is a zene, a stílus az érzelmek kifejezõdése.. expressions of emotions
akkor az én életérzésemet kb így tudnám bemutatni ezekkel a számokkal
.. érdekes, hogy ezek a számok valódi érzelmeket tudnak kiváltani belõlem, amíg az ilyen britny spears féle popringyók az egyik fülemen be a másikon ki, semmi meg sem mozdul bennem, nincs hatása.
És ez általában jellemzõ az összes vidámkodó ugrabugra kommersz keresleti viháncolásra és a gangster wannabe keményarcó rap zenére is amiket úgy "szeretnek" az "emberek".
De mindegy is..így jártam, nekem ez jutott szerencsétlenségemre.

meg lehet majd valahol nézni a többi kitöltött ürlapot is?
Engem érdekelne, hogy mások hogyan töltötték ki..
én kitöltöttem, de én egy olyan tipikus hülye lény vagyok, hogy szélsõségesen hülye és életképtelen vagyok, úgyhogy rám alapozni egy statisztikát nagyon beteg dolog lenne, úgyhogy remélem sok épeszû ember is kifogja tölteni, nemcsak én.

Közben meg elég sokmindent megtudtam magamról, tisztáztam magamban pár dolgot, és most ha lehet szarabbúl érzem magam mint 10 perce.

Kedves mindenki!

Engem nem ismertek. Idén írom a szakdolgozatomat Zene és az érzelmek témában. Egy kéréssel fordulnék hozzátok. Szeretném vizsgálni az EMO stílus kedvelõit, akik elmûltak már 18 évesek. Megtennétek nekem azt a nagyon nagy szivességet, hogy kitöltitek a kérdõívemet? Kb. 15 perc és természetesen anonim. Sajnos az idõ szorít, tehát március 17-ig lehet kitölteni. Fontos, hogy mindenhova írjatok.

Nagyon de nagyon szépen köszönöm, nagyon hálás vagyok.

Íme a link:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGtuQ3hGU0ljYTVrVDF1M0thd2NRWVE6MQ
Mike
nekem anno gimiben vált pár bakancsos, bomberdzsekis osztálytársam, mindent meg lehetett velük normálisan beszélni, az ugyanakkor igaz, hogy kedveltek engem, és volt respektem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
azt hitték megtehetik azt, mint nyugaton
hát ne
kb. mint amikor egyesek azt hitték Budapest New York

Mike
ráfogták, ennyi

kakaoskalacs
Nem pont rájuk volt kihegyezve a dolog csak példa volt.

én nem utálom a skineket, addig a pontig amíg el nem kezdenek piszkálni meg balhézni. A deszkásokat meg cangásokat egyenesen imádom 😛

kakaoskalacs
Kb olyan , hogy a kopasz bomberdzsekis arcokat is utaljuk/verjuk/oljuk meg mert kopaszok és bomberdzsekijük van ... Holott szivesen viseli mert ez a stilusa.. vagy a gordeszkasokat Bmx-eseket is.. damn

miaz hogy "gyûlöletes viselkedést" ?
Az ha valkinek ilyen hajacskája van, meg amolyan cuccokban járkál, az nem a viselkedése, hanem a stílusa. A telefonokat meg gondolom azért tiltják ki, hogy ne legyen bizonyíték a neten az emóverésekrõl.
Undorító.
Azért bántani valakit mert saját maga szeretne lenni, a saját választott stílusában, saját kifejezés módjában. Nem pedig valami ráerõltetett unalmas és fals álarcot viselni kényszerbõl, ami nem a sajátja, és ahogy szerintem az emberek többsége éli le az életét, kifejezéstelenül, befásult tetszhalott állapotban.
Inkább akkor kilövöm magam a világból.

Mike
"A fegyveresek a helyi rendõrséget és lakosságot is megfélemlítik, az ügyeket így nem tudják felderíteni. Az elmúlt hetek gyilkosságai után sem tartóztattak még le senkit."

és ott a gyûlölt nyugati befolyás

"A milíciák listákat állítottak össze az emós szubkultúra képviselõirõl, akiket homoszexuálisnak tekintenek."

ergo a vallási fanatikusok elkezdtek gyilkolni, senki nem tud tenni semmit, meg nem is akar, az amcsik már elmentek, sokan erre vártak csak

"Az iraki iszlamista milíciák régóta üldözik a melegeket, akik sokszor esnek becsületgyilkosságok áldozatává. A fegyveresek célja, hogy ezzel megõrizzék a vallásos értelemben vett családot, amely szerintük csak férfiból és nõbõl állhat. Ugyanezek a milíciák egyébként üldözik azokat a nõket is, akiknek házasságon kívül van kapcsolatuk."

Ezt fogja csinálni itthon a Jobbik is max nem ennyire durván, mivel ezt csinálták anno a nácik is

"Tavaly augusztusban az iraki oktatási minisztérium felszólította az intézményeket, hogy ne tûrjék az ilyen fajta "gyûlöletes viselkedést", és ezért még a kamerával ellátott telefonokat is kitilthatják az iskolákból, mert a diákok szerintük "mocsok filmek" készítésére használnák fel. "

Szimplán ez a diktatúra természete
Kitiltom a kamerát, mert még bizonyíték készül, egyébként is mocskos dolog
Innentõl azt mondanám, ezt az egészet a kormány is támogatja, meg a vallási vezetõik, akik élet és halál urai

mint a náci SA kb.

csöbörbõl vödörbe, eddig volt Száddám, most a vallási fanatikusok

és a jobbos hülyéink is ezeket imádják, mert õk is szívük szerint ugyanezt csinálnák

na de ne politizáljunk

Mike
csak megragadtak a középkorban
akkor az európaiak is ilyenek voltak
plusz ugye ezek szerint nem mûködik a rendõrség sem normálisan, ha következmények nélkül lehet embereket megölni

az emo szerintem szimplán egy divat, ettõl még nem lesz az ember õzikelelkû
meg nem is vagdossa magát
(abba meg ne menjünk bele, hogy egy õz mennyire galamb lelkû, talán pont annyira mint egy galamb)

utáld is õket, ki kell irtani mindet

szerintem sehogy se menj az arabok közelébe
Amilyen brutális ez a nép, nemhiszem hogy indok kellene nekik egy rögtönzött gyilkolászáshoz. Épp milyen kedvük van.

Mit tettek ezek a szerencsétlen emo fiúk, hogy ezt érdemelték??
Netán bántottak valakit? Talán rosszat szóltak?
A többség emofiú érzékeny õzikelelkû, akik a légynem sem tudnának ártani.

Nem értem mire ez a gyilkolászósdi.
Ezek a rohadt arabok az egész elcsesett életüket egy elbaszott lovecraft tipusú horrorfilmben élik.

Ezért most egy életre megutáltam az arabokat.
Innentõl fogva arabellenes politikát fogok folytatni.
Ez nem vallás, hanem õrület.

kakaoskalacs
Höh durva akkor ne menjek arabokhoz a répanaciba meg kivasalt hajjal feszulös vnyakupoloban? 😄

ezeket a képeket találtam róluk..
ez egy eszméletlen beteg nép. ezek nem emberek hanem állatok, és ha nem fékezik meg õket, elõbb utóbb ránk fognak támadni, még itt europában is
Azt olvastam, hogy az utóbbi egy hónapban kb 100 fiatal emo fiút köveztek halálra a geci szemetek, csak mert nem tetszett nekik a hajviseletük meg a testhez simuló ruhájuk. höhh
nagyon beteg
az összes emót ki kéne onnan menekíteni minél elõbb

<#sir> Milyen egy barbár nép..

hahóóó
van itt még az sgén emo?
vagy legalább emonak látszó tárgy..

<#gonosz1>

The Protector
de ráránt

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

😄DDDDDDDDDDDDDDDd

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

gercse
a legjobbakkal is elõfordul, rá se ránts 😊

a francba <#idiota>

gercse
senki nem ír (írországi)

ez lett volna a szóvicc 😊
senki nem ír, hanem magyar

hát..de ebben nem sok értelem volt.
Magyarok vannak..miért? A magyarok közt nincsenek emok?

nem látod át a szóviccekben lévõ lehetõségeket 😄

kakaoskalacs
Szerencse visszhauzodott az "underground szférába" az emo stilus. már szerencsére nem beszél rola a media sem tévesen (lásd fokusz).

Ezt hogy érted?
Hogy érted azt hogy azért nem írnak mert itt magyarok vannak?
Nem mindenki utálja õket..

Én például szeretem õket... eddig "kivétel nélkül", csak az emók nem bántottak azért mert más vagyok.
Emberileg nagyon szeretem õket.

szerintem a 15 évesek már kinõtték.

"senki nem ír "

mivel itt magyarok vannak<#smile>

úgy néz ki, meghaltak az emók <#sir>
senki nem ír

hullabaloo
😊

Ti ismertek itthon magyar screamo bandákat?
Ez a stílus azthiszem nincs nagyon képviselve még az országban.

mivan már az emokkal hogy már nem írtok? <#sir>