Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
2. a cikk iroja arra tamaszkodot tamit a fokuszban latott és pletykakbol hallott ..
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Végre egy videó ahol kiemelik, hogy nem szabad összemosni az öngyilkosságot az emoval.
Amúgy pár gondolaton kívül nem sok köze van az emohoz a videónak.
Sajnos Bence is ott van benne 😞
Ne legyetek emók, mert az rút dolog! Legyetek hithû katolikusok, és üdvözültök a mennyek országába. Véletlenül tudok egy idevágó passzust. Ezékiel 25:17
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önzõ emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert õ valóban testvérének õrizõje és az elveszett gyermekek meglelõje. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentõ haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyû bosszúm lesújt rátok!"
Halleluja!
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Bár nem hiszem, hogy emiatt fogja valaki megutálni az emot, de azért sok kicsi sokra megy... 😊
Na mindegy. Nem mintha nem tetszenének ezek a photoshop-karikatúrák...😄
Csak azért lehet egyre több emo-hitler képet látni a neten, mert az az ember sose mosolygott ?
Van valakinek értelmesebb magyarázata ? Én eddig csak ezt hallottam.