Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
mázlid van korodbeli 😄 (én 17 évesen nem füzök idösebbet) 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

The Protector
Van.MSN?😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Elva
hmmm ennek örülök😊

kakaoskalacs
ö helyes srácok vannak az tuti 😄

Elva
vannak itt helyes emó srácok?😄 vagy olyan stílusúak?

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Misi az ezredes
Mindenkinek az az emo, amit éppen annak tart, persze azért némi határokkal. A magyar médiában az emo eddig csak amolyan látványosságként lett tálalva, de magáról a szubkultúráról és pláne a zenérõl már jóval kevesebb szó esik.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kakaoskalacs
1.régi
2. a cikk iroja arra tamaszkodot tamit a fokuszban latott és pletykakbol hallott ..

Misi az ezredes
ez nagyon nagy baromság.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Willenbrock
Itt van jópár mondat az emo-ról.

kakaoskalacs
nah most kérlek ezt indokold meg pár mondatban leirva 😊

Willenbrock
Homokosok<#duhos2>

kakaoskalacs
hasonloan neznek ki de nem azok

erik10
...tehát ugyanaz, csak nem fekete, hanem világos.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Willenbrock
erik10
Ne légy már tudatlan, egy és ugyanaz..

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Willenbrock
Már nem is divat,hallottam hogy a "scene" vagy micsoda már átvette a helyét.

Herr Lehrer
buziK
sry😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
de ettõl függetlenül még mindig buzi vagytok😄D

Your suffers will be legendary even in hell!

Misi az ezredes
Azért nem látni túl sok helyen az EMO-sokat mert most már különbözõ tereken, vagy gócpontokban gyûlünk. Nem szétszórtan 5-10 Emos hanem egy helyen 50-60 kik kedvelik egymás és meghallgatják egymást. Persze mindenkinek segítenek a hajukat megcsinálni percinget szúrni stb.. egyszóval kicsit visszafogottabbak. Legfõképp azért mert sokan nem kedvelik a stílust amit hordunk. De vak tyúk is talál szemet csak körül kell nézni. 😊

adj hálát az égnek

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

a könyéken már egyet se látni<#idiota>
kakaoskalacs
mondjuk ugy most van azon a ponton ahol lennie kell , aki eddig is ezt a stilust kedvelte az most is kedveli aki meg divatbol csinalta az atugrott a kovetkezore

na mivan, már kiment a divatból?
http://klikker.no-ip.org <<<<---- halgassátok

Igen

somdav95
Ismerted?

Fiatal öngyilkosok

Végre egy videó ahol kiemelik, hogy nem szabad összemosni az öngyilkosságot az emoval.
Amúgy pár gondolaton kívül nem sok köze van az emohoz a videónak.

Sajnos Bence is ott van benne 😞

Nah, itt az újabb adag spam...

Picar77
<#wow3>

()() (^^)

Szerbusztok, itt Mádül "Józangondolkodású" Ferenc.
Ne legyetek emók, mert az rút dolog! Legyetek hithû katolikusok, és üdvözültök a mennyek országába. Véletlenül tudok egy idevágó passzust. Ezékiel 25:17
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önzõ emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert õ valóban testvérének õrizõje és az elveszett gyermekek meglelõje. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentõ haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyû bosszúm lesújt rátok!"
Halleluja!
Ohh hát köszi szépen 😊

tisztelet a kivételnek.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Nah... ahogy a regisztrációból elnézem ezt a profilt azért nyitotta valaki hogy beírja ide ezt a hülyeséget, vagy esetleg még többet. Igazán értelmes dolgokra tudják szánni az idejüket az emberek.

Azért legalább annyit hozzátehettél volna hogy tisztelet a kivételnek. Nekem van elég sok emo ismerõsöm aki rendes.

ez teccett, ez jo volt 😊 /me röhög

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

kakaoskalacs
Nah ezt most ugy is hogy én is felfogjam :C mmkay?

Szerbusztok itt Mádül Ferenc! Félreértések elkerülése végett említené meg Mádül Ferenc, hogy elsõsorban nem emo, sõt utolsó sorban sem. Mádül Ferenc semleges rétegként kezeli az emokat, akiket a rendszer hiányosságai miatt szocilizálni kíván. Így hát Mádül Ferenc megkér minden felhasználót, hogy a jövõbeli negatív felhangok helyett tisztelettel tekintsenek személyének irányába, mint az MDF (azaz Mádül "DenaturáltszesztAzEmókra" Ferenc) elsõ számú embere. Mádül "RendkívülElfoglalt" Ferenc ideje hiányában elsõre csak ennyit szeretett volna eme nemes oldal képernyõjére vetni, de a késõbbiekben mindenki lelkes beszélgetõ partnerre lelhet Mádül Ferenc személyében. Éljen Mádül Ferenc! Éljen soká!
kakaoskalacs
nem de gondolom hogy nem volt vidam 😄

1' Keserû volt? miért talán már kóstoltad? xD

Nem fogják megutálni. Már utálva vagytok. Olyan trendhez igazodtok ami már rég lejárt volt amikor magyarországon felkapott lett. Elhiheted h Hitlert se éppen dobná fel h ilyen nyálasszáju kis b*zikhoz hasonlítják.

Miért magyarázzak bele faszságokat? 😊

sapkafej
fasságokat magyarázz bele légyszi. kösz

György

Azért Hitler, mert Hitlert elítéli az emberek többsége. És ha valami olyannal hozzák kapcsolatba az emot amit elítél az emberek többsége akkor tudat alatt is nemtetszést kelthet valakibõl aki azt sem tudja, hogy mi az az emo.
Bár nem hiszem, hogy emiatt fogja valaki megutálni az emot, de azért sok kicsi sokra megy... 😊

Hja...

Na mindegy. Nem mintha nem tetszenének ezek a photoshop-karikatúrák...😄

kakaoskalacs
mert hitlernek olyan haja volt.. meg hát elég keserü ember volt-.- meg mert híres

De miért pont õ ? Miért nem Sztálin vagy Mussolini ? Vagy a Kovács Pisti...

sapkafej
lehet, hogy csak simán vicces? és ennyi?

György

Elárulná valaki, hogy Hitlernek mi köze az emo-hoz ?
Csak azért lehet egyre több emo-hitler képet látni a neten, mert az az ember sose mosolygott ?

Van valakinek értelmesebb magyarázata ? Én eddig csak ezt hallottam.