Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
több mint valószínû 5 hsznyi orbitális baromságot irtál de kezdésnek nemrossz

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Herr Lehrer
remélem segítettek a tanácsaim<#vigyor4>

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
gratulálok, ön rákos!

Herr Lehrer
megtépem én neked ingyen és bérmentve😄

Herr Lehrer
lõdd be egy berettával

Misi az ezredes
add1.: Egy jó fodrász a fejformádnak megfelelõen be tudja lõni a megfelelõ stílust, persze azért ha tudsz mutass neki példát.

add2.: Hajlakk, vegyél erõsebbet...

add3.: Tépett hajat arra alkalmas ollóval tudsz elérni, de FODRÁSZ!!!

Add4.: Hajhullás elleni sampont használj, plusz amit szoktál de abból lényegesebben kevesebbet. De embertõl függ, hogy mit bír a haja. Ha tényleg a festéktõl hullik a hajad, akkor másik hajfestéket vegyél, fodrász biztos tud segíteni ilyesmiben. Ha a fazont a fodrász megcsinálta rutinos mozdulatokkal 6-7 naponként ki tudod igazítani a lenövést.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

a harmadik.. bocs csak most jutnak eszembe a dolgok nos miota befestettem a hajam azota hullik ugyanis reggel elkészuléskor is sok kijon hajmosáskor is héten 2x mosom hamar zsirosodik sajnos.. van erre vmi jo modszer hogyn e hujjon?:s
a másik..azon is gondolkodtam hogy jol nézne ki ha megtépetném egy picit ezt csak fodrásznál lehet elérni?😄 és ha igen árba kb mennyi lenne?
sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék elérni jo emo hajat? az okés hogy elöl már kicsit a szemebe log és odlalra is van fésulve ahogy kell de már elég nagy a hajam ésha hátul felzselézem vagy lakkozom akkor ien hulyén áll meg enm tartja meg ahajam rendesen nekem ritka hajam van szal vékony mosás után dusabb hajvasaloval esetleg ellehet ezt érni hogy fent meg hátul jol álljon mert láttam képeken vank inek hosszabb ahaja és jol áll neki megtartj a frizuráját vhogy közepe tájt meg hárul kellene jol beállitani csak nemtom mivel... tudoim nem elonyos a ritka haj de azért megprobálnám megcsin...elore is kössz
www.myspace.com/beerlack

jóféle.
Inside view
nah ez egy egész jó kis videó 😊

fiú farmerek között volt, 8000 ft 😄 de az érzés felbecsülhetetlen 😄😄😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

kakaoskalacs
mennyiért? és ferfi vagy nöi? grat 😄

sikerült!! fekete répa vót nyócezeré' a nyújorkerben 😄😄

alig hittem a szememnek, apró örömök az életemben 😊))

angelslie
Te is nagyon értelmes ember vagy látom..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

az összes emos-t megkéne ölni..

sz4bolcs
Jójaza ZEMO

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nha ja, én is erre próbáltam rávilágítani azzal hogy komoly embernek állította be az igazi emokat (mint amilyen õ) csak kicsit hiteltelen lett....bár nemhiszem hogy felfogta.
sz4bolcs
Az emo nem gáz, de ahogyan írsz 19 évesen..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kakaoskalacs
teljesen korrekt megfogalmazas a 2.bekezdes

Jha, mint mondtam engem nem a stílus idegesít. Vagyis vannak extrém esetek, amikor azt mondom sok. Akik itt a bannerban vannak, semmi gond. Bár aki agyon van piercingezve meg tényleg szinte semmi nem látszik az arcából, na azokat kiröhögöm 😄

Viszont az tényleg idegesít, amikor valaki világfájdalomról beszél meg csalódottságról stb 15-16 évesen, és ilyen f@sz képeket tesz ki netre.....mert én nem azt kérdõjelezem meg h lehet gondjuk, persze h lehet ennyi idõsen is...de akinek tényleg van az családhoz, barátokhoz, vagy orvoshoz fordul ahogy már említettem.
kakaoskalacs
Nem egészen a kockás övröl és a vilagfadalomrol szol ez az egesz emo-nak lenni nem feltetlen azt jelenti mélabus ember vagy.

alapvetöen nem a szomoruságot/maganyt stb tukrozi. tudom mert rámnéznek és utcan pl sokszor hallom hogy "pff egy emos" pusztan mert rámnézett és kinezet alapjan besorolt én az onmegvalostast latom ebben az egesz dologban.

Amugyis tudom mindig be leszek sorolva/kategorizalva de azert én sosem tetem megjegyezst másra ok nelkul akkor meg plane nem ha nem is ismerem , azert mert festem/vasalom a hajam meg arcomba log még nem vagyok más 😊 És alapjáraton boldog vagyok 😊 Aki sajat magan probal valtoztatni egy általa felvett stilus kedvéért az hulye.

Sokan meglepodnek ha megismernek az emo-rol a media altal terjesztett tevhit volt a legnagyobb gond szerintem

Mellesleg a nézöpontod teljesen értehö . Üdv

Úgy próbáltad beállítani a dolgot, mintha csak intelligens, sok dolgot megélt és tapasztalt, komoly emberek lehetnének emok. Csak sajnos a fogalmazásod meg úgy az egész hozzászólás hiteltelenné tette.
Nagyon messze áll tõlem a stílus, de az igaz hogy ha csalódásról meg ilyenekrõl van szó, azt csakis egy idõsebb komoly ember foghatja fel, hogy mi is az igazán. Viszont õ már van annyira komoly, hogy az ilyeneket nem abba önti bele hogy szegecses övet vesz, kockás cipõt meg a fejébe fésüli a haját aztán oké.

Persze ha valakinek tetszik, oké. Sok egyedet akik már nagyon extrémek lehánynék, de bevallom a lányok közt tényleg aranyos cuccok meg jól kinézõ egyedek vannak, és fiú cuccokban is van 1-2 fasza, amire manapság azt mondják h emos.

Csak ne vinnék bele ezt a csalódott vagyok, depressziós, öngyilkos akarok lenni dolgot...aztán annyi a gondja hogy egyest kapott a suliban.

(akinek komoly gondjai vannak barátokhoz, családhoz, orvoshoz fordul.)
kakaoskalacs
nah azt énis kerestem deszkas shop-okban van tyra meg vans 10-13ezer , de én inkabb kinaiba vennek majd korulnezek
Meg amugy nöi csönaci is jo aztmondjak 😄

háhá végre megérkezett a pólóm ^^ mégegyszer köszi 😄

még egy divatkérdés, mondjuk ezt kivéve hol lehet jóféle (fiú) répafarmert venni? köszi ha tud valaki infót 😄D

fixon
Hat ez csodálatos. Van elég ilyen oldal. nem?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

angelslie
Jé nem is tudtam hogy van ilyen topik 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Kb így kellett volna elõször is megfogalmaznod 😄

kakaoskalacs
nahlátod igy már elfogadom a véleményed 😊

jó, lehet picit durva voltam, de nekem nem jön be ez a stílus. Csak az emo lányokat bírom.

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

kösz a válszod😄
kakaoskalacs
Nemhinnem hogy 19 évesen gáz lenne ha igy érzed jol magad akkor hajra 😊
Nekem mind a stilus mind a zene tetszik.
Én addig fogom ezt a "stilust" követni amig ugy gondolom nem okoz kellemetlenséget. mellesleg én lassan 18 leszek és ha emo vagyok mivanakkor .

sziasztok!

anynit szereték mondani hogy a fiuk eggyaltalán nem buzik enyni erõvel vannak olyan emberek is akik nem emosak és lám mégis csak buzik😄 én még buziemost nem láttam ne haragudj amugy énis emo lettem megtecett a stilus😄 olvastam anno pár dolgot hogy a 13-16 évesek mániája de õk szerintem még felsem tudnák fogni hogy mia csalodás.a szerelem az élet, ami igazábol szerintem erro lszolna vagysi erro lszol a zenei stilusa (msot az anti fitness clubbol indulok ki) szoval aki igazán tisztába van ezekkel az szerintem olyan 20-25 között van😄 de láttma olyat is hogy 17 éves korban kinövi az emot midnenki nos én 19 vagyok és nekem teccik a stilus semmi kedvem lemondani rola nemtom ti hogy vagytok vele vagy hány évesek vagytok😄 vagy esetleg cinknek láttok egy 19 éves emot? XD mit gondoltok ezekrol ?😄

na jó éjt
kakaoskalacs
buzi vagy te nah huzelinnen :_D

az emo fiúk enyhén buzik

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Na mivan Máté már itt is reklám? 😊

Sziia!
www.emovip.ning.com
Regisztrálj kérlek!
Milyen is az oldal pontokba szedve.
- Képek feltöltése több módon saját gépedrõl vagy más forrásból, képek alá kommentár írás * , képek csillag szerinti értékelése 5 a legjobb... stb... Kép szerkesztésre is lehetõség van!
- * Kommentár írás.: Lehetõség van a kommentárhoz akármilyen képet beilleszteni köszönést szmáylit vagy valami képhez kapcsolódót.
Tudod magad állítani a betü fajtáját [vastag, dölt, áthúzott stb...
- Videó feltötés úgy szint több módon.. ezek kommentárása, értékelés...
- Klubok készítése, alapítása.. tagok meghívása beszélgetés, képberakás stb...
- Zenefeltöltés több helyrõl gyorsan...
- Gond nélkül mindent fel lehet tölteni hogyha jó formátumba van...
- Lehet rendezvényt csinálni és meghívni pár tagok vagy esetleg mindenkit és közösen találkozni valahol.
- Van cam video chat és van egy másik fajta is, van sima chat...
- Vannak emovip játékok...
- A saját lapodat úgy alakítod át ahogy akarod...
Színezheted, képet berakhatsz háttérnek fejlécnek stb...
Úgy rendezed el az adatlapodon az ablakokat ahogy te magad akarod, tudsz képet is beilleszteni adatlapodra végül is azt csinálsz amit akarsz.
- Barátokat tudsz jelölni-
- Minden tag adatlapjára tudsz hozzá ûzni véleményt hogyha az engedve van. Mert van olyan beállítás hogy kik láthatják lapod, kik írhatnak neked meg ilyesmik.
- Ki lehet kerülni kiemelt tagnak.
- Képek is kiemelésre kerülhetnek.
- A videók is.
- Meg tudhatod hogy ki online tag mivel mutatja 3 helyen is.
- Beírhatod állapotodat pl.: hogy tanulok -_-, unatkozok, msn, stb...
- És ezek mind kikerülnek a fõoldalra és mindenki követni tudja hogy épp mit csinálsz.
- Be tudsz rakni Appsokat. [ Ezt nem tudom elmagyarázni mert nagyon sok van.. tapasztalod meg tudod. ]
- Van fórum beszélgetés és faliújság is.
- Tudsz magadnak saját profilkártyát csinálni amivel híressé teheted magadat hogyha beilleszted mivel a te képed van rajta.
- Lehet levelezni mindenkivel korlátlan számba akár velem is!
- Olyan regisztrációs nevet írsz amilyet akarsz bármilyen másfajta betû is jó mert elfogadja beveszi és ezt annyiszor változtatod meg ahányszor akarod.
És még sok más. 😄
Nem volt elég? XD
És még sok újítás lehet akármikor.
www.emovip.ning.com
kakaoskalacs
ahha

gyüllölek titeket

htr93
ték

kakaoskalacs
és garantaltan nem jön szembe veled az utcan 😊 amiket ilyen shopokban veszel

köszike, már csak arra kell várni h pénzem legyen utána soppingolás xDDD

kakaoskalacs
Én innen szoktam rendelni
http://www.famousclothes.com/

😊

erik10
(már ezer éve kerestem egy ilyen üzletet..)

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

erik10
OMGHTX! 😄<#worship>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

kakaoskalacs

nem tud vki viszonylag nagy alternatív ruházatos üzletet (Pest meg Debrecen elõnyben van)? elõre is köszi xD

kakaoskalacs
igazabol a média lerágta az emo temat , most van ott ahol eddig is volt.szerintem

Misi az ezredes
Ne fogadj rá :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

The Protector
Nah.Lecsengett az emoláz.Éjjen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?