Psytrance / Full-On / Darkpsy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
de fõleg izé<#vigyor1>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
plusz keveri ráteszi és vereti meg csapattja meg izé

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
vereti :)
am kb ja beteszi a cd-t és szépen rákeveri a következõ számot, ennyit tesz :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Dying Soul
hc-s erõs, energikus ütemekre gondoltam, nem a zenére en bloc. az szar.

egyébként:
mit csinál egy psytrance elõadó koncerten? beteszi cdt? azthadszójjón' ?
most komolyan. nem voltam még bulin. csak azt tudom még elképzelni, hogy beteszi a számot laptopon és esetleg kicsit állítgat a basszuson, a sebességen, a hangzáson miközben megy.<#conf>

Lammer
hat nem altgéer3altgéer3

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dying Soul
hát kicsit sem vonz a techno, akkor nem fog tetszeni. <#circling>

DjPremier
Köszi szépen.

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

dogfish
nekem tetszik, bar egy tizessel itt-ott megdobnam a bpm-et, de amugy faja. ra lehet erre is kattani rendesen. (Y)
DjPremier
Nem sajnos.<#shakehead>

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

Lammer
nem tudnad esetleg lossless formatumba felrakni? ha esetleg lossy volt a forrasod(mp3, ogg) akkor inkabb hagyjuk :|

DjPremier
Nyah mindegy,akkor nem csinálok ilyen mixeket.<#rinya>

DjPremier
Senkinek nem tetszik?

Lammer
hato"... nagyon szepen koszonom az igyekezetet, de nem nagyon tetszik :C

DjPremier
Itt a mix.

Tracklist:

1. Intro (2:08)
2. Amorphozs - Nervo (7:50)
3. Arabali - Mars Is Amazing (7:31)
4. ananda shake - phananda (feat phanatic) (7:55)
5. Papiyan - Suck My Nose Job (7:35)
6. Psyfactor - Mythical (7:51)
7. Kindzadza - Rearrange it (6:45)
8. Traskel - Pickup Procedure (8:15)
9. Zik - Yukaori (7:17)
10. Olien - Dynaversum (7:47)
11. Wi][ch - Fractal Generator (7:06)
12. Fierce - Acrid Beat (7:58)
13. Mind Distortion System - Looking At The Sky (7:53)
14. vibe tribe - thank you for flying utopia (feat dj ido) (6:54)
15. stereomatic - my way (8:09)
16. system nipel - game on (feat electra - remix) (7:48)
17. Syntax Error - Rorre Xatnys (6:14)
18. ultraplex - inside (6:23)

DjPremier_-_The_World_Of_Psychedelic

DjPremier
Elkészült a PSY mixem hamarosan linkelem.

Dying Soul
ja: Mother Hunger - ezt hallgatni

Dying Soul
Lammer kollégának eszpesölli, annak ellenére, hogy rühelli a myspace-t:

http://profile.myspace.com/diesektor

aggrotech / terror ebm / dark electro

psytrance, black/death metál hatásokkal, gitár nélkül ofkorz, károgós vokállal.

DjPremier
Szoktam késziteni Psy mixeket,ha gondoljátok rakok majd ki.

dogfish
Dying Soul
Sõt, az egész. korrekt, gyors, erõs.

dogfish
a harmadik / negyedik szinten jo :)
Dying Soul
Jó zene. :) Bár az elsõ szám jobban tetszik, mint ez. :)

kulabácsi
nekem most pont a klasszikál goa számok jönnek be, de amúgy ha elindúlsz a dúrvább felé akkor persze h nem fog már tetszeni a lájtosabb téma :)

Lammer
erdekes igy probaltam visszahallgatni a regebbi Goakat de nekem mar tulontul nyalas, meg pruntyi :C

kulabácsi
jó is az :)

kulabácsi
legalább vkit kilöktél :D

dogfish
nem tartozom a mo-i roncsnation taboraba, nem en foglak eltartani :)

a tobbit nem kommentalom, mert indulok bevasarolni ^^
Lammer
inkabb progressziv psy vonulat hive vagyok(abbol is az oldszkul fajta-2000tol hallgatom a zenet, hugomat mar megfertoztem^^ de asszem mar ezt lentebb irtam isch)... kicsit killer fele huz a szivem megminden4 <#buck>

kulabácsi
hmm te amúgy goás vagy? mert akikrõl beszélsz azok inkább a technosok, azokból énse nézném ki h eltartanak bárkit is, de a goás az melózik mint a hülye, ismerek nem 1 embert aki 27-30 vagy afölött partyzgat, mégis megél vhogy, és nem anyuci-apuci pénzén

Lammer
felolem aztan azt csinal(sz/tok/akarmi nem akarok szemelyeskedni :D) amit akar(sz/tok/akarmi :D) csak ne a roncsnésön tartja majd el az orszagot amikor en nyugdijas leszek, mert akkor baszdmeklesz.. mert az najszos fjucsorkep <#eljen><#wilting>

egyebkent mar reg fel akartam vetni ezt a drogkerdest, hogy nektek(tobbi psy/goa lovernek^^) mi a velemenyetek/csinaljatok stb (azert tegyuk a szivunkre a kezunket sztájl, eleg erosen kotodik az "anyag" a zenehez jatek van :] osztan csak kulturaltan, no nem akarom en megbantani senkinek sem a roncs drogos lelkivilagat sem-e!?,4 :D

kulabácsi
nem mondta senki h kötelezõ, ezt had döntse el õsztem...nekem is van olyan ismerõsöm aki semmit nem csinál, nem is iszik és végigpörgi az estét, van olyan is aki iszik mint a disznó (állt énis) és úgy van el, van olyan is, aki megeszik 3 gombát és úgy érzi jól magát, az emberek különbözõek, örülj h neked így is jó

dogfish
az vesse ram az elso kovet, aki ugy erzi, h elbirja azt

Lammer: nem irtad
Lammer
idezzz hol mondtam ilyet!!!5544

kulabácsi
:DDDDDDDD
megkövezhetlek? :D

dogfish
en vagyok a rossz es a gonosz, tudom -.-
Lammer
hagyne vezessem mar le gyerkekek -.-

btw en osztan hullara nem ertek valamit... minek ahhoz drog, hogy egy porgos partin, jo kihangositas mellett exben tancoljak-razzam magam??? biztos en vagyok a selejt, de nekem halistennek nincs szuksegem ra -.-

dogfish
biztos elnezett valamit
kulabácsi
ja jobb elõre felkészûlni :)

Lammer nemtom mirõl beszélsz ^^

Lammer
drog -.-

dogfish
na egen, viszont inkabb maradjon, nem akarom szivni a fogam :)
ha marad, akkor sem rohad ram valoszinuleg
kulabácsi
:DDDDD
szép felhozatal az biztos
3napra meg szép termés, elleszel vele valszeg :D

dogfish
23-26 lesz az ev legszebb napjai szamomra, ugyanis doof 2008 lesz :)))

kindzadza, entropy, cosmo, ace ventura, terranoise, double r.e.l, es tarsai. komoly buli lesz <#crazya>

jon velem 30g, meg kb 10 vitamin bogyo. lehet, h nem leszek online az utana kovetkezo par hetben sem... :)
kulabácsi
na az biztos, szeretem az ilyen zenéket is, de 1 éjszakás bulit nem bírok azért elviselni, nekem reggel lájt zene köll, nem agresszívitás :D

dogfish
haaaat, de erre lehet pattogni rendesen :]
kulabácsi
:D
amúgy nemrossz, de inkább a fullon felé hajlok :)

dogfish
nem, csak sokat van nalam, en meg az osszes hulyeseget muatatom, neki, mindig rohog rajtuk egy sort szetesve :)
kulabácsi
nemrossz, de kicsit erõs ebbe a topikba sztem :D
4percnél meg loáááál :DDDD magyar a srác?

dogfish
feltehetem az egesz albumot (Complex Wave Function), ossz-vissz 4 track a tartalma :) jo kis psychedelic ez.
kulabácsi
meglessük