Psytrance / Full-On / Darkpsy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
katt
ui.: 4 percnel nem kell megijedni <#eplus2>#eplus2>
sorry de LANon voltam :C
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
flyer
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://rapidshare.com/files/101253425/DJ_Tarkan_-_No_Smoking___FriskyRadio_06-June-2007_www.mixing.hu.mp3.html
Ennek a zenének az elõadót és cimét keresném! Ha vki felismeri az ossza
már meg velem vagy ha megvan a zene akkor azt
Helyszín: Cökxpon Ambient Café
Fellép: Naga (Hairy) and Crimson
Beugró: 500 Ft
Go go go!
Akit érdekel, írjon nekem pm-et! Kösz.
meg még sokan mások :)
ellenben találtam egy VA lemezt, amin van egy 160-as IKPENG szám és az dejó. egyébként gyors darkpsyre gondoltam :) akár psycore-ra is. megnézem azokat, akiket linkeltél :)
kindzadza, azax syndrom, psykovsky
persze lehet nem pont ilyenre gondoltál :D
amúgy van még egy extrás cucc: MORE THAN 160 Vol 2
http://www.elespantourbano.com/?urbano=release&id=EEUCD004
itt, wav-ban tölthetõ, két nagy .zip-ben.
1. Hypnotik Sound (Intro) 04:05 min / 140 BPM
2. Hypnotic Orchestra 07:42 min / 148 BPM
3. Introducing You To An Extensive Trip 08:42 min / 152 BPM
4. Catch Me, Psychedelia 08:20 min / 156 BPM
5. Visit Our Dimension 07:50 min / 158 BPM
6. Frequency Hysteresis 08:42 min / 160 BPM
7. 166, We've Got Us Some Trance! 08:53 min / 166 BPM
8. Son of Wicked Darkness 06:22 min / 170 BPM
9. Children of the Apocalypse 07:07 min / 175 BPM
amúgy most találtam meg Kalilaskov AS-t és eléggé tetszetõs egyelõre.<#awink>#awink>
VA - Chaporas Tribal Dance (2oo6)
VA - Sonic Seasoning (2006)
VA - Generator Operator Destroyer (2006)
VA - Samsara (2007)
Valakinek valamenyik nincs meg esetleg? (Mindegyiken van egy Orestis szám és az õ dolgai nagyon bejönnek.)
---
@#173: Tamaskam inkabb csekkold be az uj Alien Mental - Mind Hack albumot... az indiai srac tud valamit ;) (dark rulz444!! <#buck>#buck>)
azert htx!44
most még lehet regisztrálni, mindenféle zene, de csak elektro. darkpsy topikba be, Phazur EP-t le, mert tökjó.
(kib. ottvan a szeren! <#worship>#worship>)
Palex - Mortifier Foedus
Darkpsy
Van rajta egy szám (The Riddle), ami ahh nagyon gyors, felvenni nem lehet rendesen. <#buck>#buck>
Kis gondban vagyok, mert sok okos szerint a goa "kihalt", ma már csak psy van. Amiket te mutattál, azok nagyon kibernetikusak nekem (még). Amiket én hallgatok mostanság, azok nem kimondott cyberségek, hanem talán közelebb állnak a goához, de mégsem azok már. Mondjuk azt megjegyezném, hogy van egy basszusalap a psyben, ami rohadtul bejön és elvileg, ha az megvan egy zenében, akkor cyberség ide vagy oda, gyorsan bele tudok szeretni.
Itt szól a "The Island" alatt
Ez most bejön, meg a 2006-os U-Recken (album) is.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
talaltam fullos(nak tuno, tehat wav-flac is van!! meg nem tudok tesztelni, mert toltodnek a lossless cumok^^) releaseket!!!!!44!4!!
(raadasul elvileg free)
Mila cuppanj ra!
ha esetleg a wavos-flacos linkek nem jok, akkor erdemes a kreatorok honlapjara ellatogatni... peldaul a Buddha Mantra honlapjan volt csak jo a WAVos link...
KATTY
Másik elektrotopikból ideirányítottak, mondván, hogy ez psytrance. Én nem tudom, nem vágom az elektronikus mûfajokat, ezért szeretném tõletek is meg tudni, hogy ez akkor miféle és ismertek-e valami hasonló elõadót? Köszi!
(kivancsi vagyok mikor fog killert berakni xD)