Psytrance / Full-On / Darkpsy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dogfish
na, akkor ajanlanek egy kis szosszenetet. az illeto 'terranoise', nemtom mennyire ismeros nektek. a csavo 21 eves, valamint kb 3 hazra lakik tolem. kicsit hozza az uj albumon a cosmo stilust, de nekem bejon :)

katt

ui.: 4 percnel nem kell megijedni <#eplus2>
Dying Soul
Áj iz. Nem baj már. :)

Lammer
te kuldtel smst? :D

sorry de LANon voltam :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

kulabácsi
ide is írom h sztem mi megyünk, szal még beszélhetünk róla :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dying Soul
23-án Pesten lesz Orestis, Irgum Burgum, Chemical Spoon - csudijó darkpsy. De lesz full on is. Valakinek nincs kedve? Egyedül nem pestiként éjjel nekem necces, pedig a kedvecem Orestis, úgy ott kéne lennem.

flyer

Dying Soul
ezt igazából csak azért szúrtam be, mert nagyon jó, beteg, japán cucc.

technodome
Köszi a tanácsot :)

kulabácsi
ezt van buuren topikba kérdezd, mert ez trance, ismerõs de sztem ott meg is mondják neked h mi a szám címe

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

technodome
Ez egy 2 perces kivágott rész, csak arra lennék kiváncsi :)

technodome
Sziasztok.
http://rapidshare.com/files/101253425/DJ_Tarkan_-_No_Smoking___FriskyRadio_06-June-2007_www.mixing.hu.mp3.html
Ennek a zenének az elõadót és cimét keresném! Ha vki felismeri az ossza
már meg velem vagy ha megvan a zene akkor azt

Dying Soul

kulabácsi
jaja vmi olyasmi

Dying Soul
belehallgattam azax syndrom evolution albumába. ez ilyen darkpsy/full on keverék, nem? amúgy tetszik. :)

március 21 (péntek):
Helyszín: Cökxpon Ambient Café
Fellép: Naga (Hairy) and Crimson
Beugró: 500 Ft
Go go go!
Akit érdekel, írjon nekem pm-et! Kösz.

kulabácsi
esetleg még neuromotor, darkspy, goa gil, psyfactor
meg még sokan mások :)

Dying Soul
vicc, hogy az elõzõ posztom alattiban pont ilyenek vannak, de többsége nem olyan komoly és primitív effekteket használ és nemgyerebe. :)
ellenben találtam egy VA lemezt, amin van egy 160-as IKPENG szám és az dejó. egyébként gyors darkpsyre gondoltam :) akár psycore-ra is. megnézem azokat, akiket linkeltél :)

kulabácsi
szeggyé killert :)
kindzadza, azax syndrom, psykovsky

persze lehet nem pont ilyenre gondoltál :D

Dying Soul
tudtok mondani 160BPM környékén vagy efölött játszó elõadót, olyat, aki ezt vérkomolyan ûzi és nem poénra használja fel a nagy sebességet (hallottam már ilyet)?

Dying Soul
szorri, nincs helyem losslessnek.

amúgy van még egy extrás cucc: MORE THAN 160 Vol 2

http://www.elespantourbano.com/?urbano=release&id=EEUCD004

itt, wav-ban tölthetõ, két nagy .zip-ben.

Lammer
empé3 <#wilting>

<#idiota>

Dying Soul
Zero-Blade - Hypnotik Sound

1. Hypnotik Sound (Intro) 04:05 min / 140 BPM
2. Hypnotic Orchestra 07:42 min / 148 BPM
3. Introducing You To An Extensive Trip 08:42 min / 152 BPM
4. Catch Me, Psychedelia 08:20 min / 156 BPM
5. Visit Our Dimension 07:50 min / 158 BPM
6. Frequency Hysteresis 08:42 min / 160 BPM
7. 166, We've Got Us Some Trance! 08:53 min / 166 BPM
8. Son of Wicked Darkness 06:22 min / 170 BPM
9. Children of the Apocalypse 07:07 min / 175 BPM

Dying Soul
karácsonyra, naaaa<#miaz>

amúgy most találtam meg Kalilaskov AS-t és eléggé tetszetõs egyelõre.<#awink>

Dying Soul
VA - No Fear (2006)
VA - Chaporas Tribal Dance (2oo6)
VA - Sonic Seasoning (2006)
VA - Generator Operator Destroyer (2006)
VA - Samsara (2007)

Valakinek valamenyik nincs meg esetleg? (Mindegyiken van egy Orestis szám és az õ dolgai nagyon bejönnek.)

Dying Soul
csúcsszupi, köszi!

Lammer
CUE splitter <#eljen>

Dying Soul
milyen verziód van? mert nekem olyan, hogy egy fájlban van az egész album, ami nem túl remek. :/

Lammer
agreed -.-

---
@#173: Tamaskam inkabb csekkold be az uj Alien Mental - Mind Hack albumot... az indiai srac tud valamit ;) (dark rulz444!! <#buck>)

kulabácsi
a progit nemszeressük -.-

Dying Soul
prog psy

Dying Soul
VA - Vanguard - 2007

Dying Soul
szörnyû vagy.<#idiota>

Lammer
meghallgatni jo 1X, tarolni mar nem taroltam :p

Dying Soul
#166-ból kimaradt a fikázás a lossy miatt.

Lammer
itt csak lossy sz@rok vannak <#wilting>

azert htx!44

kulabácsi
na ja énis örültem a hírnek:)

Dying Soul
pyrotorrents.org

most még lehet regisztrálni, mindenféle zene, de csak elektro. darkpsy topikba be, Phazur EP-t le, mert tökjó.

Lammer
<#eljen><#eljen><#eljen>

(kib. ottvan a szeren! <#worship>)

Dying Soul
http://www.sendspace.com/file/yo6bb8

a szám

Dying Soul
Most szedek egy ilyet:

Palex - Mortifier Foedus

Darkpsy

Van rajta egy szám (The Riddle), ami ahh nagyon gyors, felvenni nem lehet rendesen. <#buck>

kulabácsi
egész kellemes kis szám ez...

Dying Soul
Muhah. :)

Kis gondban vagyok, mert sok okos szerint a goa "kihalt", ma már csak psy van. Amiket te mutattál, azok nagyon kibernetikusak nekem (még). Amiket én hallgatok mostanság, azok nem kimondott cyberségek, hanem talán közelebb állnak a goához, de mégsem azok már. Mondjuk azt megjegyezném, hogy van egy basszusalap a psyben, ami rohadtul bejön és elvileg, ha az megvan egy zenében, akkor cyberség ide vagy oda, gyorsan bele tudok szeretni.

Itt szól a "The Island" alatt

Lammer
jjjjajjjma mekmuttatttttam itten(msn höhh) nekede eme zsenialis stylet osztan raszokol?<#idiota>

Dying Soul
Orestis - Paranoic Behaviour (egy szám)

Ez most bejön, meg a 2006-os U-Recken (album) is.

kulabácsi
kakukk

kulabácsi

mila69en
zsíír htx

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lammer
SKAACOOOOOOOOOOOOOK!

talaltam fullos(nak tuno, tehat wav-flac is van!! meg nem tudok tesztelni, mert toltodnek a lossless cumok^^) releaseket!!!!!44!4!!
(raadasul elvileg free)

Mila cuppanj ra!

ha esetleg a wavos-flacos linkek nem jok, akkor erdemes a kreatorok honlapjara ellatogatni... peldaul a Buddha Mantra honlapjan volt csak jo a WAVos link...

KATTY

Dying Soul
Sziasztok!
Másik elektrotopikból ideirányítottak, mondván, hogy ez psytrance. Én nem tudom, nem vágom az elektronikus mûfajokat, ezért szeretném tõletek is meg tudni, hogy ez akkor miféle és ismertek-e valami hasonló elõadót? Köszi!

kulabácsi
jaja:D

Lammer
hatigen jo nezni a núbokat(regi szepidok ehh) xD
(kivancsi vagyok mikor fog killert berakni xD)