Level-R
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felmentem, megnéztem, elszomorodtam. :(
Milyen négycsillagos kártyáról van szó?
Harcolj az erõszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Elkezdtem a Tutorialt. A belsõ nézetet hogy lehet elõhozni?
A kormány évértékelõje sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"
Szoval itt kell letolteni az msgothic.ttc-t.
Ez csak nálam ilyen? <#help>#help><#help>#help>
A kormány évértékelõje sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"
Viszont az autóm magától(!) fékez a kanyarban. Ugye ez csak vicc?! Ki lehet kapcsolni?
vki segitsen hogy hogy lehet kikapcsolni a vezetöi segitségeket! eddig jo volt de most hogy frisitették szar lett.
És mi van a régi mentéssel? Ugye nem veszik el? <#szomoru1>#szomoru1>
Közben Leve-R-t frissítek 2 új autó + pár új route és kitudja még mi lesz benne.
Szerintem az Aeria Games fogja üzemeltetni a játékszervereket Amerikában (vagy Eupópában), mint a Gamepot Japánban.
De hogy egy szó se esik a fejlesztõkrõl... <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
Ezt a linket találtam ma a GameKapcson! Vagy a képeket linkelték rosszul, vagy nem tudom de ez nem a Level-R ?! Esetleg ez lenne az európai verzió ?!
Forza.
Tudtommal csak bizonyos szintig tudsz jelenleg tuningolni benne mást nem tudok olvass visszább akicsit a topicban.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most töltöm lefelé ezt a játékot és mivel a hivatalos honlaporól ingyen lehet leszedni megszeretném kérdezni, hogy ez egy ingyenesen letölthetõ és játszható játék vagy csak pénzzel játszható? Ja és mégvalami! Lehet benne tuningolni?
Elõre is kösszönöm!!!
PS3 ID: SDani456
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
Na majd legközelebb...
Forza.
Regeltem, lerántottam a progit, frissült is de nem enged loginolni. Ilyenkor mi a perec van? Mindent a leírások alapján csináltam.
Ma este 9-tõl csinálok szervert. Aki akar jöjjön! Szerver név : SG.
614+ -on legujabb, 2006 eleji fw van - azota ehez már nem jön ki uj :( mondjuk most perfekt, szal nem is nagyon lenne miért ...
Forza.
itt:
nekem dlink614+ routeren CSAK akkor mennek az invictus játékok a CRC ota, ha a gaming mode enabledben van.
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
dlink routeren kell allitani GAMING MODE-t, akkor jön a login képernyõ ... amugy meg hibaüz nélkül meghal a program :)
Forza.
Ha kell én angolra le tom fordítani a reg lapot, bár ezt sztem még nagyon sokan mások meg tudják tenni, szal annak mondtam aki nem tudja :)