Level-R
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
lényeg a lényeg, nektek megy? (alien, szilaj)
Forza.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
usert, pass-t majd a játékban kellene beirnom?
LASR, CRC pedig megy a gépemen :(
Forza.
Én ott is ezen a néven futok.
Harcolj az erõszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Közben sikerült megoldani a dolgot, egyszerûen elkevertem magam egy kicsit.
Ezt 6000PP-m bánta... :(
Megvettem és sikerült szintet lépnem, többet nem tok.
VW Jetta II 1,8T
A misc menüpontpban jelöli, és aktív, ennek ellenére nem aktív, tehát még mindig F.V kategóriában vagyok..
Még ráindítok a licence módra mégegyszer, de nem hiszem, hogy csak az arany elég neki..
Akkor minek van az ezüst meg a bronz szint????
Ennek ellenére nem adott szintlépést.
Mi kell még hozzá?
A teszten hoztam az ezüst szintet, de nem akarja.
hogyan aktiválom?????
nem mellékesen most az egyik nagy japán klánnal vagyok tárgyalásban, hogy felvesznek-e a klánjukba, vagy nem?
Az történt, hogy két nagy qadróval rámjöttek, és a maradék 5 pedig a córussal bevárt, és lökött, gyepált, ahogy illik.
Ennek ellenére elsõ lettem a tokyo pályán, pedig csak 1 gumi szintem van. :))
És akkor megkérdeztékrossz angollal (nekem is csak az van), hogy hogyan csinálom, hogy nem tudtak legyõzni...
Mondom nekik, hogy én samurai vagyok, de magyar...
Volt kacagás, az egyik benyomta, hogy õ meg shogun.
Ezért a következõ racén a sógunt gyorsan likvidáltam, mert õ volt az egyik qadróval, és utána kérdeztem, hpogy tudnak-e nekem valami klánt javallni??
Valami olyasmit vettem ki a dumából, hogy aki 7 ellen megáll a lábán, annak minek klán?
Szóval ezek is hülyék. :))
Alpári autóval becsúfoltam õket, és egyenlõre nem akarnak felvenni...
Szóval, megvettem az "E" licenszet, hogyan tudom aktiválni?
(a nickem ott is ugyanaz, tehát engem megtalál bárki...)
:)
Pénzért CP-t lehet majd venni, azért is van megkülönböztetve :). Ugyanakkor szerintem, úgy lenne igazán hasznos, ha minden elemnek lenne CP értéke is, ami persze jóval kevesebb lenne mint a PP, így többet kaszálhatna vele a kiadó :)
VW Jetta II 1,8T
1 autó(alapból).. pár pálya..nehezen ad pénzt..
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kifulladt...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Zöldet akkor nem láttam.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
A kormány évértékelõje sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"
Én egy versenyre sem tudtam eddig bejutni mert azt irja Verseny alatt
nem lehet bemenni !?
De mindenhol folyamatosan Race felirat volt
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egyebkent milyen kartya?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!