Hány barátnõd volt eddig?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Volt egy kep ahol a lany osszjott egy rocker szakadt ruhas motorossal, szep lassan megvaltoztatta csalai auto rovid haj normalis ruha utso kepen megcsalta egy rocker szakadt ruhas motorossal.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
En a parommal nem szeretjuk ugyanazikat a zeneket, filmeket, eteleket. Mast jelent nekem a nyaralas, pihenes, szorakozad. Mas konyveket olvasunk en szeretek itton ulni , o tarsasagi leny es megis
15 eve abszolut jol mukodik.
De saját magam csapom be egy olyan viselkedéssel, aki nem is én vagyok, és már csak akkor döbbenek rá, hogy mit csinálok, amikor késõ...
Ezt kell megtanulnom. Légy önmagad, mindig.
Van egy népi bölcsesség, ami nagyon a fején találta a szöget:
"Lakva ismerszik meg az ember"
S ezt amilyen erõsen csak lehet olyan erõsen vésd be a fejedbe.
Ismerkedés, randizgatás, találkozgatás, összejárogatás: ezek mind olyan dolgok amik semmit sem érnek, és amik semmit sem mutatnak meg a másikból, s abból, hogy mennyire jól egyeztek. Mihamarabb össze kell költözni, s együtt kell vezessétek életeteket, háztartásotokat, jövõtöket stb.
Még valami:
Kapcsolat vagy egyedüllét: mindkét dolog jó s örömteli, csak másként.
Kapcsolat vagy egyedüllét: mindkét dolog rossz s bosszús, csak másként.
És ezt a hármat együtt kell fontolóra venni, mert együtt és egyszerre érvényesek:
- A hasonló hasonlónak örül.
- A változatosság gyönyörködtet.
- A végletek egymásba érnek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Hogy miért? Ezt már én sem tudom .... :(
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Talán az embernek idõ kell, hogy megtalálja, és felismerje, hogy ki az, aki értékes számára ;)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hááát akkor így még kísértetiesebben hasonló, mert az elsõ találkozásunk elõtt egy évvel mi is váltottunk néhány levelet, csak akkor megszakadt a dolog... Õ keresett meg engem újra...
(tényleg kísértetiesen hasonló akkor, bár mi leveleztünk egy két hónapot még tavaly ilyenkor, aztán vége, megszakadt, és idén szeptemberben vettük fel egymással a kapcsolatot újra)
Szerencsére a türelem az egyik legjobb tulajdonságom :)
Nem olyan egyszerû azért a képlet, de azt hiszem pont emiatt szeretem. Mindketten többet akarunk, éppen ezért nem is kapkodjuk el az egészet, nem akarjuk, hogy csak egy egyszerû kapcsolat alakuljon ki belõle, az alapnak nagyon erõsnek kell lennie. Mondhatni most építjük az alapot, mindketten, a falak, a tetõ és minden egyéb még rengeteg idõ, de aki akar, az tud várni, és együtt építkezni.
Sok minden kiderült, és tiszta vizet öntöttünk egy jó nagy pohárba.
Hétfõ-kedd mindkettõnknek otthon, a héten pedig a munka miatt (sokáig van) nem akart találkozni, csak vasárnap. Azonban csütörtökön megleptem, mivel tudtam merre jár haza, és így este még sétáltunk egy elég nagyot, úgy másfél órát. A legvége pedig már egészen romantikusan záródott...:), folytatás következik, persze ide csak nagy vonalakban irkálok inkább.
Lelkileg passzolunk, ez már régóta kiderült, egy dolog kérdéses igazából, hogy barátsággá alakul az egész, vagy valami sokkal különlegesebbé.
Ezért döntöttem a mihamarabbi "továbbfejlesztés" mellett :)
Sok sikert nektek, drukkolok! :)
Én igazából csak ma találkoztam egy lánnyal elõször, viszont akit valójában már régebb óta ismerek (internetnek hála), de egyszerûen nem bírtam ki, hogy a megbeszélt jövõhét vasárnap találkozzunk, és elébe mentem, hisz most ráadásul hosszú hétvége is van, csak tudunk egymásra idõt szakítani (akármi is lesz belõle), és nem bántam meg, hogy holnapra is elhívtam :)
Mi is anno úgy kezdtük, hogy heti 2x találka bõven elégnek tûnt... Aztán lett belõle minden másnap, majd minden nap, késõbb már kevés volt csak a nappal, egyre többször kellett együtt aludni, különben hiányoztunk egymásnak. Szóval csak magamból indulok ki, amikor nem tudok mit kezdeni egy ilyen helyzettel, hogy csak heti 1x találkozik a párjával. :) Biztos valakinek ez is elég. Nekem megnyugtató hazajönni hozzá minden este.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha az ember barátnõt szeretne akkor már legalább tegyen hozzá dolgokat. Nem lehet úgy megfõzni egy húslevest, hogy nem eresztjük a fazékba a vízet elsõdlegesen. Anélkül meg ehetetlen lenne...
És azért utólag rádöbbentem, hogy az egyedüllét minden szempontból jó, de mivel mi pl. hetente 1x találkozunk max ilyen olyan okok miatt így nem lógunk egymás nyakán és amikor találkozunk akkor mindig kellemes napot, programokat töltünk el. (Bár a barátnõm eléggé be van táblázva mostanság) Ezzel annyi akartam mondani, hogy igazságszerint nem sokat tesz hozzá az ember életéhez legalább is én ugyanúgy egyedül érzem magam és olyan, mintha nem is lenne barátnõm. Nekem csak pillanatnyi hangulat javító (nem szextárgy nem félreérteni). Egyszerûen ilyen a természetem és beigazolódott az is, hogy teljesen mind1 ki van melletted akkor is egyedül fogod érezni magad, mert ez az ember természet. Az ember belül magányos és önzõ teremtmény. Nálam ez a mai konzekvenció
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az elõttem lévõ válaszokon kicsit meglepõdtem... de gondolom nem a korosztályom írta :P
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"