Trafipax

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így mértek Debrecen felé is, kitették az országútra a 40-es táblát, természetesen én vezettem a sort, másztak a seggemre, de megelõzni már nem mertek, szerencsére mindig megy a GPS telóról, és hangosan pittyog ha vasúti átjárót, vagy radart észlel és elõre szól.
Már megmentette a pénztárcámat vagy 5-ször.
SHADOWEYES7
Korrekt nem?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Itt tudod majd megnézni a fotót és a pontos koordinátát ahol mértek

https://kozigbirsag.police.hu/

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Frank99
majd kapsz 1-2 hét múlva bírságot. most már ennyire gyorsak, ha nem jön, nagy valszín megúsztad.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hol lehet megnézni azt hogy kapok-e büntetést vagy sem?
mert gyorsan mentem és mértek, késõn vettem észre!
ha kapok büntetést azon lesz valamilyen szám akkor meg tudom nézni neten a képet de az már késõ!
pajti
A sajtó tele van,ezzel a mobil trafipaxos rendszerrel.
Mi a véleményetek róla?

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Frank99
szinte minden nap hallom a Neo-FM-en, hogy sötét fóliás Opelbõl mérnek Veszprém környékén.....

Veszprém környékén szoktak mérni,fehér civil astrából,lefóliázott üvegekkel?

Frank99
ezt láttátok?

érdeklõdve várom az ítéletet....

Sziasztok.
segitséget kérek,mert szerintem ezen a képen engem nem büntethettek volna meg 30.000 re.Vagy tévednék???
Ha áthaladtam a 60 as tábla vonalán akkor ott többel is lehet szerintem menni mint 60.
Ez lakott területen belül történt ahol állitólag csak 50 el lehet menni.
De akkor mit csökkent le a 60-as tábla.??utmunkák miatt 50 röl 60 ra lehet gyorsitani.Nem értem!valaki segitsen hogy fizessek vagy nem.Köszönöm.
M@TriX
egy kis érdekesség:

Csak gyõzzön az ember bíróságra járni...

Tévedett a traffipax, mert a kamion nem száguldhatott 140 km/órás tempóval.

Zalai Hírlap

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
2hó a max idõtartam szóval inkább csak utána :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

sew810i
Köszi az infót:)
Akkor megpróbálok megnyugodni most már.:P

matyi0323
Ha az a 65-70 csak 64 volt, akkor ne várj semmit.
De szerintem már így sem.
Nekem eddig a legtöbb 40 nap volt mire küldték..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

sew810i
52 nap telt el azóta hogy elmentem 50es körzetben 65-70el egy trafis kocsi mellett. Még semmi jelzés nem jött.
Akkor van esély hogy már megúsztam?

ctrl85
Sziasztok. Ma délelõtt kb. 70-80-al mentem lakott területen kívül ahol ugye 90 a megengedett sebesség, egy kanyarból kijövet ott állt a buszmegállóban egy fehér suzuki benne a traffipax és amikor közel értem hozzá villogott az a szar, namármost tudtam hogy sebességkorlátozó tábla nem volt ezen a szakaszon, elég sokat járok erre, de azért visszafelé megnéztem és tényleg nem volt, akkor miért fényképezett le amikor lassabban mentem mint a megengedett sebesség? És ha megküldik a csekket be tudom-e bizonyítani hogy nem jogos a büntetés? Köszi a választ.

sew810i
nah az nem semmi akkor nem szenvedtek sokat a kiküldéssel:SS
akkor reménykedek hogy hátha nem lesz már semmi:D

Hasonlót én is átéltem még március környékén, szitu ua volt mint nálad. Felüljáróról lefele városba 65-70-el, el a trafis kocsi mellett, na mondom f.sza. Aztán teltek a hetek és hála nem történt semmi. De júl végén anyukámat lefotózták. Dombról jött le, rendõrök a várostábla alatt, a kifele menõket nézték a sisnyásból.... 2 héten belül megjött az értesítõ...

sew810i
© raptor22
köszi a választ egy kicsit megnyugodtam hátha nem lesz semmi...
Mivel tanuló vagyok és fateromé a kocsi így gáz lenne még a 30ezer is..:((

Ha 60 napig nem jön semmi akkor megúsztad. De eltelt lassan 1 hónap, szal valószínû, hogy nem lesz belõle semmi. (2-3 héten belül kiküldik az értesítõt.) A sebességed pont a büntetési határon mozog. Ha mégis jönne akkor a büntetés 30e lesz:(

sew810i
Üdv!
Engem szept 3.án kapott le egy trafi 65-70el 50esnél...
most ugye okt 1 van és még semmi nem jött a dologról..
lehet hogy megúsztam a dolgot vagy mikor számítsak valamire?
köszi a válaszokat

Köszi szépen!
2-3 héten belül tuti megkapod!

Köszi szépen!
SHADOWEYES7
Nekem a 35-ik napon küldték ki.

SZIASZTOK! ÉRDEKLÕDNI SZERETNÉK ,HOGY MENNYI IDÕRE SZOKTÁK KIKÜLDENI AZ ELSÕ ÉRTESITÉST GYORSHAJTÁSKOR?
KÖSZI AZ INFOT!!!
!!!
Itt.
Beírod amit küldtek a leven számot és a rendszámod, semmi más adat nem kell.
HALI.
ÉRDEKLÕDNÉK ,HOGY TUD-E VALAKI NETES CIMET AHOL MEG LEHET NÉZNI A TRAFIS KÉPEKET.ÉS MILYEN ADATOK KELLENEK HOZZÁ?ELÕRE IS KÖSZI.
Frank99
nem csodálom, hogy topicrombolásért büntetést kaptál....

utálom a trafipakszot. mindig bemérnek 550 el a városba. de még a nitrosbalackot nem is aktiváltam.

Feloldja.

#241: Úgy tudom Vas megyébe kell címezni a levelet ( az összeg 45k talán ), büntetõpont ha jól emlékszek nem jár.
Levélben indokold ( vagy aki tette), hogy sok gyereket nevelsz, sok a rezsi.. blabla.. nem tudod egyben kifizetni, adjanak 3 havi bontást.
Ma kaptunk értesítõt, hogy még júl 27-én 50 helyett 70-el ment a kocsi, a fényképet már a neten megnéztük. (Szemét módon a domb alján álltak meg és úgy lõtték a lefele jövõket, szal ez elég geci dolog de hát...) A kérdés az, hogy a dolgok, hogy fognak tovább menni. A részletfizetést mikor, kitõl kell majd kérni? Ha nem az üzemben tartó vezetett, hogy ne õ kapjon büntetõpontot, ha osztanak ezért (gondolom igen), mit kell tenni? Nagy hirtelen ennyi jutott eszembe, elõre is köszönöm a segítséget!! Ha vki tud még 1-2 dolgot, hogy mit érdemes, kell tenni az ügybe azt is megköszönöm!!

SHADOWEYES7
pedig de

KRESZ 14§

(6) Az (1) bekezdés c)-g) pontjában említett jelzõtábla hatálya a táblánál kezdõdik és a következõ útkeresztezõdés kezdetéig tart, kivéve, ha a jelzõtábla alatt elhelyezett kiegészítõ tábla ennél rövidebb távolságot jelöl meg, vagy a (7) bekezdésben említett jelzõtábla a tilalmat elõbb feloldja.

sztem nem

16gaborm

Itt szerintetek mi a helyzet?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Krapu
scs-103 az Orczy úton.

www.interceptor-antilaser.hu

Krapu
Ment a számom:)

Üdv!
Ténleg Te vagy:)Észre se vettelek!
Az az igazság hogy tudom a laser es a profi cucc de a led es is blokkol 100-200 merig az sztem tök jó!Amúgyis mert azon belül észre veszem a másik hogy városba mindig betartom a sebesség szabályokat de ténleg!Viszont városon kívûl már nem biztos:SÉs hát a lézerrel több száz méterrõl be tudnak mérni na ezt nemakarom!Eleve jó eséllyel indulok mivel elõl nincs rendszámtábla!Viszont ha van leállító ember akkor szívtam:SDe ténleg mivel alapból betartom városon belül és általába városon kivûl nem mérnek + nincs rendszám elõl kicsi az esélye hogy összejöhessen de én még kicsit meg fûszerezném egy ilyen blokkolóval mondom fõleg a városon kivûli nagy távolságú mérés ellen ami sztem nagyon ritka!Laser interceptor legalább a duplájába kerül:Sannyit meg nem szánok rá:STalán ha lenne elõl rendszámtáblám esetleg meg ha ténleg annyira mennék mindig de nem szoktam akkor elgondolkoznék egy komolyabbon:SHogy öszinte legyek sztem az a 35k-s kiyo tudom nem sokat vetne a latba de mégis van!És nagy távolságnál azis megvéd amire nekem pont szükségem lenne:SSajnos nem tudom a tel számodad de akkor szeretném elkérni privátba:)

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Krapu
Szia!

Saját véleményem, hogy nem szabad feltenni a ledes motyót és ha rám hallgatsz, akkor nem is teszed. Egy kis pénzt hozzácsapsz az echohoz és kapsz egy ceptort. Gondolod keress meg és segítek. Egyébként én is Jammertestgang tag vagyok <#awink>
Egyébként van egy fejes blokkoló. Csörögj rám nyugodtan.

Oldal 1 / 6Következő →