Trafipax
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megmentette a pénztárcámat vagy 5-ször.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mert gyorsan mentem és mértek, késõn vettem észre!
ha kapok büntetést azon lesz valamilyen szám akkor meg tudom nézni neten a képet de az már késõ!
Mi a véleményetek róla?
Végre jó helyen a trafi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

segitséget kérek,mert szerintem ezen a képen engem nem büntethettek volna meg 30.000 re.Vagy tévednék???
Ha áthaladtam a 60 as tábla vonalán akkor ott többel is lehet szerintem menni mint 60.
Ez lakott területen belül történt ahol állitólag csak 50 el lehet menni.
De akkor mit csökkent le a 60-as tábla.??utmunkák miatt 50 röl 60 ra lehet gyorsitani.Nem értem!valaki segitsen hogy fizessek vagy nem.Köszönöm.

Csak gyõzzön az ember bíróságra járni...
Tévedett a traffipax, mert a kamion nem száguldhatott 140 km/órás tempóval.
Zalai Hírlap
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
De szerintem már így sem.
Nekem eddig a legtöbb 40 nap volt mire küldték..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Akkor van esély hogy már megúsztam?
akkor reménykedek hogy hátha nem lesz már semmi:D
köszi a választ egy kicsit megnyugodtam hátha nem lesz semmi...
Mivel tanuló vagyok és fateromé a kocsi így gáz lenne még a 30ezer is..:((
Engem szept 3.án kapott le egy trafi 65-70el 50esnél...
most ugye okt 1 van és még semmi nem jött a dologról..
lehet hogy megúsztam a dolgot vagy mikor számítsak valamire?
köszi a válaszokat
ÉRDEKLÕDNÉK ,HOGY TUD-E VALAKI NETES CIMET AHOL MEG LEHET NÉZNI A TRAFIS KÉPEKET.ÉS MILYEN ADATOK KELLENEK HOZZÁ?ELÕRE IS KÖSZI.
#241: Úgy tudom Vas megyébe kell címezni a levelet ( az összeg 45k talán ), büntetõpont ha jól emlékszek nem jár.
Levélben indokold ( vagy aki tette), hogy sok gyereket nevelsz, sok a rezsi.. blabla.. nem tudod egyben kifizetni, adjanak 3 havi bontást.
KRESZ 14§
(6) Az (1) bekezdés c)-g) pontjában említett jelzõtábla hatálya a táblánál kezdõdik és a következõ útkeresztezõdés kezdetéig tart, kivéve, ha a jelzõtábla alatt elhelyezett kiegészítõ tábla ennél rövidebb távolságot jelöl meg, vagy a (7) bekezdésben említett jelzõtábla a tilalmat elõbb feloldja.
Ténleg Te vagy:)Észre se vettelek!
Az az igazság hogy tudom a laser es a profi cucc de a led es is blokkol 100-200 merig az sztem tök jó!Amúgyis mert azon belül észre veszem a másik hogy városba mindig betartom a sebesség szabályokat de ténleg!Viszont városon kívûl már nem biztos:SÉs hát a lézerrel több száz méterrõl be tudnak mérni na ezt nemakarom!Eleve jó eséllyel indulok mivel elõl nincs rendszámtábla!Viszont ha van leállító ember akkor szívtam:SDe ténleg mivel alapból betartom városon belül és általába városon kivûl nem mérnek + nincs rendszám elõl kicsi az esélye hogy összejöhessen de én még kicsit meg fûszerezném egy ilyen blokkolóval mondom fõleg a városon kivûli nagy távolságú mérés ellen ami sztem nagyon ritka!Laser interceptor legalább a duplájába kerül:Sannyit meg nem szánok rá:STalán ha lenne elõl rendszámtáblám esetleg meg ha ténleg annyira mennék mindig de nem szoktam akkor elgondolkoznék egy komolyabbon:SHogy öszinte legyek sztem az a 35k-s kiyo tudom nem sokat vetne a latba de mégis van!És nagy távolságnál azis megvéd amire nekem pont szükségem lenne:SSajnos nem tudom a tel számodad de akkor szeretném elkérni privátba:)
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Saját véleményem, hogy nem szabad feltenni a ledes motyót és ha rám hallgatsz, akkor nem is teszed. Egy kis pénzt hozzácsapsz az echohoz és kapsz egy ceptort. Gondolod keress meg és segítek. Egyébként én is Jammertestgang tag vagyok <#awink>#awink>
Egyébként van egy fejes blokkoló. Csörögj rám nyugodtan.
www.interceptor-antilaser.hu