Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem ma egy pár napot használt VIVAZ-t :)
A kérdésem lehet,hogy láma de van valami jelentõsége ennek a szoftverfrissítésnek?
És,hogy érinti e a névjegyzéket ami a telefonban van eltárolva?
Már azért kérdezem mert még soha nem csináltam ilyen frissítést..
De gondolom nem bonyolult... de azért valaki elmondaná nekem úgy pár lépésben,hogy hogyan kell végezni egy ilyen frissítést!
Köszi elõre is!
Amúgy jó kis teló tetszik!
Üdv:JOE
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Ha nagyon gyenge a jel, akkor elõfordulhat, hogy ledobja...pl, #997-et is x10-en írtam, 2-es jelerõsséget mutatott 10 méterre a routertõl és egyszer meg is szakadt.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
meg találtam itt pár nyilvános wifit igaz gyenge jellel de rámegyek h kapcsolódás és gondolkozik rajta aztán kiírja hogy leválasztva, ez normális ?
\"Errõl van szó!\"
fent kéne jeleznie a wifi jelet ha létrejött a kapcsolat ugye?
\"Errõl van szó!\"
A marketben jelzi mi az ami ingyenes.
Am most én is x10-rõl netezek a melóhelyen. :-)
programoknál jelzi h mi ingyenes és mi nem ?
\"Errõl van szó!\"
Igen, ingyen netezel, ha jók a beállítások
Tarifacsomagokkal nem vagyok tisztában.
Amúgy várhattál volna vele, szeptemberre mondták a 2.1-es változatot.
Xperia X10 lett végül.
Lenne pár kérdésem: a google maps gps beszél valahogyan ?
ha a wifi mellett pipa van a beállításokba egybõl a böngészõre rámegyek akkor már ingyen netezek ?
ha sima eco csomagom van és nincs wifi kappcsolat akkor rá sem enged a netre ?
bocs a sok kérdésért, de kezdõ vagyok még ebbe a témába :D
\"Errõl van szó!\"
vagy újabb típust?
A tartozékaim miatt mindenképp SE kellene, sé "nem baj", ha netezni is lehet vele :)
Az S500 sajna nekem is tönkrement, kijelzõ, elõlap tropa (pedig csak a zsebemben volt, amikor elütöttek), ezért kell egy új.
Lehet, hogy rá kellene még szánni a pénzt, de most újat szeretnék :)
Maximálisan kielégíti az igényeidet a P1:D
Ugyanazzal a fast porttal rendelkezik, szintén m2 es memóriakártya, gond nélkül belerakható minden;)
Ha nem baj.
Kinéztem magamnak egy régeibbi "okos" telefont, egy P1-est. Eddig S500i-m volt, nem vagyok valami nagyigényû high-tech terén, tehát nem kell 4G telefon HD kijelzõvel, GPS-sel és projektor funkcióval, ezért hajlok e készülék felé.
érdemes ilyet venni?
Az S500i tartozékai (headset, memkártya - Micro m2) jó ehhez is?
Szóval egy normális menürendszerrel nincs is rá szükséged igazán...
A nagyítást egyszerûen megoldották úgy, hogy ráböksz a kijelzõre, rajta tartod az ujjad, majd megindulsz szépen lassan felfelé. Nemtudom más telókba hogy van, de neme ez nagoyn tetszett:D
A frissítésben 2.1-es android lesz, meg képes lesz az x10 HD-ben videót felvenni :)
Amelyiket kipróbáltam, azon volt!
Nem értem, hogy miért mondod, hogy ennyi pénzért lehet sokkal okosabb telefont venni. Ez csúcskategóriás mobil. Nem sok ilyen hardverû telefon van kiadva. Az "okosság" meg annyi, hogy adott egy android. Azt kezdesz vele, amit akarsz. Szerintem ezt a telefont nem neked találták ki, de attól még nem szar!
Szóval igény az van rá szerintem
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Tetszik a kijelzõ, a multi-touch is fasza. Wi-fi egész jó, könnyen kezelhetõ. A mediascape meg a timescape baromságokat teljesen feleslegesnek tartom. A normális ember nem azért vesz ilyen árban telefont, hogy a fészbúkon, meg a hozzá hasonló oldalakon üzengessen.
Az árát szerintem nem éri meg, ennyi pénzért sokkal okosabb telefont (is) lehet venni.
Gondolkoztam egyébként rajta, de drága is, meg mást fogok venni.
Mert lenne egy beteg mobilom,hátha tudnátok segíteni rajta.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."