Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Esetleg azt megtudnád nekem mondani,hogy C702-höz mennyiért kapnék elõlapot+hátlapot? (Ha egyáltalán lehet kapni...)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ezt most hogy érted? <#confused>#confused>
Ma vettem egy C702-t használtan. Nagyon tetszik,szuper,meg minden de valahogy kicsit "lassú" A fõmenü is döcögõsen megy,fõleg ha zenét hallgatok. Mitõl van ez? Vagy vigyem be szervízbe és frissítik a szoftvert? Megtudom én azt itthon csinálni?
Sony Ericsson K770i mobilom van, és az lenne a célom, hogy meg tudjak rajta nyitni *.pdf fájlokat.
A neten keresgéltem, de vagy halott linkeket találtam, vagy olyan oldalakat, ahonnan nem szívesen töltök le bármit is.
Így hát hozzátok fordulok, tudtok -e segíteni nekem?
Felhasználói élményem nincs, de a GPS egy sima aGPS. Gondolom semmi extra tudás nincs benne. Épületben biztos, hogy nem talál antennát, és a navi program gyorsaságától függ, hogy mennyi idõ alatt szedi össze magát. Elvileg a GPS hálózatról 1-2 perc után már pontos adatokat tud leszedni technológiailag a gép.
Írtam az xperia-s oldalra, de nem jelent még meg:(
kicsit nem teccik hogy m2-es memory card való bele..
http://loal.atw.hu
fry day fry day sálálálláláá
Kiadják az alapot majd egy PRO-t is mellé ami csak anyagválasztásban különbözik, egyszerûen nem tudom elhinni, hogy megéri ezeket legyártania a SE-nak...
fry day fry day sálálálláláá
nem... 8 gigás kártyával kapod meg...16 gigáig bõvíthetõ.
De szerintem sincs szükség nagyobbra.
8 gigás a maximum kártya amit felismer? Na nem mintha nagyon szükség lenne nagyobbra. :D Csak kérdezem.