Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm nem egy életbevágó funkció, de praktikus lehet. Viszont megnéztem videón...látványosnak látványos. :)
Kicsit mintha a fiatalokat célozná, nem az üzleti szférát.
Kicsit mintha a fiatalokat célozná, nem az üzleti szférát.
A timescape lényegében egy olyan felület amely összefoglalja az összes kommunikációs tevékenységet egyetlen helyen. Legyen ez akár sms,hívás,e-mail,twitter,facebook. Az ismerõsökre lebontva kapjuk meg az információkat. Kivel mi történt,az ismerõssel váltott sms-ek is itt vannak. Szóval nagyon átfogó dolog. A mediascape meg ugyan ezt csinálja mint a timescape csak a média fájlokkal.
Ezt már több helyen olvastam. De mik is ezek pontosan?
Igen android fut rajta. Én úgy tudom hogy nincs más,ez az elsõ ilyen próbálkozás és ahogy láttam(tesztek alapján) elég jól sikerült. Kezdeti lassúságnak nyoma sincsen. Amúgy az hogy android fut rajta még nem is olyan extra...hanem az erre épített time meg mediascape felület az ütõs.
Ez is androidos ugye? Van a SE-nak más Androidos készüléke?
Végre megjelent az X10 itthon is. Elég húzós ára lett szerintem. Bár ha jó díjcsomaggal veszed akkor már annyira nem vészes. Ezzel a telefonnal a SE most jót alkotott fõleg a media meg a timescape funkcó tetszik.
A nexus one tényleg elég lassú, és állítólag garanciás és support problémák is akadnak. Szóval még van hova fejlõdnie a google-nak ilyen szempontból.
Ez egy új, kizárólag SE-ken lévõ felület. Ahogy láttam a tesztvideókat nagyon gyors lett, ahhoz képest, hogy a Nexus One-on a gyári android megy és hasonló hardver a kettõ, az mégis szaggat.
Kezelhetõségben az egyik letisztultabb szerintem amúgy már nem kell sok idõ és sorban fognak érkezni a tesztek. Amúgy remélem nem harapják le a moderátorok a fejem a linkelésért de itt van egy teszt videó illetve egy olyan képsor ahol szétszedve meg lehet nézni a telefont. Teszt videó
Szétszedve
Szétszedve
A sima android felület elég egyszerû, de ha rákeresel a youtube-on biztos kidob egy pár videót. Lassan lesz hivatalos teszt is , mivel kedden már ott lesz a t-mobile polcain a telefon :D
Érdekel,hogy milyen lehet a saját android felülete..képek és videó alapján nagyon kellemesen kezelhetõnek tûnik. De egy teszt videó az megnyugtatna!
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
A gms boltokban már kapható, olyan 150 ezer forint körül van. Az új android rendszerre pedig még várni kell egy kicsit, de az is megjelenik majd hamarosan :)
másik fórumon olvastam hogy vki már meg is rendelte. pedig nem olcsó... damn :@:P
Nem tudjátok mikor jön a Xperia X10?
Láttam pár videót róla, és nagyon bejött.
Láttam pár videót róla, és nagyon bejött.
Illetve ugyan így a szériaszám növekedésével egyre több funkció van bennük?
Valamint mennyire éri meg mp3 lejátszóként használni? Akksi meddig bírja átlagos zenehallgatás mellett? Napi fél és másfél órát hallgatok mp3-asat kb. Mellette szoktam játszani telefonon.
Valamint mennyire éri meg mp3 lejátszóként használni? Akksi meddig bírja átlagos zenehallgatás mellett? Napi fél és másfél órát hallgatok mp3-asat kb. Mellette szoktam játszani telefonon.
Chaos Anno Domini
Hi, a W szériának melyik a legújabb tagja? Illetve az áruk a tipusszám növekedésével arányosan emelkedik? Tehát minél magasabb a szériaszám, annál drágább ugye?
Chaos Anno Domini
sziasztok faternak van 1 xperia x1-e de htc szoftver van rajta. tudtok 1 eredeti xperia szoftvert vagy egy magyarittást hozzá???
Bekapcsolás után egybõl a "Helyezemm be a SIM-kártyát"-tal jön elõ.
A pc suite-ot megtaláltam.
Illetve létezik ehhez a mibolhoz valamiféle támogató szoftver? (mint pl. a nokiához a pc suite)
Sziasztok!
Az valahogyan megoldható, hogy a W395 sim kártya nélkül is elinduljon? Nem telefonálásra szeretném használni,csak rádiózni.
Az valahogyan megoldható, hogy a W395 sim kártya nélkül is elinduljon? Nem telefonálásra szeretném használni,csak rádiózni.
üdv akinek van Sony-Ericsson-G900 mobilja az írjon már egy privit vagy akár ide is a fórumra hogy érdemes -e olyat vennem mert írnak errõl a telefonról sok pozitívat de negatívot is!
kösz csõ!
kösz csõ!
Hello. Sony ericsson w890I-hez hol vehetek átalakítót ami átalakítja sima jack csatlakozóra? ÉS igen tudom hogy van hozzá de annak a kábele rohadt hosszú és nem férek meg a sok kábeltõl. Kösz.
http://t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobiltv/dijak/napi
szóval elsõ alkalommal a 390 ft-os díjat sem vonják le?
vki segítene nekem abban,hogy hogyan állítsam be a wap böngészõt? mert nem akr felcsatlakozni :D
szóval elsõ alkalommal a 390 ft-os díjat sem vonják le?
vki segítene nekem abban,hogy hogyan állítsam be a wap böngészõt? mert nem akr felcsatlakozni :D
Ha több, mint 1 éves az akksid, akkor már nem garos, sõt, ilyenkor már a HS és a töltõd sem, hiába küldöd szervizbe, max csak sw-t kap és viszlát
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Szerintetek gyárt-e az SE Kínában mobilt?
Mert vettem egy vodafüggõ K770i-t, és az akksi, meg a telefon is Made in China.
Mert vettem egy vodafüggõ K770i-t, és az akksi, meg a telefon is Made in China.
Sziasztok!
Volna egy problémám, amiben a segítségeteket, szeretném kérni:
Van egy tök frankó megbízható telefonom, ami bluetooth 1 kommal rendelkezik. S van egy headsettem, ami bluetooth 2 kommal. A kérdésem az lenne, ezeket nem lehet összeszinkronizálni?
Volna egy problémám, amiben a segítségeteket, szeretném kérni:
Van egy tök frankó megbízható telefonom, ami bluetooth 1 kommal rendelkezik. S van egy headsettem, ami bluetooth 2 kommal. A kérdésem az lenne, ezeket nem lehet összeszinkronizálni?
kössz :)
youtubot már nem érdemes vele nézni gyorsan elfogyna ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
szerintetek 500mb nettet érdemes venni telefonra?
túl kevés vagy túl sok? kb menyire tudom majd használni ? ez a nett csomag mire alkalmas ?
túl kevés vagy túl sok? kb menyire tudom majd használni ? ez a nett csomag mire alkalmas ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Lényegesen csökkenti a készenléti idõt, mer ugye a lámpák folyamatosan világítanak. <#smile>#smile>:)
üdv.
nem tudtok egy olyan oldalt ahonnan mp3as zenét tudok eltölteni?
régen találtam vmi olyat,hogy pl a saw (fûrész címû film) hangokat lehetett letölteni.
pl.: I' wanna play a game .. vagy
batman akkor why so seriously ..stb
csak sajna az oldal címe nem ugrik be :(
nem tudtok egy olyan oldalt ahonnan mp3as zenét tudok eltölteni?
régen találtam vmi olyat,hogy pl a saw (fûrész címû film) hangokat lehetett letölteni.
pl.: I' wanna play a game .. vagy
batman akkor why so seriously ..stb
csak sajna az oldal címe nem ugrik be :(
Ja lehet, igazad van, de ha fülemen van nem látom a kijelzöt.
De egyébként szerintem ez nem lényeges dolog. <#nemtudom>#nemtudom>
De egyébként szerintem ez nem lényeges dolog. <#nemtudom>#nemtudom>
♠♦♣♥
az SE satio telefont megéri megvenni ? jó telefon ? kinek hogy tetszik ?
minden telefonon igy van általában( alap felszerelés)<#nevetes1>#nevetes1>
♠♦♣♥