Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a vissza gombra nem reagál, a felfelé és a jobbra gomb mûködik, nagy nehezen bementem az alapbeállításokhoz, telefon újraindult, de minden maradt úgy, ahogy eddig. a gombokra vagy nem reagál, vagy valami menüt hoz fel, mikor megnyomom. van erre megoldás?
Benny04
mitcsináltál??

sziasztok! lécci segítsetek! egyik barátom elnyomkodta a k320i-n a gombokat, össze-vissza hülyeség jön be, nincs valami kód, amivel vissza lehetne térni az alapbeállításokhoz? válaszotokat elõre is nagyon szépen köszönöm!
Hi all!
Azzal kapcsolatban lenne kérdésem hogy van nekem egy SE K750i-ami már elég régi és most kaptam egy MSB-100 bluethoot hangszórót. na már most az én telómon is van bluethoot de akkor sem mûködik.
valószínûleg azért mert nincs olyan funció benne amit ez a vacak hangszóró kér. Párosítanom sikerült, de utána már nem lép kapcsolatba vele.
Tehát egy szoftver frissítés vajon megoldaná a problémám?
HA valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném.
Elõre is köszönöm: SzPierre (felhazsnáló)
[HUN]FaTaL
770ben nincsen xenon vaku, asszem ennyi a küönbség

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
Üdv!

K750i-n nincs valami módszer amivel a géprõl feltett képeket is tudjam nagyítani? Mert amiket saját magam fényképezek, azt tudom nagyítani, de amit géprõl ráteszek azt nem...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hali!
s500i Eladó 13 ért novemberi gyári, dobozos, garis, foliás !
s500i eladó dobozban garanciával!
Sziasztok egy gyors segitseget szeretnek!
g900as telon elkezdtem ezt az update service-t (ez a firmware frissites asszem) na most installalas kozbe leeset a telefonom es megszakadt.Ujra akartam kezdeni de egyszeruen mer a program nem ismeri fel a telefonomat az azonositasnal es nem is kapcsol be.Valahogy visszatudom allitani a regi firmwaret ra vagy valami rezet letezik fontos lenne elore is koszi.

PSN : Kufi-

ezt nem értem mér jó nekik ha nem lehet csak elõfizetésbe venni, vagyis gondolom mért jó.... de nem tartom jónak.
attól félek hogyha bemegyek az üzletbe és megkérdezem hogy k800i vagy k770i azt mondják hogy nincs dominó csomagba...:S

PS3 Slim 250 PC

Mike at home
üzletpolitika

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

értem, kössz.
igazság szerint mind2 telefon bejön, a k770i talán tovább birná, ezzel szemben nem sokkal tud kevesebbet.(amire nekem kéne azt mind tuggya a 770 is)
Azonban dominóba nem találtam a 770-et csak a 800 at, ez hogy lehet?:S

PS3 Slim 250 PC

Mike at home
nem volt K770-esem
a K800 úgy 2-3 napig bírja, ha mp3-mat hallgatsz rajta folyamatosan, akkor inkább csak 2

ellenben a töltõje hamar feltölti

összehasonlítást meg itt találsz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Benny04
nekem a w300i egy hétig is kibírja :D

csgery
Van egy s500i-m, és elég érdekes dolgokat csinál.. zenelejátszás közben. A sz.gépen teljesen normális zenét, felrakok, és a telón elõfordul, hogy a zene közepén, egy másik telefonon lévõ zene szólal meg kb 10mpre, aztán megy a másik tovább... és közben a cím meg minden megmarad, csak a zene változik... egyre többet csinálja...
Gyanakszom, hogy a memókártya miatt van az egész, mert még van rajta 23 mega, de amikor valamit fel akarok rá tneni, akkor kiirja, hogy "szüntessem meg az írásvédettséget".

Másnak is szokott ilyet csinálni?:?
bardocz
V630i bõve bírja 3-4 napig nálam.
PepsiMax
már megvan..csak nem értek a tuninghoz..ezért knée egy ksi segítség MSN-en....nemtudnál segíteni MSN-en?

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Természetesen tudom hogy ha egy telefonnak sok funkciója van, nagy kijelzõje, jó fényképezõje, kevésbé fogja bírni mint egy kis kijelzõs, kevés funkciós "telefonálnijó" teló. viszont ha a k770i vagy k800i 3-4 napot birja nekem tökéletes lenne mivel annyit nem is nyüstölném.
Arra lennék kiváncsi hogy k770i k800i aksija bírja tovább, nameg mennyi különbség van a 2 teló között.
köszönöm elöre is!

PS3 Slim 250 PC

Mike at home
vegyél egy szimpla telefont, amivel beszélni lehet, meg sms-t irni, minél kisebb kijelzõvel, és akkor nem merül le hamar

olyan telefon kéne ami viszonylag nem olyan hamar merül le....közepes használat mellett ezek mennyit bírnak?

PS3 Slim 250 PC

hali!
érdeklõdni szeretnék hogy k770i és a k800i miben különbözik, aksijuk mennyit bír? van különbség a két telefon töltési idõszaka között?

PS3 Slim 250 PC

bardocz
A telefonnal magával nekem sincsen gondom,és használom,amíg el nem romlik,de én utána szerintem majd váltok valami nokiára.Új füles meg jó ötlet:)
slime001
Amit kaptál CD-t a telóhoz azt telepítsd fel meg eszközkezelõbe nézd meg hogy ismer-e mindent.

AVIRA - \"More than security.\"

PepsiMax
Sziasztok.Valaki vegyen fel MSN-re aki ért a moddingoláshoz...nem megy nekem se FAR-al se XS++-al,W200i-vel csinálom..és nem észleli...pedig feltettem az old drivereket is minden megvolt.Aksi kibe vétel is,és hosszan nyomom a C-t de semmi :S
Semmit nem ír ki...HELP!

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Mike at home
most is hallgatok a K800-ason zenét, a HPM 70-es fülessel, ami kb. 2 hónapig bírja, utána egy kis szigszalaggal még kibirhtaó +2 hónap aztán kidobom a fenébe, és veszek újat
de nem ezen mérem a telefont, mert maga a készülék jó
és szeretem
és Nokiát pl. képtelen vagyok hazsnálni, nem igazodom el a menüjében, szal nálam az SE marad addig, mig tönkre nem megy, nem kérdés, hogy náluk maradok

szal köszi bardi, de maradok az SE-nél
te meg vegyél új fülest

Mike at home
W715, lemaradt a 7

bardocz
Ha zenét is akarsz rajta hallgatni,ne SE-t vegyél,én is csak szívok vele,meg még sokan mások,ugyanis a füles egy idõ után azt játsza,hogy félig kiugrik a csatlakozóból,és ezt egyre gyakrabban,végén már 2 lépésenként.
slime001
8MP tényleg teljesen fölösleges. Én K800i-t is átállítottam 1MP-re. Bõven elég legalább feleannyi helyet foglal.

Mike at home
hm, tetszenek az új 2,4"-os kijelzõs modellek
most már csak választani nem tudok a W15, G705, W995, C903 között
bár a W995 kiesik szerintem, mert 8 megapixel nem igazán kell, meg nehéz is, meg drága is

elitehun
Én max ennyi segítséget tudok adni ;)
Sziasztok!
Gondolkodom C902-es vásárlásán!
Ha vkinke van tapasztalata vagy használja is a készüléket, kérem írja le a hibáit és h mi jó benne (fényképezõgép, zenelejátszás stb.)
Köszi

Huawei Ideos S7 Slim ;)

norbi56
W910et kaphattam volna mert valami üzleti izére vált át a család de a vodafone boltban azt mondták h nem gyártanak több w910i-t és már csak bordó van(kell a **szomnak az)K660i van vagy V640 de a v640i olyan már több ismerõsömnek is van mi a véleményetek a k660i-rõl?Mennyire hangos,hangosabb mint a k550i?Milyenek a fotói és mennyivel tud többet mint a k550?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Benny04
w810 w880 w910

BBali666
Sziasztok!

Meg mondaná nekem valaki hogy a felsõ sony-s képeke a walkman telõknak mi a neve?

Fel vannak telepítve, a telefon be volt kapcsolva.
slime001
Ki volt kapcsolva a telefon? Fel vannak telepítve a driverek?

Próbáltam kiolvastatni a CID-et az XS++-al, de hiába, mert ezt írja ki:
Cannot open phone communication port. Pedig rá van dugva a telefon, meg fel van telepítve, a "C"-t is nyomtam, de ezt csinálja..
slime001
CID szám kiolvasása - Bocsi ehhez XS++ kell nem se tool.
VKP patch függetlenítés Seria-n regisztrálnod kell, hogy be tudj nézni a topicba és el tudd olvasni az instrukciókat.

Leszedtem a SeTool 3-at.Hogy kell megnézni a CID-et?
slime001
Ez jó lesz

Bocsi, nem ezt akartam!
slime001
Vagyis CID-et bocsi!:)

slime001
IMEI számot SeTool lite-al tudod megnézni. Azt hiszem ez a program neve. Kábelrõl meg küldj egy képet és megmondjuk jó-e.

Annyit tudok 4 tüske van a csatlakozón.
Elõször is kösz!
Hogy kell megnézni, hogy milyen CID védelem van,mert végülis ehhez a telefonhoz nincs Sim kártya, szóval belépni a mobilba nem tudok, de kódokat kártya nélkül elfogad.Próbáltam.Pl. az imei szám.A kábelnek utánanézek, hogy milyen.
slime001
DCU-60-as kábel kell. Meg kéne tudni a telefonodon milyen CID védelem van. Ha lehet vkp-zni nézek valami programot amivel tudsz függetlenítõ VKP-t csinálni. Azt Far managerrel felteszed a telefonodra és kész.

csgery
nem mindegy milyen az adatlábel:O
Ehhez szervízkábel kell asszem.