Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal kapcsolatban lenne kérdésem hogy van nekem egy SE K750i-ami már elég régi és most kaptam egy MSB-100 bluethoot hangszórót. na már most az én telómon is van bluethoot de akkor sem mûködik.
valószínûleg azért mert nincs olyan funció benne amit ez a vacak hangszóró kér. Párosítanom sikerült, de utána már nem lép kapcsolatba vele.
Tehát egy szoftver frissítés vajon megoldaná a problémám?
HA valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném.
Elõre is köszönöm: SzPierre (felhazsnáló)
K750i-n nincs valami módszer amivel a géprõl feltett képeket is tudjam nagyítani? Mert amiket saját magam fényképezek, azt tudom nagyítani, de amit géprõl ráteszek azt nem...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
s500i Eladó 13 ért novemberi gyári, dobozos, garis, foliás !
g900as telon elkezdtem ezt az update service-t (ez a firmware frissites asszem) na most installalas kozbe leeset a telefonom es megszakadt.Ujra akartam kezdeni de egyszeruen mer a program nem ismeri fel a telefonomat az azonositasnal es nem is kapcsol be.Valahogy visszatudom allitani a regi firmwaret ra vagy valami rezet letezik fontos lenne elore is koszi.
PSN : Kufi-
attól félek hogyha bemegyek az üzletbe és megkérdezem hogy k800i vagy k770i azt mondják hogy nincs dominó csomagba...:S
PS3 Slim 250 PC
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
igazság szerint mind2 telefon bejön, a k770i talán tovább birná, ezzel szemben nem sokkal tud kevesebbet.(amire nekem kéne azt mind tuggya a 770 is)
Azonban dominóba nem találtam a 770-et csak a 800 at, ez hogy lehet?:S
PS3 Slim 250 PC
a K800 úgy 2-3 napig bírja, ha mp3-mat hallgatsz rajta folyamatosan, akkor inkább csak 2
ellenben a töltõje hamar feltölti
összehasonlítást meg itt találsz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gyanakszom, hogy a memókártya miatt van az egész, mert még van rajta 23 mega, de amikor valamit fel akarok rá tneni, akkor kiirja, hogy "szüntessem meg az írásvédettséget".
Másnak is szokott ilyet csinálni?:?
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Arra lennék kiváncsi hogy k770i k800i aksija bírja tovább, nameg mennyi különbség van a 2 teló között.
köszönöm elöre is!
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
érdeklõdni szeretnék hogy k770i és a k800i miben különbözik, aksijuk mennyit bír? van különbség a két telefon töltési idõszaka között?
PS3 Slim 250 PC
AVIRA - \"More than security.\"
Semmit nem ír ki...HELP!
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
de nem ezen mérem a telefont, mert maga a készülék jó
és szeretem
és Nokiát pl. képtelen vagyok hazsnálni, nem igazodom el a menüjében, szal nálam az SE marad addig, mig tönkre nem megy, nem kérdés, hogy náluk maradok
szal köszi bardi, de maradok az SE-nél
te meg vegyél új fülest
most már csak választani nem tudok a W15, G705, W995, C903 között
bár a W995 kiesik szerintem, mert 8 megapixel nem igazán kell, meg nehéz is, meg drága is
Gondolkodom C902-es vásárlásán!
Ha vkinke van tapasztalata vagy használja is a készüléket, kérem írja le a hibáit és h mi jó benne (fényképezõgép, zenelejátszás stb.)
Köszi
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Meg mondaná nekem valaki hogy a felsõ sony-s képeke a walkman telõknak mi a neve?
Cannot open phone communication port. Pedig rá van dugva a telefon, meg fel van telepítve, a "C"-t is nyomtam, de ezt csinálja..
VKP patch függetlenítés Seria-n regisztrálnod kell, hogy be tudj nézni a topicba és el tudd olvasni az instrukciókat.

Hogy kell megnézni, hogy milyen CID védelem van,mert végülis ehhez a telefonhoz nincs Sim kártya, szóval belépni a mobilba nem tudok, de kódokat kártya nélkül elfogad.Próbáltam.Pl. az imei szám.A kábelnek utánanézek, hogy milyen.