Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szedtem le valami DB2020 free unlocking progit, de azzal nem tudtam kezdeni vele semmit<#szomoru1>#szomoru1>
Hy!
Szereztem adatkábelt a telefonhoz, milyen progit tudnál ajánlani hozzá?
Kösz!
Szereztem adatkábelt a telefonhoz, milyen progit tudnál ajánlani hozzá?
Kösz!
Függetlenítõ VKP patchel tudod ottho függetleníteni. De ehhez kábel kell! Vagy ha a kábeles nem jó vegyél boxot! -_-' :)
AVIRA - \"More than security.\"
Üdv!
Van egy Sony Ericsson W850i mobilom. Ezt szeretném függetleníteni. Olyan programot keresek, amivel ezt meg lehet oldani! Olyan nem kell, amivel kábellel lehet csak megoldani! Légyszi segítsetek!!!!
Kösz!
Van egy Sony Ericsson W850i mobilom. Ezt szeretném függetleníteni. Olyan programot keresek, amivel ezt meg lehet oldani! Olyan nem kell, amivel kábellel lehet csak megoldani! Légyszi segítsetek!!!!
Kösz!
Ilyet már én is kerestem és örülnék neki ha lenne rá mód. Eddig egy helyen láttam ilyesmit azt is VKP-s megoldással.
Sziasztok.van egy K550i készülékem (nem egy nagy szám,de nem rosz) ..azt szeretném kérdezni,hogy megoldható e valahogy,hogy ha bele akarok menni az sms-ekbe,vagy a képekbe kódot kérjen. Fontos lenne,és más telefonokon már láttam ilyet
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nekem se jelenik meg.
Akinek pedig lassú az próbáljon be egy szoftverfrissítést!
Akinek pedig lassú az próbáljon be egy szoftverfrissítést!
Helo nem v szinû hogy jó helyre írok de holnap karácsony második napján nyitva lessz egy pannonboolt?
Most jut eszembe. Mondtam hogy megvan a W890i-m de nekem egyáltalán nem lassú <#vigyor2>#vigyor2>
Sziasztok,
SE W760i készülékkel kapcsolatban!
Elképzelhetõ hogy valahogy le lehet tölteni egy adott ország térképét a telóra hogy ne mindíg a netrõl frissítsen a wayfinder? (ugyanis külföldön használva a GPS-t elég költséges )
Illetve milyen fajta szoftvert(eket) és hogyan tudok feltelepíteni a wayfinder helyett, ami gyakorlatban is jól mûködik?
Köszi elõre is
Gerzsong
SE W760i készülékkel kapcsolatban!
Elképzelhetõ hogy valahogy le lehet tölteni egy adott ország térképét a telóra hogy ne mindíg a netrõl frissítsen a wayfinder? (ugyanis külföldön használva a GPS-t elég költséges )
Illetve milyen fajta szoftvert(eket) és hogyan tudok feltelepíteni a wayfinder helyett, ami gyakorlatban is jól mûködik?
Köszi elõre is
Gerzsong
Hallo vki nem tudja hogy a sony w630i lehet e függetleníteni kódal vagy gyári kábelel ha lehet vki leírthatná privbe vagy adok imeit...köszi sürgös lenne hallo
A Mobile9 en nézelödj.azt hiszem ott van.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Vannékem egy s500i-m.
Kérdésem, hogy ez támogatja a flash-témákat?
Elméletileg a fekete színû s500i-ben amit láttam (mobilarénában) abban flash menü volt.
Nekem szürke színû van, és ebben az alap témák nem voltak flash menüsek.
Vki nemtud vmi flash menüt honnan lehet leszedni?:)
Kérdésem, hogy ez támogatja a flash-témákat?
Elméletileg a fekete színû s500i-ben amit láttam (mobilarénában) abban flash menü volt.
Nekem szürke színû van, és ebben az alap témák nem voltak flash menüsek.
Vki nemtud vmi flash menüt honnan lehet leszedni?:)
A Sony Ericsson oldalán fent van és letölthetõ.Magyar és 99 oldal.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ha nem kerestem volna még akkor nem kérdeztem volna itt. de nincs fenn ilyesmi <#rolleyes>#rolleyes>
Tök könnyû. Beírod ide azt hogy sony ericsson w890i magyar kézikönyv és ráklikkelsz az elsõ találatra és szépen letöltöd
Még nem vettem meg majd karácsonyra :D
És ne nekem köszönjétek a bannert hanem Juhiii-nak. Én csak a képeket adtam
És ne nekem köszönjétek a bannert hanem Juhiii-nak. Én csak a képeket adtam
Te megvetted a mobilt? :DD
Tutkó lett a banner.!!!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Tutkó lett a banner.!!!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Benne vagyok bár sokat nem konyítoka telefonokhoz, (szinte semmit)de beszélni az tudok. :D:D
Bár nem azért fogom szervízbe vinni mert lassú.Amit tudni kell neki azt tudja szal semmi gond. :))) (erre jutottam)Meg ott a 2év gari. :D
Bár nem azért fogom szervízbe vinni mert lassú.Amit tudni kell neki azt tudja szal semmi gond. :))) (erre jutottam)Meg ott a 2év gari. :D
Én más fórumokon is látom hogy pár embernek néha belassul tehát lehet hogy normális <#nemtudom>#nemtudom>
Nállam is hasonló.
Ez normális?
Eggyesek azt mondják nem.
Ez normális?
Eggyesek azt mondják nem.
nem tom de nálla is akadozik. :D
Mikor megnyomja amenügombot a kkor a menü pillanatra megakad majd folytatódik.nézd csak meg!
Én lehet visszaviszem:))
Mikor megnyomja amenügombot a kkor a menü pillanatra megakad majd folytatódik.nézd csak meg!
Én lehet visszaviszem:))
Azért annyit konyítok hozzá!!<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Nem tom mi baja lehet. :(
Hát nem tom kicsit várok vele mert amúgy mûködik rendesen.
Hátha hamar meghó és akkor kicserélem egy másikra. :DD
Utolsó darab volt. :D
Tényleg,ha mondjuk eggy év után visszem visza a telót és kiderül hogy végevan akkor ugyan olyan értékben tok másikat választani mint amennyiért annó vettem?
Nem tom mi baja lehet. :(
Hát nem tom kicsit várok vele mert amúgy mûködik rendesen.
Hátha hamar meghó és akkor kicserélem egy másikra. :DD
Utolsó darab volt. :D
Tényleg,ha mondjuk eggy év után visszem visza a telót és kiderül hogy végevan akkor ugyan olyan értékben tok másikat választani mint amennyiért annó vettem?
Nem tom. Lehet el kéne vinned egy szervizbe <#fejvakaras>#fejvakaras>
Emlékszem egyszer a haverom el akarta vinni szervizbe a telóját pedig csak le volt merülve <#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Emlékszem egyszer a haverom el akarta vinni szervizbe a telóját pedig csak le volt merülve <#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Nállam a menü is meg minden.Mikor nézem a számokat hogy mik vannak rajta hát az durva.Megakad és betölti a szöveget majd megy tovább.Ez persze nem fél perc,de nagyon idegesítõ.Meg a többi almenüben is szenved.Ez mitõl van?Néztem minden fajta témával,de nem segít rajta.
Még nem vittem vele sehova.
elitehun: hát igazából csak a menü mert az almenük jók, igaz ha a flash menüvel nézem az is lassú
elitehun: hát igazából csak a menü mert az almenük jók, igaz ha a flash menüvel nézem az is lassú