Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
slime001 van benne valami. :))Csak azért halovány képet csinálhatna. :D
Most picit csalódtam az Ericssonban. :(((
Acsati te vitted már szervízbe ezzel a lassulós gondal??
AVIRA - \"More than security.\"
Világosban "jóképet"csinál de sötétben,hátt.Csak a fényforrást látja és semmi mást.Pl amonitorom bevilágítja a szobát,de a teló csak a monitort "látja",a többi dologra vetülõ fényt viszont nem.akár mit állítok.Atöbbi csak sima feketeség. :((
most megpróbálok valami szoftverfrissítést vagy valamit.Bár hülye vok hozzá. :D
Nekem van pici gondom ami nagyon idegesít.
Vettem egy SE W890i-t.Vodafon vitamx.
Most figyeltünk fel rá a melóhelyen,hogy a teló bevan lassulva mint az álat.Foggalmam sincs mért.Ez az eggyik gondom.a másik a kamera és a fényképezõ.Tom olvastam hogy nem kell csodát várni tõle mert nincsen autófókusz,de akkoris ez szar.Lehet hogy én bénázokvele nem tom,de akármit állítok semmi nem változik.Most jöttem hazafele a melóbol és útközben tiszta égvolt és a Hold bevilágított mindent.Mondom csinálok egy képet,de semmi csak feketeséget láttam és semmi mást.Kipróbáltam a létezõ összes állítási lehetõséget és semmi.Ez a két gondom lenne.Akinek ez ismerõs az írna pár szót rolla.Mert õszinte leszek valakinek nem nagy pénz,de nekem sokvolt 40.000Ft a telóért.Van erre eggyáltalán valami megoldás??Vagy a szervízbe adjam? :(
A legfõbb gondom a szaggatása,belassúlása.Már a menü is siralmasan jön be.Kicsit csalódtam a telóban mert 40k-ért nem ezt várja az ember.:((
Légyszi segítsetek.
Újabb problémám az mosta telefonommal (K800i), hogy a játékok és az alkalmazások 2szer vannak a listában és egyiket se lehet törölni. Maga a játék vagy a program elindul, tök mindegy, hogy a 2 közül melyiket nyitom meg, viszont azt írja törléskor, hogy "A mûvelet végrehajtása sikertelen". Ha teszek rá egy másik programot, azt normálisan fel is telepíti, el is indul és azt le is tudom törölni.
SEUS nélkül ezt meg lehet valahogy oldani?
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.
Én nagyon kasu vagyok a mobilokhoz és ezért véleményt kérnék a telóról amit kinéztem.SE w980i-t néztem ki,de látom hogy elitehun is. :DD
Tudtok rövid jelemzõt írni róla?Megéri azt a 75.000Ft??
Köszi a válaszokat elõre. ;)
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.
tudtok se-os oldalt mondani (ingyeneset) (lehetõleg magyart) ahol minden van téma,kép,játék stb..
XS++-szal otthon is tudsz flashelni, sima USB kábel segítségével
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=466
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Osztálytársamnak van egy SE W610i-je és az a gond vele, hogy nem lehet bekcsapcsolni a Bluetooth-ot. Amikor rámegy a menüre h Bluetooth bekapcsolása, akkor kiírja h be van kapcsolva, viszont nem kapcsolja be, az "állapotsoron" nem jelenik meg az ikon és ha mégegyszer rámegy a BT bekapcs menüre, megint azt írja hogy bekapcsolta, pedig nem tette. Ha küldeni próbál vmit BT-n, akkor a telefon egybõl azt írja, hogy a Küldés megszakítva. Elõször arra gondoltam, hogy szoftveres a gond, mondtam neki hogy SEUS-al frissítse a teló szoftját, de ez nem jött be, ezután sem üzemelõdött be a Bluetooth. Nem tudom a gyerek mit csinált a telóval elõtte, azt ne kérdezzétek. Szerintetek hardveres gondja lehet ennek, vagy ez szoftveres? Hogyan lehetne orvosolni? Vigye szervizbe a telefont?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Tegnap vettem egy ilyen telót, és ez teljesen normális, azért van, mert a vékony burkolat, és erõsen nyomod a gombot.
Én 2 perc alatt rájöttem, hogy kell megnyomni, hogy semmi baja se legyen:D