Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung Galaxy Ace 2 i8160 telefonnak bereccsent az érintő kijelzője, a kérdésem: érdemes e egyből szervizbe vinnem vagy magamnak is ki tudom cserélni? (láttam már csavarhúzót, nem áll távol a javítás tőlem, de telefonnal még eddig nem kellett foglalkoznom, tehát nincs sok tapasztalatom) Google barátom sok hasznos dolgot mutatott, de azért kíváncsi lennék még véleményekre :)
Szép estét!
Most szeretném oda dani valakinek a telot. Törölni szeretném a telorol hogy a majd akié lesz ne az én mailjaim jelenjenek meg neki.
A beállításokba fiókok és szinkronizálás beállításaiba ott van olyan hogy fiók eltávolítása. Ez lenne az? Köszönöm a segítséget.
androidos telefont (Samsung Galaxy Core 2) szeretnék csatlakoztatni számítógéphez (win 7 x64), de amikor valamit fel akarok másolni, azt írja, hogy
A(z) XY fájl nem másolható
Az eszköz nem válaszol, vagy nincs csatlakoztatva.
Más is találkozott már hasonló problémával? :S Sem MTP, sem PTP módban nem lehet másolni. A telefonon tudok böngészni, a memóriakártyán is, de semmi több.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ismerősöm céges xperia U telefonjáról xperia Z3-ra vált, viszont szeretné a számokat, sms-eket, fényképeket, és egyéb dolgokat magával vinni. A vodafone-nál nem tudták áttölteni állítólag, és ugye a sim kártyát is meg kell majd vágni. Mivel halvány lila fingom nincs hogy működnek a sony telók (illetve az androidosok), ezért kérdezném hogy ezt hogyan lehet megoldani?
Nokiánál régen volt a PC suite, amivel mindent lehetett gépre szinkronizálni, és elvileg vissza is (bár sose próbáltam, lehet ott se megy :D), ilyesmi van a sonynál? vagy az androidnál?
Köszönöm!
Hozzájutottam Galaxy s5-höz és abban kérnék segítséget,hogyan tudnám rootolni a telefont,mert baromira idegesít,hogy például 1 napig nincs bekapcsolva és majdnem teljesen lemerül.És azt olvastam,hogy van egy progi,nevezetesen a battery calibration,amivel "resetelni" lehetne az aksit és valamivel többet bírna,de root jog kell hozzá,hogy elindítsam.
Amit próbáltam:
- Minden háttérben futó alkalmazás kilőve,plusz a kijelző is le lett "butítva".
- A supersu nem indul el,mert valami bináris su hiányára hivatkozik.
- A towelroot szintén nem csinál semmit,mert nekem 4.4.2-es android verzióm van és az állítólag régebbihez jó.
- Egy videón láttam az odin program használatát,de azzal sem sikerült (ehhez is kell a towelroot).
Ez az első okostelefonom és azzal tisztában vagyok,hogy ezek nem bírnak valami sokat,de keresgélve a neten,olvastam,hogy valamennyit lehetne javítani rajta.Nem vagyok egy guru,úgyhogy csak finoman a válaszokkal:)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Gyors kérdés LGG2 telón meg lehet e változtatni az alap fehér hátteret a menükben ? Témával próbáltam az nem változtatja meg. beállításokban meg nincs ilyen lehetőség.
Köszönöm a választ.
Samsung galaxy mini telefonom ma feladta a harcot és indításnál megjelenik a fota updating (medem binary update start, update fail, ECODE:0x80000539f lash_write_image success, majd success to erase partition). Sikerült belépnem kétszer is a recovery-be, itt adtam egy reset parancsot, de semmi változás.
Előre is köszönöm a segítséget.
Nokia 5800 telefonom van, de az érintésre bizonyos helyeken már nem igazán reagál. Vagyis ha az egyik sarokba megnyomom, akkor kb a képernyő közepén érzékeli. Néztem ebay-en lehet kapni új touch screen-t, azt elegendő cserélni, vagy kell LCD screen-t is venni hozzá? Mondjuk a képernyőnek baja nincs, csak az érintés problémás.
Egy mar regota tapasztalt, zavaro jelensegre keresnek megoldast ha letezik ugyan. A kovetkezorol lenne szo. Amikor mobilon netezek, akkor jelentkezik a problema. Sok weboldalon, blogoknal, hireknel, cikkeknel van facebookos kommentelesi lehetoseg. Amikor egy nagyobb hozzaszolas van a szoveg vegen megjelenik a "Continue reading" opcio, a hozzaszolas tobbi reszenek olvasasa, nos pont ez az ami mobilos bongeszokben nem mukodik csak Pc-n, laptopon.
Tehat mobilon miert nem lehet megnyitni es elolvasni a teljes facebook-os kommenteket, mi ez, bug?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ha azt szeretném, hogy a telefonom állandóan bekapcsolt nettel rendelkezzen és folyamatosan aktív legyen az email/fb/kapcsolatok szinkronizáció, akkor egy hónapban körülbelül mennyi adatforgalomba kerülne ez?
Elõre is köszönöm a segítséget!
a hétvégén elõjött egy gond vele: újraindul a telefon, a pin kód beütése után ismét újraindul, ezt játsza folyamatosan.
a sim kártyát egy másik telefonba beletéve mûködik gond nélkül, valamint másik simet berakva a "hibás" telóba mûködik. csak az adott sim kártya az adott készülékkel nem mûködik mostmár valami oknál fogva.
a neten találtam már mindenféle leírást, de ilyet még nem hogy -amúgy a készülék és a sim is mûködne más gépen még nem.
valaki tapasztalt már hasonlót? köszi a választ elõre is!
u.i.: Az asztali gépemen Xp van, az összes a telefonhoz szükséges driverrel. Fastboot mode van a telómon. és KDZ updaterrel raktam fel a swiftdroidot.
Lefizetett, hálózati azonosításról mit sem tudó, tudatlan buta moderátorok figyelem. Ad 1 , meg kéne tanulni, hogyan használjuk a számítógépet, mert ha fingod nincs róla, hogyan csináld, akkor mi a retket keresel azon a munkakörben!?
Azonkívül ki lehet húzni a fejeteket a sötétebb testrészetekbõl, de úgy látom ez nektek nem szükséges.
Plusz, ahogy ezt tõletek elvárható, eltanultam a feljelentgetõ magatartásotokat és újból feljelentem azt, aki a nagy haverotok, ne adj isten nyalotók és finanszírozótok, itt az ámokfutása :
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=4077
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=4060
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3926
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3920
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3903
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3889
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3879
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=4213
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=4210
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=4200
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=4155
Tessék intézkedni!
13 990 Ft havidíj. E-Komfort csomaggal. Korlátlan beszélgetés és SMS belföldön, 500 MB belföldi adatforgalom L-es méretû csomag.
0 Ft üzletben.
"Elõfizetõ vállalja, hogy számlás és új generációs kártyás elõfizetés esetén 24 hónapig az Elõfizetõi szerzõdését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történõ felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot."
Akkor az 336ezer forint két évre? Annyira nem értek ehhez, csak az egyik ismerõsömet érdekli ez a csomag, azt akarom megtudakolni valamelyik okosabbtól mint én, hogy ezzel a csomaggal végül is jól járna, vagy átbaszásos, azaz jó sokat kell +ba fizetni, mint ha megvenné egy pénzbe a mobilt?
Az alaplapra forrasztott, hangerõ fel nyomógomb mozgó müanyag alkatrésze letört, (vadi uj telefon) és egy piciny müanyag darabka beékelõdve nyomva tartotta az érintkezõt. Eltávolítva a törmeléket a telefon normálisan müködik.
Vaggy az akkunak annnyi?
Hogyan tudnek androidot frissiteni vagy ujra felrakni ra? A hard reset az mar megy egy huawei y200 van szó meg firmware frissites is jol jonne esetleg egy ujabb android rendszer ra. Nagyon megkoszonnem ha segitenetek!
Segítenétek kitölteni az alábbi kérdõívet szakdolgoztam fõ kutatásának alapját képezi.
Témája: az utazás, internet, mobilalkalmazások kapcsolata
Kérdõív - utazás, internet, mobilalkalmazások
A telekom-nál a net&roll 1 gb mobilnet bõvítõ szolgáltatást, hogy lehet lemondani? nem nagyon találok errõl semmit.
Yo, Bitch!
Tegnap leeset a telóm a pultról. Nokia Lumia 520, kb 2 hónapos. Pech. Képernyõ összetörött. Mûködik, de nem tudok navigálni benne, értsd, mint érintõ képernyõ meghalt.
Le szeretném menteni az adatokat róla gépre, de mikor az "Asztali Windows Phone alkalmazás"-sal hozzá szeretnék férni a telefonhoz (USB-n keresztül) kéri, hogy "nyissam ki a telót". De nem tudom beütni a 4 számjegyû kódot - ami nyitja a képernyõt is - mert nem mûködik a kijelzõ. Ördögi kör.
Hogy tudnám mégis lementeni a dolgaim? Van rá mód? Valami szervizprogram, vagy valami okosságról nem tudtok véletlenül?
Kösz elõre is.
Pl. este 23.00kor beálltom az ébresztõt másnap reggel 7-re. 7kor nem csörög, de ha mondjuk, felébredek fél8kor, megnézem a telóm, akkor a billzár feloldásakor 1-2 másodpercig azt az idõt mutatja, amikor beállítottam az ébresztõórát(tehát jelen esetben, elõzõ nap este 23.00) majd ''észbekap'', beadja a pontos idõt, és egybõl elkezd az ébresztõ csörögni. tehát gyakorlatilag most én ébresztem az ébresztõ órám...
- külön óra progi nem fut, csak task manager(advenced task killer) de ezt két hete csinálja, a task killer meg már fél éve fennvan.
légyszives segítsetek!!!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
every damn day
Hello.
Samsung Wave telefonom van. Valami baj van vele, mert folyamatosan azt jelzi, hogy USB kapcsolatot inicializál, majd rögtön szétbontja, és ezt csinálja egymás után folyamatosan... :S
Néha beakad, és akkor azt jelzi, hogy USB kapcsolat van, még azt is mutatja, hogy éppen tölt közben, holott nincs is semmi beledugva...
Lehetséges, hogy kapott egy minimális vizet (útközben esõt kaptam, viszont betettem egy vízlepergetõs kapát cipzáros zsebébe).
Valakinek volt már hasonló problémája? Mit lehet tenni?
Ha jól értem külföldi oldalon is láttam ezt a problémát, õk azt tanácsolják, vitessem szervizbe, hogy kitisztítsák - de ha víz lenne benne, annak nem kellene kiszáradnia?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sony Ericcson xperia arc s- em van. pár kérdésem lenne:
1, jópár hónappal ezelött szoftverfrissítéskor feltette nekem a 4 es androidot, azóta folyamatosan lassul a telefonom, kikapcsol, leállnak a programok. Miért lehet ez? tipp?
2, Hogyan tudom a teloban lévõ kapcsolatok szgépre másolni?
3, hogyan lehet az sd kártyára alapbol a telon lévõ programot átmásolni? pl facebook,gmail,térkép,office stb?
KÖszi elõreis<#wave>#wave>
xperia p "lt22i" nek az alsó cserélhetõ kupakját honnan lehetne pótolni ha elveszett?
valakinek valami ötlet? ebayen kerestem de nem találtam...
elõre kõszi ha van egy jó ötleted!
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
Most vettem egy nokia asha 202 telefont, nem tudom lecserélni a témát megfelelõre:(, ma letöltöttem 20-30db-ot! a menüben csak fele ikont változik:( 13ból 7 ikon a default.nth ikonja marad!!
Valami megoldás??
elõre is köszönöm
van egy nokia 5310-hez kapott memóriakártyám, amire valahogy jelszó került. sose állítottam be rá semmit, de némi utánaolvasás után talán az lehetett a gond, hogy a telefonon formáztam a karit és nem a gépre kötve.
találtam egy fexplorer nevû programot. telón a c:/system/ mappában lennie kéne egy mmcstore fájlnak és elvielg ebben tárolja a jelszót, de a c-n belül nekem nincsen system mappa :S
szóval az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne a memóriakártyáról a jelszót eltávolítani?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Hello.
Nem igazán témába vágó, de kíváncsi vagyok, hogy másnak is van-e hasonló problémája.
T-mobile-os vagyok - ez nem tudom, lényeges-e -, és mostanában (pár naponta) hív egy ismeretlen szám, amit ha felveszek, síri csönd, eltelik 1 másodperc és vége a hívásnak.
Nem hallok semmilyen háttérzajt, hogy szórakozna valaki, hanem a csend ahhoz hasonló, mint amikor felhívsz egy olyan számot, amin "automata beszél", és mielõtt elkezdi... nem tudom, érthetõ-e.
Más nem tapasztalt ilyet? Köszi elõre is. :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Van egy Nokia 5230 mobiltelefonom. Ezelõtt pannonos volt, majd függetlenítve lett, most vodafone zászlója alatt megy :].
A lényeg a következõ: ki akartam próbálni ezt az egy hónapig ingyen internetet, kaptam SMS-t is, hogy aktiválták, de a telefon egyszerûen sehogy sem képes csatlakozni a netre. Mindig azt írja, hogy: "a csomagkapcsolt adatátvitel nem áll rendelkezésre", vagyis valami ilyesmit. Tudok valami segítséget adni, hogy mégis mi lehet a probléma? Elõre is köszi :]!