Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy 1000 éves Xperia X1-em. Egész jó állapotban. Egy olcsó pótakkuval kívántam üzemben tartani, amíg el nem jutok a kényszerû váltás állapotáig, így vettem bele egy akkut potom 1100,- Ft-ért. Most a geci telefon kiírja, hogy nem Sony és nem hajlandó tölteni!!! Én meg nem vagyok a telefon értékével megegyezõ értékû akkut vásárolni ideiglenesen sem!!! Pénzkidobás!
Hogy lehet ezt a szarságot megszüntetni???<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Most kaptam egy Samsung Galaxy Y telefont. Nem merültem még nagyon bele a kezelésébe egy számomra kellemetlen ok miatt. Sehol nem találok olyan állítási lehetõséget hogy a betûk méretét állítani tudjam. Nekem annyira kicsik a betûk hogy nehézzé teszi a kezelését és az üzenet írásokat. Ha esetleg olvassa valaki akinek szintén van ilyen teloja azt megkérem segítsen nekem. Persze ha egyáltalán lehet kezdeni vele valamit. Elõre is köszönöm!
Hello.
Hogyan tudom lemondani/kikapcsolni a hangpostámat?
Elküldtem SMS-ben a 1430-as számra a -HANGPOSTA üzenetet, de azt írták vissza, hogy erre nem vagyok jogosult... :S
Elõfizetéses vagyok a T-mobile-nál.
Illetve Mix díjcsomagom van (azaz havi 3000 Ft, ami lebeszélhetõ, túllépni nem tudom, de kártyával rátölthetek), és azt is leszeretném mondani (azaz visszaváltani kártyásra) - ezt megtudom oldani neten is, vagy be kell mennem és személyesen?
Elõre is köszönöm, ha valaki segít. :)
Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sony Xperia Ray okostelefonom van...
...a kérdésem az lenne, hogy a telefonban lévõ 4 GB-os memóriakártyát kicserélném egy 8 GB-osra. Nyilván a képek/videók a kártyán vannak, de egyes programok is... van valami mód arra, hogy ezek fussanak majd az új memóriakártyával is? Egy az egyben át tudom másolni a régi kártya tartalmát az újra? Vagy mi a teendõ? Elõre is köszi a segítséget!
Az lenne a kérdésem, hogy a class4-es microSD kártya az elég gyors? Mert most akciós a 8GB-os 2700ft és gondoltam veszek 1et a sony ericsson live walkmanba mert alapból csak 2GB van benne. Ha lehet minél hamarabb valaszoljatok! Thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Samsung Galaxy S Plus i9001 mobilom van.
Az a problémám, hogy hetente a mobil randomra újraindul. De úgy, hogy nem kell pin kódot megadni újra és újra, csak ismét a fõképernyõn találja magát úgy hogy közben egy kis ablakban mutatja hogy go launcher vagy tw launcherrel indítsa, meg ami program indul a mobillal együtt az is jelen van, máskülönben kiszoktam nyomni a programot. Azt tanácsolták, hogy csontig merítsem le az akkut, meg hogy ha 100%ra feltöltötte, akkor még töltsem 3 órán át. Ez mind megtörtént, ezek után pár nappal késõbb már egy hibaüzenetet kaptam a nyakamban. Kép.
És megint csak randomra újraindul. Mi lehet a probléma és hogy oldhatnám meg? Esetleg új akku után kellene néznem? :S Battery widget van csak feltéve amihez köze lehet az akksinak. Mikor megvettem a mobilt, az után 2 hétig pakoltam rá a programokat és a játékokat és nem csinált ilyen random újraindulást jó pár hónapig. Azóta nem lett feltéve új program vagy játék, ezért is gondolom hogy csakis kizárólag az akkuval lehet probléma. Elõre is köszi a válaszokat.
Szerintetek ha a telefonomnak (HT Touch HD) olyan gondja van, hogy bekapcsolom 100% töltöttséggel ((összevissza jelzi, nagyon bevan zavarodva, néha 0%ot jelez, néha 100%ot, nem tudom ez az akku hibája-e..), belelépek egy nagyobb alkalmazásba (pl. internet,IGO8) és rá 2-3 percre kikapcsol, de sokszor vissza tudom utána kapcsolni és utána még megy ugyanúgy és van töltöttség, az akkumulátor gond lesz nagy valószínûséggel igaz?
felmásolom a mem karira a telepítõtt és elditom görcsöl aztán kiírja hogy nem sikerült telepíteni ...?
helyi kábeles hálózat + wifi
eddig nem volt vele gond, amig a wifit csak a notebookkal használtam, mûködött rendesen
de amióta a telefon (SE ray, android 2.3.4) megvan azóta a wifi-n a letöltési sebesség rendszeresen meghal (lemegy 0,1 - 0,3 mbitre), a feltöltési sebesség normális, a kábeles rész mûködik normálisan továbbra is (UPC 60-as)
ha újraindítom a routert egy idõre megoldódik a probléma, de amióta megvan a router szinte soha nem kellett újraindítanom, simán 1 évig is ment rendesen
mi lehet a megoldás, be kell e vmit állítanom, a routeren a telefonon?
vmi ötlet?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Olyan programot keresek, amely:
- van androidra, es iosre is
- az a lenyege, hogy valamilyen ID alapjan ossze lehet paroztatni 2, vagy tobb telefont, es a 2 vagy tobb telefon le tudja kerni egymas helyzetet gpsen
- tehat mondjuk az android user egy 'bokessel' megkerdezi az ios user telefonjatol, hogy hol van, az ios user kap mondjuk egy notificationt, es egy bokessel jelez, hogy hol van, amit a droid user latni fog a terkepen (es persze ez az egesz vica versa)
Letezik ilyesmi?
Koszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
szedj le vmilyen lejátszót (pl. mx video player + megfelelõ arm codec mindent lejátszik, próbáltam mást is, mobo, es, stb ez eddig a legjobb)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Samsung sgh m310 a telefon, win xp az oprendszer.
pl. LG Optimus GT540
Chaos Anno Domini
Elõre is köszönöm u16.
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1521208031
Nokia 6280-ba hogy lehet magyar nyelvet rakni?
Elõre is köszi!
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
1 hónapja vettem a Sony Ericsson Xperia ARC S -em és eddig meg voltam vele elégedve, de 2 napja elkezdett egy elég idegesítõ dolgot. Le van rakva a telefon az asztalra és általában ha lezárom a billentyûzetet, de néha magától is villog a készenléti képernyõ, mintha megnyomtam volna a Home gombot. (pedig hozzá sem nyúlok) Ezt úgy megcsinálja 3-4-5- ször azt utána leáll azt valamikor vissszajön.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
tudnátok segíteni abban, hogy a mobilom miért csak56%ig tölti fel magát? ráteszem a gépre és több óra után csak ennyit mutat, máskor meg mondjuk másfél óra alatt feltöltötte.
samsung genoa C3510-es készülékem van, most töltöttem le a New PC Studio programot így már szinkronizálni tudom a telefont. Szeretnék letölteni játékokat a készülékhez, találtam is 1-2 ilyen oldalt, le is töltöttem csak azt nem tudom ezt a .jar kiterjesztésû fájlt hova és hogyan kell felmásolnom a készülékre.
Ha esetleg vki tudna segíteni, nagyon megköszönném
foldi
Van egy problémám:
http://blog.se-portal.hu/android/haladok/alkalmazasok-telepitese-sd-kartyara-app2sd-dyra-irasa/
Ennek a leírásnak a segítségével próbáltam megoldani, hogy sd kártyára is tudjak telepíteni progikat, mert kevés volt a hely a telefonon. A particionálásos részt megcsináltam (minitool partition wizard-al), telefon kikapcs-bekapcs, majd amikor újra csatlakoztattam a géphez ami már egyáltanán nem ismerte fel az SD kártyát és már a telefon se. Utána kétségbeesés és egy SD kártya formázás telefonról, azután úgy tûnt hogy megjavult, de mert a telefonom felismeri már, de a gépem nem, szóval nem tudok rárakni semmmit.
Xperia x10 mini pro-m van android 2.1-el.
Valakinek van ötlete, hogy mit csináljak?
Kérlek, segítsetek Nokia 7230 Pannon-os mobilom függetlenítésében, T-Mobil hálózaton szeretném használni.
Elõre is köszönöm!
Ha van erre megoldás valami kóddal, kérlek küldjétek el e-mailben: [email protected]
LoSA - VIP
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de segítséget szeretnék kérni NOKIA 2630 mobillal kapcsolatosan.
Az a gondom, hogy nagyon sokszor nincs rajta térerõ. Sokszor hiába hívnak nem csörög, vagy ha csörög is rögtön megszakad. Ugyanez van amikor én akarok telefonálni, csörög-csörög, után kiírja, hogy nincs térerõ. Telenor elõfizetéses, de egy másik telefon szintén és az normálisan mûködik. Valószínûleg a telefonnak van valami baja. Mit lehetne vele csinálni , hogy normálisan mûködjön? Ha nem muszáj, nem szeretném lecserélni másikra.
Elõre is köszi a segítséget,
Anett
érintõs telóm van és azt szeretném tudni hogy mivel nem androidos hogy lehet rá tenni olyat?
nekem van egy Nokia 7230 telefon és vettem fel rá egy hangfelvételt de sajnos a telefon memóriájára lett mentve azt hogy tudom megcsinálni hogy a Memória kártyára rátegyem hogy át tudjam rakni a számítógépre.
Elõre is köszönöm a választ
van egy ATI Radeon HD 5500 Series nevû videokártyám.
ÉS véglis az a probléma, hogy amikor Alt+Tab-ot használok vagy lerakom tálcára a játékot (pl CS1.6) akkor mikor visszanyitom fekete a képernyõ. Jön a hang meg hol világosabb, hol sötétebb a feketeség (vagyis dolgozik)
végül jön egy hibaüzenet a videokártyától.(tegnap kezdte)
+ 2-4 hónapos a videokártya
pls help
Egy kis segítség kellene, mert én hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz.
Samsung Galaxy Ace GT-S5830 telefonra milyen MSN-t lehet letölteni és honnan?
Elõre is köszi!
Üdv!
Van egy Sony Ericsson D750-es telefonom de nem találom a driver cd.t honnan tudom letölteni a driverét?
Elõre is köszönöm a választ!
Sziasztok!
Szeretném megérdeklõdni, hogy ajándékba kaptam egy SGH U600-s telot de francia nyelvû és nem független.
Miként tudnám függetleníteni?
Személyem rokkant vagyok és nagyon örülnék ha sikerülne a mûvelet.
Köszönettel és tisztelettel segítõ szándékot.
>:C