Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a problémám, hogy a telefon érzékeli a hálózatot miután bekapcsolom, valamiért azonban nem tudok telefonálni (ki sem csöng) és sms-t sem küldeni. Egyik napról a másikra történt, miután ma reggel bekapcsoltam. Ötlet?
Avanti Crociati!
Van nekem egy Sony Ericsson Elm telóm, szuperül megy, és van rajta wisepilot is. namost, a használatához viszont a netet használja, ami nekem azért szar, mert egyrészt marha drága, másrészt meg azt írja h van benne beépített gps, tehát nálam ez azt jelentené, h míg legalább a wisepilot 30 napos próbaverziója le nem jár, addig rendes gps ként is kellene funkcionálni, nethasználat nélkül. Új gps-t nem akarnék venni, annyira nem fontos, de néhány alkalommal elengedhetetlen lenne ez.
Ha vki tudja erre a problémára a megoldást, vagy tud olyan java alapú progit, amivel gps-t ''ingyé'' tudom használni, az írjon, köszönöm!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Ne haragudjatok, ha rossz topikban járok, azt szeretném kérdezni, hogy mobiltelefon-elõfizetésnél a 100MB/hónapos ingyenes internethasználat az körülbelül mit fed le? Nyilván letöltögetést nem, de mondjuk napi 1-2 óra böngészés az belefér ebbe a limitbe? Vannak errõl tapasztalataitok? Köszönöm, és bocsi ha off voltam!
Kuss!-magyarázta.
Tudna valaki segíteni abban, hogy LG optimus Black P970 telefont ha rácsatlakoztatom a 3,5 jack-RCA kábellel a tv-re miért nem látja a tv a telót? Kell valami programot letölteni hozzá, vagy mennie kellene egybõl?
Sony Ericsson W810i telefonomat miután lehúztam a géprõl és bekapcsoltam csak fehéren villogó képernyõ fogadott. Nem tudom köze van-e ahhoz, hogy egy vírust töröltem a telefon gyökérkönyvtárából, és közben egy autorun.inf nevû fájlt is töröltem.
Ilyenkor mi a teendõ, mit tudok csinálni?
A válaszokat elõre is köszönöm :)
Vettem egy kijelzõvédõ fóliát a mobilomra de a lehúzócimkét miután próbáltam eltávolítani ragasztónyomokat hagyott a fólián. Mivel lehetne ezt eltávolítani?
1.: a widgetek ne mozogjanak el hanem fixen legyenek a helyükön mert idegesítõ hogy elmozdulnak ha a képhez érek véletlen.
2.: van benne mem kari amin zenék vannak, hogyan tudom elérni hogy a zenelejátszó játsza le azokat a számokat és ne külön egyenként kelljen megnyitogatni?
Segítséget kérnék, Motorola V360v telefonomat szeretném függetleníteni. Az "okos" telefonom beadta az unalmast és szeretném ebbe a régibe átteni a SIM kártyát. Ha valaki függetlenítõ kóddal tudna segíteni akkor a [email protected] ra írjon nekem. Köszönöm.
Köszi a segítséget elõre is! Üdv
Segítség kellene!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Egy Samsung t-356 ot, és egy Samsung c3050 et kellene függetleníteni.
Nagyon fontos lenne.
Aki tud segíteni, az erre az e-mailre írjon: [email protected] (mert nem tudom visszakeresni na mind1)Elõre is köszi.
SEGÍTSETEK!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
http://kephost.hu/kep/2011/05/__205.JPG
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
Az Ovi Store-ról letöltöttem egy programot 1000 Ft-ért, ez pár hete volt. Most pedig szoftvert frissítettem a telefonomon, és a biztonsági mentés ellenére a program eltünt róla.
Felmentem újra az Ovi Store-ra, a "Saját dolgaim" fül alatt meg is találom a programot, de letölteni újra pénzért lehetne. Ez komolyan így mûködik???
Elõre is köszi!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Kaptam ajándékba egy NEC e616V telefont, de akitõl kaptam azt mondta, hogy nem talált rá régen olyan progit, amivel megoldható lett volna a file transfer. Tudja valaki esetleg, hogy miként tudnék belenézni a telefonba a géprõl? Szeretném felmásolni a képeimet, zenéimet.
Van bluetooth stickem, és elvileg látja is a mobilt de elég zavaros. Szoftvert nem találok hozzá, a sima stick pedig csak érzékeli, de nem hajlandó semmit se csinálni. Valaki segítsen! :]
ötlet vkinek?
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Az érdekelne hogy Samsung GT-S5620 monte telóra van-e valami GPS progi ami csak a mûholdas helymeghatározót használja?
A-GPS modul van benne. Próbáltam már pár ingyenes progit, de egyik se mûködik úgy hogy nem használja a mobilhálózatot :(
Az se baj ha nem magyar a progi, csak legyen egy térkép amin megmutatja hol vangyok.
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!
Aki tud nekem segíteni kérlek írja le hogy, vettem egy csávótol olcsón egy Omnia 2-t Vodafone os a telefon csak külföldi vodafone .. és az a baj hogy elromlott az Omniám szervízbe szeretném adni de nem tudom hogy magyarországon elfogadják a vodafone ba a beviszem a külföldi garanciát?
Tehát van egy külföldi garanciám és azt elfogadják-e amagyar vodafone ba?
Elõre is köszi!
Lenne egy problémám:
Nokia 5310 Xpress music telefonomban a 2gb-os micro sd kártya lehet hogy haldoklik.
Telefonomat töltõre tettem, majd amikor mentem hogy leszedem, mert feltöltõdött a telefon egyszer csak befagyott.
Nem tudtam hogy mi lehet a gond, ezért kikapcsoltam, majd vissza, de megint csak befagyott 1 percen belül amint a menübe léptem.
Kikapcsoltam szétszedtem, kiszedtem az aksit, a sim kártyát, másik sim kártyát tettem be, majd megint megpróbáltam, de ugyan az...
Aztán kiszedtem a micro sd kártyát és láss csodát nem fagyott be bekapcsolás után. Viszont amint betettem egybõl rá fél percre befagyott.
Megint kiszedtem, majd hirtelen életre kelt a telefon, visszatettem, befagyott..
Ha sz.gépre csatlakoztatom és adattárolóként használom akkor a gépre fel tudom másolni az adatokat. A telefon nem fagy be.
Az is lehet hogy a telefon érintkezõjével van a baj ahova a sd kártyát kell tenni?
Mi lehet a gond?
PS3 Slim 250 PC
SMS küldéssel kapcsolatban lenne kérdésem: hogyan tudok külföldi telefonszámra smst küldeni? Beírtam a külföldi számot,de nem küldte el az smst.
Sokáig törtem rajta a fejem, sokan mondták hogy ne tegyem, mégis C3-at vettem, anyagi okokból, és mert Wifi-s telót akartam venni. Sõt a querty is vonzott, ami tényleg nagyon bejön. A probléma ott kezdõdik, hogy frissítettem rajta a szoftverem, mivel a NOKIA ezt nagyon egyszerûen megoldja nekünk. Hiba mentesen lefutott a program, nincs is semmi gond, kivéve hogy az alkalmazásaim nem mûködnek. Sem a régiek, sem amiket újonnan ráteszek. De érdekes, hogy a legtöbb játék viszont simán megy.
Hogyan tudnék esetleg régebbi szoftvert rátenni, vagy újra frissíteni?
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Ha veszek egy új telefont és vállalom a 2 éves hûséget az elõfizetésre akkor a 2 év alatt lecserélhetem majd a telefont ha akarom???
Kössz!!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GTA V (*.*)
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Ugye van most a Tmobilnál, hogy ha az ember vesz egy okos/érintõs telefont, akkor kap ingyen 500 MB adatforgalmat, aminek az aktiválásáról sms-ben értesítik:
http://t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/karacsonyi_akciok/adatforgalom_kedvezmeny
Na én tegnapelõtt délelõtt 11-kor megkaptam az sms-t, de este fél 10-kor kapcsoltam be mobilt(Nokia N8). Írták az sms-ben, hogy megtörtént az aktiválás, mostantól rendelkezésemre áll a promóciós 500 MB... Elõtte, hogy igaz-e, megnéztem a honlapjukat, és ott is ezt írták...
Namármost az a baj, hogy nekem negyedóra múlva küldtek 2 sms-t, hogy 5-5 MB volt az adatforgalmam, és ha kedvezõbb feltételekkel akarok netezni, akkor váltsak NET 100-ra... Tegnap megnézem az egyenlegem, és mit látok? a 21 forintból lett 7500! Ez most akkor micsoda? Más nem lehetett, csak a net...
Azóta látja a Sony Ericsson telómat! :D Azt wifi-s dolgot nem tudom :(
Én a helyedben ezt át nevezném: linksys wrt54g! Én múltkor egy Samsung wave-val felmentem a routerre, és semmi probléma nem volt! :D
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nagyon fontos lenne!
Nem tudtok olyan szoftverrõl, amivel real-time tudom nézni, hogy mi van a telóm kijelzõjén? Betört az lcd és kb. semmi nem látszik rajta. Ami nagyon zavaró, hogy ha nem fogadott hívásom van, akkor nem tudom ki keresett.
Vagy valami olyan manager progi, amivel le lehet menteni a híváslistát?
Nokia 6500 Slide-om van.
Elõre is köszönöm!
Na megint én... bocsi, új a telefon... :D
Már unom rajta azt a 2 játékot, szeretnék tenni rá. Találok is neten elvileg hozzá valót (van 2 kiterjesztéssel is, .jar és .jad), de ha felteszem õket, akkor az egyéb fájlokba teszi.
A telefon egyébként Samsung SGH-D900i.
Valami ötlet? Lehet valamit csinálni vele?
Köszi elõre is. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hol mit kellene állítani? Én sajnos saját kútfõbõl még nem jöttem rá...:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
:D
Köszi azért.
Nekem sem annyira zavaró, de mondom hátha kapok választ... :D
De köszi az elõzõt, az nagyon jól jött.
CHELSEA FOOTBALL CLUB