Hősök (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
szvsz sokkal jobb lenne úgy adn iitthon a sorozatokat, hogy a lemaradás iylen 1 vagy 2 hónaposak lennének max😄
nem kell az összeset csak egykét sorival. pénzük a sok sms-bõl biztos meglenne rá. egyszer beválalnák, talán a nézettség is hozna akkorát
" Balu - 2008. 05. 27. 15:06
Hõsök második évad két hét múlva szerda este 10-tõl a TV2-n!!!Elõtte az Agy-kontroll címû sorozat lesz House helyett!!!"
port.hu szerint valóban ott van, szal JEAH!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
egyébként nemtudom tv2 meddig llacifacázik, de indithatná:@
dokinak is vége, numbersnek is, sok üres slot, miket tesz bealá? ismétlést. ismételné az elsõ évad hõsöket, hogy aztán adja a 2 évadot
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"...De említhetném a Hõsöket is, amelynek új évadját márciustól tûzzük mûsorra."
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
http://pspfilez.extra.hu/
Neztem ebay-en is és azzal csak az az egy bajom van h mire eljutba ide a cucc lenne vagy 10k. :S Nah mind egy :S Kösz a segítséget!
lehet már volt
akkorláttam hogy lesz egy hasonló tutorial csak heroesban, sajna fizetõs, de nemrég leltem egy hasonlót, ami alapján meg tudtam csinálni😄
Gépem ati X1900 4200
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n