Hősök (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól emlékszem, Sylar-t úgy ismerte meg, hogy elolvasta azt a cikket, hogy annak a "férfinak a holttestét megtalálták", akinek Sylar kiadta magát.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
érdekes amúgy, mennyivel emberközelibbek ezek a hõsök, mint pl. az X-men szereplõi, pedig egyeseknél a képességek szinte a lekoppintásig hasonlóak. valszeg az egyenruha teszi az X-mennél...
Nézed a sorozatokat! Nincs véleményed? Nekem van: http://sorozatguru.info
vagy csak úgy valaki arra járt...
http://pspfilez.extra.hu/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
a színész kiléte az elsõ pár résznél még nem volt ismert.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Ráadásul õ már "szuperképesség-függõ", nem bírja abbahagyni, egyre több képesség kell neki.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
nem úgy értem, hogy õ most kitalálta magának, hogy "én szeretnék regenerálódni, meg mindenkit egy gondolattal megtalálni"
a fagyasztás körülményeit nem tudjuk, (vagy legalábbis én nem láttam hogy szerezte meg) a rádioaktivitás nevezhetõ tudatosnak, hisz látta hogy valaki fel fog robbanni, és megsemmisíti a várost. és az õ akart lenni. 😊
a telekinézises ember õ véletlen, rajta próbálta ki a 'képességét'
az olvasztós fiú azért kellett hogy suresh doktorral találkozzon, és esetleg legalalizálja a pofáját (aztán más lett belõle)
a nagyothallós-nõ pedig kapóra jött, ha már van.
...de ha nem hagyja ott a megskalpolt fejû emberkéket a szoba közepén, hanem veszi a fáradtságot és eltemeti õket, stb (<#idiota>#idiota>) akkor nem cuppant volna rá a média a véres gyilkosságokra, és olyan 5-6 eltûnésig simán gyûjtögethetett volna. Onnantól meg befejezi és csak egy folt lett volna a történelemkönyvekben, mint ismeretlen sorozatgyilkos.
Nem azért de ha egy embert öl meg attol ö ugyanugy gyilkos lesz, mintha száz emberrel végez, max jobban félnek töle. De azért gyondolj bele hogy "hé, nem te voltál az aki megölted azt az embert a képességéért" - "de" - "Az jo akkor segithetnél, nekünk is vannak képességeink"...<#idiota>#idiota>
Shelma: Ha fejbelövik nem tud regenerálodni, ugyebár...
És Andot sem akarta bántani, csak Hiro miatt.
DE!
Abban még benne vagyok, hogy más képességet nem tud használni egyidejûleg. De ha lelõtték volna, akkor nem tudott volna renegerálódni? Mert akkor már nem bizsergett volna a keze.... vagy hogy is van ez?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kifogás... 😛
Persze elvileg õ a forgatókönyvíró szóval mondhat ilyesmit. Mondjuk ez olyan dolog ami akkor lett volna jó ha a sorozatban el is hangzik és nem csak nyilatkozza...