Hősök (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, és hagyta volna, hogy Sylar kicsinálja a többieket. Logikus megoldás lett volna. 😊
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
forrás:comment.blog.hu ami ugyebár=index.hu
#527:Tim Kring nyilatkozta,hogy a sugárzás,mint képesség olyan erõs,hogy közben nem tud másikat használni Peter!
évadkezdésig most a 2 topik összefonódhat,hiszen utolértetek minket 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(évadzárót írtam nem sorozatzárót)
de ezen kár vitatkozni, te (ti) megkaptátok az uccsó résztõl amit vártatok, én (meg szerintem még egy páran) pedig nem, ennyi😊
Másrészt gondolj bele milyen csatát akartál látni? Peternek volt kb a telekinézis, meg a radioaktivitás, ami használhatott volna Sylar ellen. Ellenben Sylarnek volt telekinézise, radioaktivitása, meg fagyasztása. Szerintem Peter rosszabbul jött volna ki az egészböl...
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
(én sem tudom hány sorozatot láttam eddig, de sokat)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hát, ha te ezt el tudod felejteni akkor: cavinton!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Birtokában van a telekinézis(tárgymozgatás/felemelés) képessége, mit gondolsz, magát nem tudja lebegtetni vele a föld felett? Ha már egy kocsit elbír, akkor saját magát is.
#501: De eredetileg Lindermannél volt a kard, Hiro nem hiszem hogy elhozta volna 😄
Sylar meg ezer dolgot tulélt már, egyszer Parkmen is beletárazott, másrészt tulélheti bárki, hogy átdöfnek egy kardot rajta, ha nem ér szervet és elállitja a vérzést.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A vicc az, hogy kinyírt egy csomó embert, de csak töredékét tudjuk, hogy milyen tulajdonságokat és képességeket nyert ezzel.
Amikor elõször lelõtték akkor fura módon eltünt, amikor meg elment kinyírni a "nagyothalló" csajt, akkor az meg kérdezte tõle, hogy miért nem hallotta a lépéseit. Erre azt felelte, hogy mert nem is voltak. Vagy tud teleportálni, vagy repülni, vagy fogalmam sincs. De ezek se derültek még ki.
Most Amerikában még el sem kezdték vetíteni a 2. évadot? Még csak készül?
Chaos Anno Domini
A zárójelenetrõl (szamurájok, elsötétedõ ég, csodálkozó Hiro) meg szerintem felesleges (bár kétségkívül szórakoztató) agyalni, azt hoznak ki belõle amit akarnak...
ez mondjuk épp light00-nak szolt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez fake?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ööö ez hogy jött ide? 😄 Nem volt ezzel kapcsolatos kérdésem. 😄 Mert elvesztette hiro a kardját? 😄
Chaos Anno Domini
hogy mér vesztette el a kradját mit tudom én😄 talán hiro hozza véletlenül a jövöbe a multbol, vmit tuti kitalálnak mert már meg is van a szinész aki kenseit fogja játszani😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Chaos Anno Domini
Vagy akár azért is lehet, hogy benmaradt, mert Sylar megembereli magát és hirtelen egy epikus fordulatként jo utra tér és segit legyözni a "szörnyet".
Amugy ha jol emlékszem mikor mondta Molly, hogy nem mer a Szörnyre gondolni, asszem Parkmen kérdezte meg, hogy ki az, Sylar, és erre meg megrázta a fejét...
és nem forditották rosszul, nagy valoszinüséggel az az ember takeso kensei, hiro nagy höse aki valoszinüleg a hallhatatlanság képességével rendelkezik és többek szerint ö lesz a fögonosz a következö évadba
Mert ha lett volna ilyen, biztos megért volna egy snittet a sorozatnak hogy: " istenem, még szájlernél is gonoszabb, vajon ki lehet? "
Abszolút logikátlan hogy Sylar nem halt meg, mivel 2 részben is említve volt a kislány által hogy van vki aki gonoszabb Sylarnél és nem mer rá gondolni mert akkor az is meglátja.
Szerintem Lynderman szerepe nem volt annyira kidolgozva, elején nagyon túlmisztifikálták (és hát az képessége újraélesztõ/gyógyító képessége sem volt semmi), aztán a végén a néger csak úgy belenyúl a fejébe. Kár volt ennyit foglalkozni vele és építeni rá ha csak így meghal pár résszel a mesismertetése után...
h utálom a tv2 õnek azt a szokását h elsõ évad után abbahagy 1 sorozatot s bedob egy másikat n hogy emezt folytatná csesszék meg😞
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
<#idiota>#idiota>
Amugy én is tudom, csak azt hittem egy másik sorozattal keverem, hogy sorozat közben hal meg, igy nem akartam leirni, csak abban voltam biztos, hogy meghalt.
(ideje ujra megnézni mindet, kopik az elme 😄)
ilyen modern választási rendszer! számítógépen adják le a voksukat!! 😄
A Sylares rész tényleg fura volt, dehát nem halhat meg a fögonosz, az sosem hal meg 😄
Habár ahogy a sorozatokat ismerem, tuti hogy Nathan is visszatér, féluton megunta a cipelést és elrepült máshová...
Nem hinném, hogy a második évad ennyivel késöbb játszodna, hogy Micah felnöne, habár "generáciok"...😛
Ja ás Nuki: asszem valamikor volt hogy Hiro anyja már rég halott és a Petrelli apuka is valami hasonlo sorsra jutott.