Melyik a legjobb Gyros?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
De én túl elit gyrost még nem ettem...
Dübörög a 965ös x4
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként meg az nem igaz, hogy gyros csak jó lehet, a Szeráj a Jászain égett, keserû szart ad hús néven. Ötbõl ötször, három év leforgása alatt. Több esélyt nem adtam neki...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Érdemes elutazni oda, vagy ha a közelben jártok enni egyet, mert telepakolják rendesen mindennel. 580 Ft a fetasajt nélküli változat, de megéri!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A gyros eredetileg Török vagy Görög étel? Nem tudom eldönteni...
Te nyíregyházi vagy? 😊
Aki jártas errefele, feltétlenül térjen be ide: Vasvári Pál utca, Csirke Gyros Bár. A fickót kb. 9-10 éve ismerem, nagyon jó haverom, és isteni a kaja nála. Személyes kedvencem a betyáros gyros. (erõs pista paprikakrémmel), persze én kérek rá füstölt sajtot is. Van olyan amikor betolok egyszerre kettõt is belõle annyira finom! 😊
Plusz még egy jó gyrosos: a Total Gyros az Univerzum Üzletház alatt, itt van Nyíregyháza legnagyobb választéka, és nem csak gyrosból van hatalmas választék... +fav a rántotthúsos szendvics! 😉
Ha viszont valaki szereti a bárányhúst is akkor menjen el a Balkán Grill Büfébe. Ezt egy török származásu fószer csinálja. Gyros csak pitában van de teljesen egyedi az ízvilága! 😊
Viszont amit itt kerüljetek: Gyros gyár 1 és 2. Borzalom a színvonal, kevés húst adnak, és az is rossz, az egész kifli többnyire egy nagy mártással teli valami inkább... :S
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Én is mondanék egyet, Szegeden a Makkosházi körút - Ortutay utca keresztezõdésében a Coop mellett van egy gyrosos, nekem nagyon bejött <#eljen>#eljen>😊
___@_/``
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Extra sok hússal adja a csávó. És ez az 1000 ft a nagy adag gyros tál, vagy van kisebb is kicsit olcsóbban, 800-ért.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez igazi gyros... amilyet kint görögbe kapsz!
nincs tele sok szar tömõ anyaggal pl:káposztával meg hagymával...
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
A mekivel szemben van.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
A morri2 mellett van pár lépésre egy gyrosos aki gyorsabban rakja össze a gyrost minthogy látnád mi történik. 😄
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Vicc hogy nálunk Gyõrben van egy hely ami Görög ételbár néven fut... harmatgyenge gyrost csinálnak. Teletömik zöldséggel, hús alig...sültkrumpli nyista. Volt olyan is hogy full hideg volt amit adtak :S
Viszont van Döner is, na ott király a kebab.
Amugy a keletinél lévõ gyrosost egyik haverom emlegeti mind a mai napig. Nem egyszer játszották meg egy másik haverjával hogy leutaztak Pestre Gyõrbõl csak azért hogy egyenek ott 😊
Mondjuk a Keletiben most is van gyrosos, az se olyan rossz. Pesten még próbáltam a Józsefvárosi piacon is, meg nem mondom pontosan hol annyi van ott... túléltem 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A kolosy téren a bécsi út 60 körül van egy gyrosos, egy görög forma csinálja, és ott kapni a legjobb gyrost amit éltetmben ettem!! De majd a mester utcait is megkóstolom!