Hertha BSC

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem rúgták ki Dárdait?
REALista
Hertha BSC _ Augsburg 1:0
:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Effe88
pali

REALista
+fav:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bakkerman
nagyon pörögsz haver

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dárdai Pali már nem fog játszani az új szezonba...sõt asszem el is búcsuztatták, hatalmas respect neki 15 évet húzott le Berlinben! megérte neki

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
visszajutott a hertha!!!

Murder3
nem mondanám, szörnyû keretük és játékuk volt, már az elõzõ szezonokba is.
megérdemelten estek ki bár sajnálom mert kár h nicns fõvárosi csapat,de ez van....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

szevasz Kaplan, 2009/2010-es szezonban méltatlanul esett ki a csapat szinte sajnáltam õket:S így most nincs fõvárosi csapat a Bundesligában...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gunnersboy

New Hertha Berlin 2008/2009 Nike kit launched

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

banok
Dárdai Pali rulzz.

:D

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jbal
43 hszbõl 23-at nem te írtál.nézd meg a Hamburg topikot:DDDDDDDDDDD

Kaplan
Lehet zárni a topikot.. Senki nem jár ide. Értelmetlen folytatni :) Szólok a modiknak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

G04LK33PeR
Hertha-Dortmund 0-1

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Kaplan
1-3 csak sikerült nyerni végre három meccs után :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Igen, végre! :)

1-2

Kaplan
1-0 a Bochumnak az elsõ percben lõtt góllal, eddig. :(

Kaplan
A mai napon 15.30as kezdettel a Bochum otthonába látogatunk el, érdekel mire vagyunk képesek az új edzõvel Heine-vel, gyõzelmet várok, mindenképp.

Kaplan
Hertha BSC: a rossz eredmények miatt menesztették Falko Götz vezetõedzõt
A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetõi menesztették Falko Götz vezetõedzõt.

Ezt Dieter Hoeness menedzser jelentette be.

A Dárdai Pált is foglalkoztató berlini csapatot 2004 nyara óta irányító tréner utódja Karsten Heine lesz, akinek az idény végéig szól a megbízatása. Az új szakember a felkérés elõtt az amatõr együttes trénere volt.

A Hertha BSC 28 meccsen szerzett 35 pontjával 9. helyen áll a Bundesliga tabelláján. (MTI)

By : NSO

-

Szerintem abszolúte jogos, meglátjuk, hogy teljesít a csapat a jövõben.

Kaplan
Mióta megnyitottam a topikot csak kikaptunk, jól esõ érzés.. :)

G04LK33PeR
Team:

Kaplan
Ennyi... Konzekvencia : Következõ fordulókra, hihetetlenül össze kell magunkat kapni!

hát most meg egy meg nem adott gól

Kaplan
Jól láttam, hogy elsõ félidõben két meg nem adott büntetõt tusoltak el?

Vezet Cottbus... :)

banok
A Cottbus se kutya.

jbal
2-1

Kaplan
20.30-tól kezdetét veszi a 26. forduló a Bundesliga keretein belûl. Hertha BSC - Energie Cottbus, tippeket kérek :) Én nem merek gólok számába bocsátkozni, de szerintem mindenképp nyerünk most.

Kaplan
Ez van, majd javítunk jövõhéten a Cottbus ellen.

G04LK33PeR
3-1 elég nagy zakó:S

Kaplan
1-0 a Mönchengladbach-nak :( Nem baj, fordítani kell!

Kaplan
Volt már ezekrõl a birtokos jelzõkrõl vita sok helyen, pl. hogy, nyerünk.. Mert, hogy én nem vagyok rész ennek a csodálatos csapatnak, csak egy egyszerû szurkoló, úgyhogy sok sikert A csapatnak! :)

kas123
sztem 2-1re nyertek =). Sok szerencsét

G04LK33PeR
1-1

Kaplan
Hétvégén idegenben játszunk a Mönchengladbach ellen, tippek? Szerintem behúzzuk a meccset egy 2-0-val :)

G04LK33PeR
grat a bannerért jó lett
Ja és Üdv Kaplan:D

Kaplan
Köszönöm a dícséretet, dolgoztam is vele egy jó fél órát :) Tökéletesre akartam csinálni. Mindenképp szerettem volna Dáradi Palit is rárakni, de sajnos nem volt hozzá elég jó felbontású kép :(

hunbasser
szép lett a banner Kaplan <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

^^
valószínûleg csak kimaradt akkor... ^^

gabber_saviola
fika nem kell, az van elég az sg.hu-n :(

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

na nem szóltam.

Hertha, de ne zavarjon...ha ennyire szeretnéd a csapatot, a nevét le tudnád írni helyesen...

jbal
Dick van Burikkal.

Kaplan
Igen, õ az, egyetemben még egy játékossal, utánanézek pontosan kivel.

banok
Király isten volt Berlinben fõleg a 99'-2000-es szezonban - Bundesliga 3. hely -> BL indulás -> Milan verés. -> 2. köbe jutás stb.

Asszem most talán Dárdai a rangidõs a jelenlegi csapatban (mármint a Herthában töltött évek tekintetében.)

ForzaInter
Ideje volt a Herthának topikot nyitni<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>Bannert rakd ki király lett!

Yo, Bitch!

Kaplan
Ahogy látom itthon nem igazán elterjedt csapat, na sebaj, idõvel meglátjátok mirõl is van itt szó :)

passatgt
kedvenc német csapatom:)

jbal
<#eljen>német csapat,Dárdai Pali

Oldal 1 / 2Következő →