The Darkness-X360
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a faroktéma hiányzott, mert régen sokat láttam trélerekben, meg azt a nagy fekete lyukat...és itt semmi szekszualitásról nincsen szó...<#buck>#buck>
mikor dobálta a fikó a rendõrautokat, meg kukákat...az kemény.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aztán rájöttem,hogy csak régen játszottam már a Shenmue-val.
A mostani játékokhoz képest ebben bizony figyelni,és gondolkozni kell.<#papakacsint>#papakacsint>
Egy kicsit legalábbis....
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
remélem nem baj ha nem spojliztam.
Aszem a Fulton álomáson feljösz egy régi kastély szerüséget keress elötérben szökökuttal ott lessz valami eszméletlen dráma.
állat.
én meg aszittem senki nem lesz a totyikban...ráadásul olyan aki tud segíteni is...😄
nah megpróbálom elmondani, hogy ne legyen érthetetlen...
remélem csak egy ien terület van....:S
SZÓVAL...felmegyek a metróból...jobbra 3 -4 tag van egy furgon mellett ...szól a zene..
kinyirom õket csak egy rövid úton tudok menni tovább, egy amolyan piros daruszerûséghez...
értelme nem volt, csak hogy a legtávolabbi fém ajtók közül a bal oldalinál ahol kiszürõdik a fény beeresztem a gyíkot...és ki tudom nyitni az ajtót teljessen, de az akadályok végett így sem tudok bemennei, csak egy extra cuccost tudok a gyíkkal felvetetni....
akkor nem lehet itt tövábbmenni, vagy csak én nem jöttem rá.
egyenlõre ennyi lenne, ha itt nincs tipped, akkor megpróbálok visszamenni a többi régebbi területre hátha elhagytam valamit...
választ elõre is köszöntem...<#worship>#worship>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hol akadtál el?
mindenhol csak demot meg spoilert találtam
vki help
Kanna, villásdugó, tej, kávé. Ásítás. Átvillan a fején a szó: buldózer. Hogy jön ez ide? A buldózer a konyhaablak túloldalán meglehetõsen hatalmas jószág.
Ez a gém kicsit intellektüelebb mint a többi fps!
Felgyujtom a pénzt utána vissza megyek minden hova és semmi nem történik.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
a háztetõn a helikoptert(miután végigkergettem a manust a házon)mivel szedem le?csáppal?mert vhogy nem akarja semmivel se...
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
aki elakadt a játékban annak nagy segítség lehet az alábbi oldal, itt az összes küldetés megtalálható kis videók formájában!
http://www.nextgenwalkthroughs.com/systems/xbox360/the_darkness/index.php
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Légyszives segítsetek!
Mit kell a hajókikötõben csinálni!
Nem birok bejutni sehova!
Elõre is köszi!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Én is abbahagytam, finitó...
Annyit bolyongtam össze-vissza hogy a t...m kivan<#vigyor3>#vigyor3>
Biztos Én vagyok a hülye,a City Hall kulcsát kerestem, nincs az a férfiklozetba se<#vigyor3>#vigyor3>
Pedig jó játék lehetett volna
Elcseszett egy menete van ennek.
A kinai negyedbe megcsináltam amit kellett,a hullazsákokat bepakoltuk a kocsi csomagtartóba,stb.Aztán kijutottam egy metró tetejére ahol lentrõl elõjött a nagy fegyveres darkling amit szét taposott a metró,nem volt hosszú életû csóró.
Na innen 1 hete nem jutottam tovább,csak bojongok,állomásról állomásra,a rácsos ajtók az õrökkel továbbra is zárva vannak.
Telefoonszám nincs amit felhívhatnék,inventoryban nem találok feladatot.
Már a tököm kivan ezzel télleg.
Légyszi valaki segítsen már hova kell mennem.
Thx
Sorry...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Papesz
a másik végén a betonbunkerben meg nem találtam semmit
...mekkora láma is vagyok😊)
szárnyas mukis pálya végén van egy bunker oda bementem ott is kill,és ennyi..passz
ott van fent a dombon egy szárnyas muki,mkit kinyirtam és over....sehova,semerre.mit is kell csinálni?thx
egy darabig lõhettem volna😄
Nem szabad lõni, mert attól csak erõsödik.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1