Naruto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De megjõtt végig is játszóttatam.
De azért felvehetnél msn-re.
De azért felvehetnél msn-re.
ment a mail...ha nemkaptad meg, vagy ha esetleg vmi gond van vele akk jelezd a fórumon és felveszlek msn-re 😊
Msn-em is van😄
priviben ird meg az email cimed, és küldök egy magyar végigjátszást
hendry93 te is irj, ha kell
hendry93 te is irj, ha kell
A küldetések hol vannak??? És van valami leírás mert nem tok japánul.
Narutimate accel 2-ben mit kell csínální most mentem be yamato-val és sakura-val a homok falúba nem engednek át az egyík helyen 2 ninja áll ott mit kell csínální? ott ahól arra amerre Itachi-val kellet kûzdení
Kérlek segítsetek nagyón
Kérlek segítsetek nagyón
teljesiteni kell az összes küldetést, asszem 21 van..a vége fele kapsz tsunade-tól egy feladatot hogy menj el orochimaru rejtekhelyére(vidd magaddal sakurat, sait és yamatot) a kulcs asszem a kigyószobornál lesz..utána majd betudtok menni
yamatot pedig akkor kapod meg ha legyõzted az összes klónt, utána yondaime ott fog fent állni a hokage épület tetején és õtis lekell gyõzni
yamatot pedig akkor kapod meg ha legyõzted az összes klónt, utána yondaime ott fog fent állni a hokage épület tetején és õtis lekell gyõzni
Hi all. Narutimate accel 2-ben hogy tok bemenni orochimaru barlangjában a lánccal lezárt ajtón???? Plz segítsen valaki. És hol lehet feloldani yondaimet???? Elõre is kösz.
Hogy kell a shipudenn 2-ben megtalální a kûldetést már Yamato is felem van mit kell csínální utána?
Kipróbáltam Ultimate Ninja Storm demóját. Nagyon bejövõs. 😊
Pedig elõször nem jött be, de most nagyon megtetszett. Egy Sasuket nyugodtan beletehettek volna a demóba,akár Kakashi helyett is <#mf1>#mf1>
😊
Pedig elõször nem jött be, de most nagyon megtetszett. Egy Sasuket nyugodtan beletehettek volna a demóba,akár Kakashi helyett is <#mf1>#mf1>
😊
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Egy ismerõsöm töltötte le torrentel. Ott próbálkozz!
Vagy valaki letudná nekem másolní a Narutót??
Fizetek is ha nagyon kell..
Fizetek is ha nagyon kell..
Neked honnan van meg a játék?
Mert nekem is nagyon léne 😊
Mert nekem is nagyon léne 😊
Neked meg van?
Ha igen honnan szerezted?
És naruto ultimate ninja 3-at hol lehet szerezni?
Ha igen honnan szerezted?
És naruto ultimate ninja 3-at hol lehet szerezni?
hát mivel amazonról hun-ra asszem nemlehet rendelni igy marad az ebay... vagy használtan valakitõl...esetleg ird be az olcsó konzol,game topicba hogy keresed ezt a játékot hátha van vkinek eladó...
Lehet venni Naruto shippuden accal 2-õt vagy rendelní valahonnan.
Mert nagyon kéne az a játék.
😄
Mert nagyon kéne az a játék.
😄
Hello nem tudod hol lehet Naruto shippuden accal 2-õt szerezni?
ndsre mi jelent meg?
Kössz!!!
Naruto Uzumaki Cronicles 1,2-t keresek akinek van eladó az írjon rám 1 pü-tet.köcce
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Uzumaki Chronicles 1-2
Narutimate Accel 1-2
Ultimate Ninja 1-2-3
Narutimate Accel 1-2
Ultimate Ninja 1-2-3
ps2-re mi jelent meg?
megnyomod start gombot és ott a mission menü..és csináld a feladatokat
Hello
Megtudja valaki mondani hogy mit kell csinálni a Naruto Ultimate Ninja 3 legelején amikor Konohában össze vissza lehet menni??
Megtudja valaki mondani hogy mit kell csinálni a Naruto Ultimate Ninja 3 legelején amikor Konohában össze vissza lehet menni??
hát azt ps2en nem fogod nyomni XD
やられたらやり返す。倍返しだ!
az oldalon nem nagyon támogatják a warezt...
deh próbáld meg itt: www.piratebay.org
hy timates honnan szedted le ezt a játékot? mer én sehol se találom :S
hello timates
te honnan töltötted ezt a játékot?
mer sehol se találom 😞
te honnan töltötted ezt a játékot?
mer sehol se találom 😞
Bocsi hogy ennyit kérdezek de van olyan már hogy Naruto shipuden narutomate accel 3??
a Naruto ultimate ninja storm-ot lehet ps2-re játszatni nem? Legalábis meg lehet valahogy csinálni hogy fusson ps2-n?
Sziasztok új vok és azt szeretném megkérdezni hogy valaki le tudná-e másolni a narutimate accel 2-t fizetnék is valamennyit.Elõre is kössz.
Én már az összes klónt legyõztem csak ki sasuke hiányzik.De most néztem meg harmadszor amit mondtatok de egyszeûen nincs ott!Nem tom hogy mi a baj de nem találom.
ti ps2-n vagy pc-játszasz vele?
nagyon köszönöm!!!!!!!!!!! (m@st3r ricsmond93)
sbga: néhány ponton van egy ilyen köralakú világitó valami...arra kell rámenni és megnyomni a kört
rics: igen..jobb oldalt az elsõ vagy a második ajtó..
a yondaime-t pedig akkor kapod meg, ha legyõztél minden klónt
a yondaime-t pedig akkor kapod meg, ha legyõztél minden klónt
Egyébként szabolcs94 nem találtam sehol a kicsi sasukét végig néztem az összes ajtót orochimaru barlangjában és sehol nem volt csak néhány bandita.Biztos hogy ott van? máshol em lehet?
Kösz szabolcs94 majd megnézem!😊 És sbga a mentést én csak úgy tudom megcsinálni hogy a story modban azok a kék kis körök amikbe belemész ott lehet menteni. legalábbis én ott szoktam a menüben meg fogalmam sincs hogy lehet-e.😊
hello az lenne a kérdésem lehet hogy nevetségesen fog hangzani de a naruto shippuden accel 2-õben hogyan lehet menteni??????????????
a 4 hokagét pedig akkor ha meg csináltad az összes embert akik szanaszét vannak a játékba ha pedig a kis sasukét kaarod akkor a barlang egyik szobályávbna van asszem ha lemész a barlangba akkor az elsö vagy második ajto de nem biztos nézd végig aza összes ajtot ..
Naruto shippuden ultimate acel 2-ben hogy lehet megszerezni a kis Sasuke-t és a 4. Hokagét ??????
Válaszatokat elõre is köszönöm!😉
Válaszatokat elõre is köszönöm!😉
figyelj ricsmond93 nekem ugyan nem eladó a narto shippuden ultimate accel 2 de a www.isohunt.com ról letudod szedni igaz elég lassan jön le de onnan letudod szedni!!!!!!!
Ps2 gamek jó áron írj ide: [email protected]
Hello!
Megtudja valaki mondani hogy mit kell csinálni a naruto ultimate ninja 3 legelején amikor konohában össze vissza lehet menni?? Elõre is kössz
Megtudja valaki mondani hogy mit kell csinálni a naruto ultimate ninja 3 legelején amikor konohában össze vissza lehet menni?? Elõre is kössz
Sziasztok! valakinek eladó a Naruto shippuden ultimate accel 2???????
sziasztok valaki tudna segíteni hogyan tudok fölcsatlakozni a naruto half life 1-2 naruto modra???ez a neve aszem Naruto: Naiteki Kensei