Naruto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is köszi a választ
Dávid
elõre is köszi😊
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
van ps1 re naruto játék??
me rt ha van akk nagyon kéne😄
elõr is köszi !
csumi!
köszi szépen
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
nem tudja valaki azt h a sakurának mi kell, mer megsebesült a kankuro és áll a kazekage kapu elõtt de nemtom mi kell neki mer japán és nem értem má csomoszor visszamentem de semmi:S
elõre is köszi
írjatok
Én a Naruto Ultimate Ninja 2-t nyomom és annyi lenne a kérdésem,hogy a mugenjoban lehet szerezni embereket a játékba?
nem hiszem h pc-n tolnák.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
aztán odaadod a dolgokat Chojinak és Hinatának
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
http://ninjahun.proboards62.com/index.cgi
Naruto Ultimate Ninja 1-2-3
Naruto Shippuuden Narutimate Accel 1-2
nah akk küldöm még1szer...
Arról kéne informálni engem, hogy a Naruto: rise of a ninjaban csak annyi karakterrel lehet vs modolni amennyi van az elején? És ha van több karakter azokkal mit lehet csinálni a játékban?
Elõre is kösz.