Naruto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lécci válaszoljatok az elözö kérdésemre
Találtam PCre Naruto játékot!!!!
Half-Life mod sajnos, de érdekes , persze tartalmilag és megvalósítás szerint a konzol verziók 100szor jobbak ennél.
Half-Life mod sajnos, de érdekes , persze tartalmilag és megvalósítás szerint a konzol verziók 100szor jobbak ennél.
Hellosztok. Én most a Naruto Ultimate Ninja 2-t viszem. Elakadtam a Naruto vs Kabuto-s pályán amikor Tsunadét kell megvédeni. Nem tudja valaki hogy kell legyõzni, mit kell vele csinálni, mert ha legyõzõm akkor se enged tovább. A másik kérdésem hogy,nincs valami cheat a játékhoz?
ááááááááááá de valaki válszolna a kérdésemre?
de nem ilyen grafóval <#crazya>#crazya>
hát ez jobb lesz mint maga az anime. gyüjteni kell egy ps3ra azthiszem <#whatever>#whatever>. De ne feledjük még ps2re is lesznek új Naruto játékok<#eljen>#eljen>
javitok: majdnem ugyan ezt adták ki <#vigyor3>#vigyor3>
ezt adták ki múltkor is <#wow3>#wow3>
áhh... ez a forum is kihalt
és hogy gyözem le gait valamiböl kel 6 ot meg 3 mat ?? lécci mongyátok meg 😊 nekem amugy megvan az összes kari ez érdekes ti aztmondtátok hogy ha kódot hsználok akkor a 4 . hokage nem lesz benne de benne van és tök jó amugy nekem az tetszik benne hogy naon magasra feltud ugorni
<#alien2>#alien2>
<#alien2>#alien2>
megelõztél<#vigyor3>#vigyor3>
L3-bal analóg, R3-jobb analóg
hero mod-az amikor a városban mászkálsz
histori mod-történet szerinti harcok
hero mod-az amikor a városban mászkálsz
histori mod-történet szerinti harcok
kérniszeretnék elsösegélyt : mi a l3 és az r3 ? mi az a hero mod meg a histori mod?? bocs hogy ennyit kérdezsködök de naon szeretem a narutot
jah és tudtok nekem a naruto mugen ra jutsukat megijeneket?? bocs hogy duplapostoltam de nem találtam az edit gombol
sziasztok én a narultimate hero 3 mat nyomom és megakadtam ot hogy a suli elött van iruka és gai aztán gai al megkel közdenem és azt irja asszem (nem took japánul)hogy valamiböl csináljak 6 ot meg valamiböl 3 mat kérlek segitsetek rajtam mert tovább akarok jutni 😊)
én alcohol 120%-al szoktam kiírni(az egyik legkönnyebben kezelhetõ)és csak berakom a kapott fájlt,azt kiirom<#vigyor3>#vigyor3>
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Kicsomagolod, a kapott képfájlt meg NEROval kiírod, de ne ugy hogy a rar-okat irod egy dvdre , de nem is ugy hogy adatként csak kiírod az iso-t <#wow3>#wow3>
És utána csak ki kell írni egy dvd-re??Semmi más?
Aha jaja. Megint ugyanúgy elindul csak most a playstation szöveg után áll le és zümmög a ps. Nem úgy kell kiírni a dvd-t ahogy letöltöm? Mert képfájlként töltöm is le.
Szóval úgy sem lett jó hogy mégegyszer letöltötted?<#guluszem1>#guluszem1>
Gereee93 nálad is az a baj hogy elindul az eleje aztán átvált sötét képre és nem történik semmi?
nem , próbáltam 2-szeresen is de akkor nem olvasta a gép. Amugy meg az egy nagy tévhit hogyha minél lassabban irsz egy lemezt annál biztonságosabb!! Eddig semmi bajom nem volt ( leis kopogtam )
12? nem gyors az egy kicsit? 😄
de psszt nincs warez az sg-n
de psszt nincs warez az sg-n
Nero->12szeres sebesség. nálam igy a legjobb.
ImgBurn-el megnyitod az iso file-t és 4X-esen kiirod. ien egyszerû 😛
Hát Neroval irtam ki képfájl-ként és igyis szar.<#csodalk>#csodalk>
öhm milyen progival írtad ki? én a clone DVD-el szoktam kíírni KÉPFÁJLKÉNT és semmi baja...simán fut!!! 😊
szoval Képfájlként kell kiírnod 😊
remélem segítettem 😄
szoval Képfájlként kell kiírnod 😊
remélem segítettem 😄
hogy irtad ki? 😊
Hello mindenki. Az a problémám, hogy kiirtam a naruto shippuuden narutimate accel 2-t cippeltetve van a ps2-m és nem látja a dvd-t. A segitséget elõreis kössz.<#wink>#wink>
helyettesitõ jutsu R2+O
valaki sugja meg nekem hogy mi az a Substitution Jutsu, vagy honnan lehet összeszedni, mert van egy harc Shikamaruval, ami közben legalább 6X kellene ezt alkalmaznom, de azt se tudom mi az.
Találtam egy oldalon hogy akkor fog jönni és a többi is karácsonykor jelent meg...
honnan veszed ezt? 😮 amúgy ha igaz,az jó lenne😊
Helo sziasztok decemberbe lehet hogy jön az eccl 3 és nagyon jo lesz csak nagyon soká és egy kicsit türelmetlen vagyok de gondolom ti is..
Megvan köszi!!!!!
nem lehet itt azt megadni,inkább elmagyarázom ---> http://torrent.eval.hu/ ---->keresés---->Naruto PS2----> Naruto_Shippuuden_Narutimate_Accel_2_JAP_PS2DVD-GANT-SERVER
1.58 GiB
így nézd meg
1.58 GiB
így nézd meg
De azon a webhelyen amit megadtál a naruto shippuuden narutimate accel 2-bõl csak ez az egy van, ami 115,31 MiB-os. Nem tudnád belinkelni azt ahonnan letöltötted?
A Tsunadés ügyet megoldottam,de nem tudjátok ,hogy kell CS2 Sasukét választani vagy Kyuuby Narutot?? Mert már kivittem a Hero modeot,és mindent próbáltam,de sehogy nem tom választani...Vagy ilyenkor még nemis lehet?
Naruto_Shippuuden_Narutimate_Accel_2_JAP_PS2DVD-GANT-SERVER
1.58 GiB
Ez volt.
1.58 GiB
Ez volt.
Köszi!!! Te a 115.31 MiB-osat töltötted le??