Naruto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oké köszi
nemtom mi lehet a gáz...Lehet hibásan töltötted le,nemtom,lehet jobb lenne,ha letöltenéd máshonnan.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem,nemtudjátok hogy a Narutimate Hero 3-ba mit kell csinálni Tsunadeval,mert csak áll,és nemtom mit kell csinálni:S:S?
elõre is kösz!
Viszont nekem is lenne egy kérdésem,nemtudjátok hogy a Narutimate Hero 3-ba mit kell csinálni Tsunadeval,mert csak áll,és nemtom mit kell csinálni:S:S?
elõre is kösz!
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Bocsi segítene valaki? Letöltöttem torrentrõl a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-õt. Elindul az eleje, de a gyártók után csak fekete kép van és nem történik semmi. Elõre is kössz a segítséget.
azért fekete fehér,mert a játék NTSC-s,a te géped pedig PAL-os.
egy RGB kábel vétele megoldja a problémád 😊
egy RGB kábel vétele megoldja a problémád 😊
Hali.
Valakinek a segítségét kérném.Az a helyzet hogy letöltöttem a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t csak fekete-fehér.Nem tudja valaki miért van ez?És mikor jelenik meg a Shippuuden Accel 2 angoloul ha már megjelent valaki küldjön már egy linket.Köszi elõre is
Valakinek a segítségét kérném.Az a helyzet hogy letöltöttem a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t csak fekete-fehér.Nem tudja valaki miért van ez?És mikor jelenik meg a Shippuuden Accel 2 angoloul ha már megjelent valaki küldjön már egy linket.Köszi elõre is
ugyan itt tartok én is , kellene az a pár karakter
na én kijátszottam az ultimate 3 fõszálát és a history módot is...egy csomo karakterem van de olyan 4 aszem hiányzik és nem tom h lehet õket megszerezni! <#rolleyes>#rolleyes>
aszem a Hokagék hiányoznak nekem...azokat hogyan lehet megszerezni...?
Amugy aszem 1 Hokagém van és az a 3. Hogake....
elõre is köszi a segítséget
aszem a Hokagék hiányoznak nekem...azokat hogyan lehet megszerezni...?
Amugy aszem 1 Hokagém van és az a 3. Hogake....
elõre is köszi a segítséget
Én találtam egy ilyen cheat-t találtam ki is próbáltam csak kár hogy nem kapod meg a negyedik hokage-t.
És lenne egy kérdésem is ugye a mászkálós részben elérhetõvé válnak karakterek, azokat ott nem lehet használni?
És lenne egy kérdésem is ugye a mászkálós részben elérhetõvé válnak karakterek, azokat ott nem lehet használni?
Battletag: Muhee#2716
hát igen a kígyó sem egyszerû... , elvileg ezt a két szörnyet meglehet nyitni valamilyen trükel hogy a VS módban is lehessen õket választani.
Nekem 5. próbálkozásra sikerült. De most meg a kígyónál járok az még nehezebb.
baromi nehéz lesz mert maga a szörny sebezhetetlen , gyorsan odamész a feje alá. Majd kétszer megnyomod az ugrást ( dupla ugrás ) és pöfölheted. Jó 10-12 perces csata... 😊
nyomd meg a "háromszöget" és ott válaszd ki a MISSION-t , lesz egy rakat küldetés, D osztálytól kezdve az S osztályig , azokat csinálgasd. Nagyon jó feladatok vannak benne és hasznosak is. Ha ezekkel is végeztél akkor vidd végig a HERO's HISTORY módot ( egy rakat karaktert leeht megnyitni ). Ha ezzel is végeztél akkor szerezz be minden extrát ( videó zene kártyák és a többi ). Ha ezzel is végeztél akkor menny el a Pachinkó bárba és ott valamelyik nyerõgépen meglehet nyerni az egyik hokage-t. Csak a fõszálat vitted végig a java még hátravan!
Helo szia timantes a naruto ultimate ninja3 -nak hol van vége mert nekem ott hogy legyözöm kakashit és nem ad sehol semmi történetet és miaz hogy new gage plus mi a benne a plus minden város ba voltam de sehol nem lehet semmit csinálni és tanzuka town-ba a csaj még nem enged tovább... válaszodat elöre is köszönöm.........
Gaata-t lekell gyõznöd. Anélkül nemfog folytatódni a történet!!
ui.: Ha átváltozott gara a benne lakozó szörnyé, akkor a fejét kell ütni annak a homokszörnynek.
ui.: Ha átváltozott gara a benne lakozó szörnyé, akkor a fejét kell ütni annak a homokszörnynek.
Köszönöm sikerült. Lenne egy másik kérdésem is már a Final Round-ban vok és van 194 pontom de nem tom hogy mit csináljak. Lehet hogy lekéne gyõznöm Gaara-t? Már próbáltam de túl erõs.Nincsen valakinek valami tippje?
vane egy árus az egyik bolt mellett , menny oda és ott vedd meg neki a gyógyszert
Nekem lenne a Naruto Ultimate Ninja 3 -val kapcsolatban. Amikor krisztályokat kell gyûjteni és visszamegyünk a városba, akkor ugye ott van pár ellenfél. És Hinata-nak kell vinni gyógyszert de én seholsem találok. Nem tudna valaki segíteni?
Innen lelehet tölteni. Üsd be a keresõbe hogy Naruto Ultimate Ninja 3.
2 és fél óra alatt végigtoltam a fõszálat. most a hero hystorít tolom. amugy akinek a memóriakártyáján van az elõzõ rész mentése az kap búnuszba egy rakat kártyát és 50.000 költõpénzt a játékba!
Helo sziasztok nem tudna valaki egy jo oldalt ahonnan le lehet tölteni a naruto ultimate ninja3 -mat válaszotokat elöre is köszönom......
öhm azt seretném kérdezni h akkor ma jött ki a NAruto Ultimate Ninja 3??? 😄😄😄D:😛😛😛😛
elõször lekell gyõzni sakura klónját.ha jól emlékszem,akkor valahol konohában van.
Sziasztok!!! lenne egy kérdésem, lehet már kérdezte valaki ha igen akkor bocs!!! 😊 nah szóval arra lennék kíváncsi hogy hogyan lehet megszerezni a csapatba Sakurát, mert megszeretném szerezni Sasukét és olvastam hogy kell hozzá Sai, Sakura meg az "Asztalos" XD és nekem még nincs meg 😞 a segítséget elõre is köszönöm!!!!
PS3 ID:ggeerryy87
dejólenne 😄
most az ultimate ninja 3 fog megjelenni
most az ultimate ninja 3 fog megjelenni
bocsi lehet én vok ilyen sötét de most mi fog márc. 25.-én megjelenni? a NAruto Shippuden Accel 3?? 😛😛
Helo sziasztok tud már valaki valamit az accel 3-rol mert nagyon érdekelne hogy mikor lesz vagy hogy,lessze egyáltalán valaki azt mondta hogy a játék klszötök 16 accel -ig kötöttek szerzödést ha igen irjatok válaszotokat elöre is köszönöm..
utánna olvastam , meghagyják a játékban az eredeti hangokat!!!! még 2 nap a megjelenésig
Bocsi nem tudna valaki segíteni hogy honnan szerezzem be a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t? Lehet másolt is! Elõre is köszi!
Helo sziasztok tud már valaki valamit az accel 3-rol mert nagyon érdekelne hogy mikor lesz vagy hogy,lessze egyáltalán valaki azt mondta hogy a játék klszötök 16 accel -ig kötöttek szerzödést.
már csak egy hetet kell várni , a japán változatban ugyis elakadtam , ebben legalább érteni fogom a történetet. remélem az eredeti hangokat/zenéket meghagyják
MÁRCIUS 25.én jön!!!!! még 8 nap
hellosztok!
nem tudjátok honnan tudnám magyar szinkronnal letölteni az összes naruto film évadot?
nem tudjátok honnan tudnám magyar szinkronnal letölteni az összes naruto film évadot?
a hokage épület tetején
Amúgy még lenne egy kérdésem: a negyediket hol találom meg?? már csak õ hiányzik...
Ott ahol Lee van,Neji meg Gai(asszem Obito sírjánál) Konohában.
ok.nm 😊
heh... kösz a gyors választ! amúgy meg a kis sasukéra gondoltam😊
a nagy már megvan.😊😄
a nagy már megvan.😊😄
PTS?az meg mi a lótúró? xD
amúgy a kis sasuke-t: bemész az orochimaru rejtekhelyére és rögtön az elsõ ajtó
Shipuuden Sasuke: a leláncolt ajtó mögött levõ labirintus végén(vagy a kigyószobornál?fenetudja😊
amúgy a kis sasuke-t: bemész az orochimaru rejtekhelyére és rögtön az elsõ ajtó
Shipuuden Sasuke: a leláncolt ajtó mögött levõ labirintus végén(vagy a kigyószobornál?fenetudja😊
hello!
nemtudjátok hol lehet a naruto shippuden narutimate accel 2-ben hol lehet TPS Sasukét beszerezni??
Õ a kedvencem,de nem találom sehol...
elõre is kösz!
nemtudjátok hol lehet a naruto shippuden narutimate accel 2-ben hol lehet TPS Sasukét beszerezni??
Õ a kedvencem,de nem találom sehol...
elõre is kösz!
helo szaisztok tudna valaki segiteni nekem a naruto shippuden narutimate accel 2-ben nem tom hol van a harmadik hokage akit le kell gyözni és már csak ö hiányzik a tööbi mind ki van pipálva és nem tom hol van ha valaki tudja az le tuná nekem irni hogy hol van válaszotokat elöre is köszönöm.
és a naruto ultimate ninja 3 van már ps2 re?vagy mikor lesz?
mindegyik narutos játék nagyon jó , van vagy 9-10 féle , válogass , "bárhonnan" betudod õket szerezni.
*játékok
hi all
vki el tud ná mondani hogy a ps2 narutos játék milyenek?
meg hogy honnan tudom beszerezni õket? mind1 hogy égetett vagy nem
e-mail:[email protected]
vki el tud ná mondani hogy a ps2 narutos játék milyenek?
meg hogy honnan tudom beszerezni õket? mind1 hogy égetett vagy nem
e-mail:[email protected]