Gyorshajtás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ha érdekelhette volna a dolgod õket , akkor utánad mennek és leállítanak
ebbõl nem lesz semmi
megnyugodhatsz
De a közmunkáról sem találok friss info-t.
Olyan lehetõség is van, hogy leülöd, azt hiszem.. Nem tudom mindenre érvényes-e, mert az, hogy van, biztos, mert ismerõsöm inkább bement 3 napra, mert mondta, hogy õ bizony nem fizet többet..:)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A közmunkás dolognak utánajárok még, 40 nap alatt ledolgozom, ha lehet.
Az meg, hogy felhajtod a táblát pár másodperc, nem? Most legyünk õszinték.. nem túl sok mindent tudnak kezdeni egy nagyvérû ellen, ha például elhajtasz felhajtott táblával. Magyarországon sajna ezt kell csinálni, mert minden szarért megbüntetnek..
A fellebzést, illetéket ilyesmi költségeket nem tudom hogyan mûködik.. sosem próbálkoztam ilyesmivel, befizettem elsõre.
És nem azért mert állandóan száguldozni akarok, hanem mert akaratlanul is belefuthat az ember a fõúton hirtelen 60-as táblába..
De mondjuk azt se mondja senki, hogy nem idegesíti, ha lakott területen 45-tel megy valaki egy fõúton. Persze, hogy megelõzöm. A kresz szerint meg a biztonságos elõzéshez min. 20 km/h különbség kell. az már rögtön 65kmh. Tudom, tudom, akkor szabad csak elõzni, ha beleférsz a megengedett legnagyobb sebességbe, de akkor is... Ha fellebbezek, akkor a 8ezres illetéken felül még lehetnek egyéb költségek is?
(csak azt nem értem, miért nem felhajtott rendszámmal mentél ennyivel, mert ha jól tudom, a motorokon fel lehet csapni?! ha nem, akkor nem szóltam..:))
A képek pedig nem azok. Ezek a képek egy videofelvételbõl vannak, tehát nekik VAN összefüggõ felvételük ami bizonyító erejû.
A lényeg, hogy szeretném megtámadni, mert:
1. a 7 kép közül csak az elsõn látszik a rendszámom, viszont ott nincs mért sebesség. Ez támadható?
2. a 6. képen a sebességem 113 kmh, a 7-en pedig 124 kmh. A 7. képen viszont átugrik a kamera fókusza az elõttem haladó autóra, így a köztünk lévõ távolság (kb 20m) miatt ugorhatott meg szerintem a mérõ. Ez lehetséges? Ha ezt a képet érvényteleníteni tudnám, akkor jelentõsen csökkenne a tétel, mert 50-es tábla volt kint. 124kmh esetén 200.000, 113 kmh esetén pedig "csak" 130.000 a büntetés.
Azt hallottam, hogy nem igazán szoktak sikerülni a fellebezések, de ha eleve úgy kezdem, hogy a 113-at elismerem, akkor nagyobb esélyem van?
A válaszokat elõre is köszönöm!
kép1
kép2
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Az is lehet, hogy nem is mértek, csak éppen szórakoztak, és igazoltatták az embereket, mert egyébként a trafit nem láttam, csak a kanyar után ott volt vagy 5-10 rendõr és sorra intették ki az embereket. :)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
(legalábbis Bp-en nem sok az esélye, fõleg ha az SCS-el mértek)

ha visszamentél volna és megkérdezed, akkor megmondják, hogy megvoltál e...
Lehet megúsztam?
vagy még számítsak a csekkre?
az "csak" 30 e
lehet , h nekem is lesz egy ilyen fotóm....most szombaton hajnali fél 3kor... kicsit késõn vettem észre a sünt... a szokásos bvsc uszoda.... bár nem ott fent állt a parkolóban,és nem is autóban, hanem az út szélén, kicsit elõbb is, ott állt...
Xbox Live: Lunatic HUN
Kérdés már csak az, õk hogyan figyelnek oda a méterekre? Mert ha „lemérik” és lefényképezik a várostáblát és ott van hogy 42.5m 0km/h, és a fényképen rajta van a GPS hely ami megegyezik az enyémmel, rendben, szó nélkül fizetek, mert tábla után 2,3m-re gyorsan mentem. De ha nincs ilyen és õk látták hogy a fénykép a tábla mögött készült, akkor?
Vagy van egy pontos geodéziai GPS adatuk a várostábla helyérõl és mérési jegyzõkönyvük a saját GPS mérési pontosságáról? Biztos vagyok abban, hogy 2-3 m-en múlik a 45 (30?)eFt-om!
40m-nél lõttek le
50 / 76 az nem 45 e (legalábbis Bp-en) hanem "csak" 30
oda szoktak sajnos figyelni a méterekre, pont azért h ne tudj kötekedni, h Te lemérted, meg bla bla bla
Azt szeretném kérdezni, hogy a fényképen lévõ GPS adat, az a trafipax helyének, vagy a mért „gyorshajtó” gépjármûnek a helyét adja meg?
Második kérdésem az lenne, hogy fényképen, a dátum után és idõ után, a sebesség elõtt van egy 040,2m adat. Ez mit jelent?
Azért érdekelnek ezek, mert a megadott GPS adat egy várostábla mögött van méréseim szerint 35m-el. Ha ez a trafi helye én a fénykép szerint a trafi és a várostábla között vagyok, de még az is lehet hogy a tábla elõtt, ahol száguldozhatom 90-el.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Lefényképeztek,megkaptam a csekket 30 pénz:(
A helyzet az hogy a kocsi a volt feleségem nevén van
Hogy lehet megoldani azt hogy ne neki hanem nekem keljen kifizetni a pénzt?
Hátha megusznám
Hajléktalan vagyok :)
Esetleg közmunkával 6 nap
Zs
Lefotótzák!
Na de a BKV emberei! Ezért most ha lesz tanfolyam Volvo buszra 1évig nem mehet.+van egy "vetélkedö" a BKV nál,hogy keresik a legjobb felszini sofört vagy mi. Na erröl is lemaradt.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Lakott területen kívül 90km/h
Autóúton: 110km/h
Autópályán: 130km/h
http://goo.gl/gd6Zi5
autóúton: 90Km/h
autópályán: 110Km/h (szal a 120-al benne vagyok bõven és még szvsz 130-ért sem szívnám meg)