Beszélgetések Istennel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit gondolsz a BTK mi????
Vagy Te az életedben nem vagy kénytelen betartani bizonyos emberi normákat?
Mert ugye, ha szegényebb vagyok lophatok, ha valakit netán gyûlölök, azt megölhetem???
Stb..............stb!!
Walk the Talk.
Van már törvénykönyvünk, nem tudom miért kellene 2000 éves morálok szerint élnünk.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Walk the Talk.
Mi benne a hülyeség??
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Uhhh... Agymosás?
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Olvassátok el a Bibliát, és vegyétek ki belõle az "emberfeletti" dolgokat, és magatok is rájöttök, hogy mi is volt a Könyv íróinak a célja.
Az összes un. szentkönyv ezen az alapon íródott.
Walk the Talk.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Tehát, patiang logikája szerint ez JÓ.
Sok jo dolgot tartalmaz ezt alairom, hiszen epp ez a lenyege az egesznek csak a baj vele hogy "elavult" 2000evvel ezelotti embereknek irodott akik még olvasni sem tudtak, csak hallgattak az iget. :)
Walk the Talk.
DE boldogok ! És ezt nem szabad elvenni!
Walk the Talk.
Ez kb olyan dolog, hogy hiaba beszelek en birkakkal nem fogjak megerteni mit mondok.
Amugy nemertem most ezt a megjegyzest ram érted? Mert ha igen, akkor te vagy nagyon vak, hisz en pontosan a magyarazatokat keresem pontosan en vagyok az, aki nem hisz el vakon minden butasagot, hanem a meglevo ismereteket hasznositva a logikus osszefuggeseket keresi.
Gyors pelda: Meghalsz pukk vege megszunsz letezni. Mibol kovetkeztetem ezt, hat en meg nem beszeltem olyannak aki visszajott volna. :)
Nem veletlen az utalas a keresztenyeknel a "nyáj" kifejezes meg "pásztor" kifejezes. :) A nyaj aki vakon elhiszi a butasagot es igy boldogan el, a pasztor pedig aki a butasaggal tomi a nyaj fejet es igy vezeti oket.
"Legalabb annyira hiheto ez mint a lentebb emlitett butasagok."- pontosan egy szinten vagy azokkal akik tapasztalat s bizonyság nélkül elhisznek dolgokat,s vak bigottá válnak ezáltal, mert te tapaszatlat és bizonyság nélkül tagadod meg azokat.
Hawking Prof is mondta.. ha sikerul egyesiteni a nagy elmeleteket még isten gondolatait is kiszamolhatjuk.
Szamomra sokkal ertelmesebb a merheto, tapasztalhato dolgokkal foglalkozni.
Kérdeztem: ...miért kellett Gomorra-ban a csecsemõknek is elpusztulniuk, vagy akkár a özönvíznél.
A válasz: az Isten szabad akaratot adott az embernek.
De hogy várja egy végtelen idõk óta létezõ "VALAKI", hogy akit Õ teremtett azonnal Vele hasonlatos??
Walk the Talk.
Walk the Talk.
De erre elég sok féle képpen lehet válaszolni. Attól függ kinek mit jelent a pokol kinek mit jelent isten, és kinek jelent ellentmondást ez.
Isten ennek a folyamatnak elindítója, felügyelõje, és a folyamat végén a megsemmisítõje.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- isten mindenhol ott van
- a pokol az istentõl való elzártságot jelenti az idõ végezetéig
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jézus pedig, hogy hippi lenne? Hol találsz a Bibliában egy szót is mely az Õ fizikai kinézetére vonatkozna. Még azt is tudod, hogy mikor vett levegõt, de hogy szakállas vagy sem stb.....SEMMI!
Vagy nézd meg a kommersz angyal képeket. Miért kell nekik láb meg .......?
Hiszen minden egyes szervünk funkcionális.:))
Walk the Talk.
De Õ mindenkiben más-más módon létezik. Hogy minek nevezzük, az teljesen másodlagos.
Mint ahogy egy hittudós merészelte mondani: Õ a jó és a gonosz egyszemélyben. A Biblia szerint az Isten a maga képére teremtette az embert. Ezt most hogy értsük? Fizikailag, mert ennen tök semmi értelme. Neki nincs szüksége lábra, szájra, gyomorra stb-stb. Ez tehát marhaság. Akkor tehát mentálisan. Akkor viszont Õ egyben végtelenül jó, és végtelenül gonosz is.
Tehát az Isten mi vagyunk, és ahogy cselekszünk úgy kerekedik felül vagy az Isten, vagy a sátán.
De, ha létezne is Isten mint mindenek felett álló, akkor Neki ki a kedves. Aki térdig koptatja a lábát a templomban, és az éhségtõl felpuffadt hassal pusztul el? Vagy az aki ezekkel ellentétes.
Neki tökre mindegy.
Teszem azt kinevezem a Földet Istennek. Hiszen Õ "tette" számunkra lehetõvé, hogy a földgolyó kiemelt egyedévé váljunk. Csak ott a bibi, hogy Neki édes mindegy, hogy rajta pálmaligetek, avagy vulkánok tobzódnak.
Az a baj az emberiségben, hogy nem azért cselekszik jót, mert azzal másnak használ, hanem, mert az Istennek tetszõ cselekedet. SZÉGYEN!
És ezért pusztul ki az a faj, mely úgy hiszi, hogy az Isten teremtménye.
Egybként ilyen topic már van: "A biblia értelmezése"
Walk the Talk.
Abszolút tiszteletben tartom mindenki hozzáállását a dolgokhoz, de én nem hiszek "az" Istenben.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
"Jelek után kutatsz,
Keresed a kulcsot,
A rejtély nyitját.
Csirkék beleibe bámulsz,
Térképezed a csillagok mozgását,
Számolod a lélegzeted,
Istent becenevén kántálod,
Kártyát vetsz,
Összeadsz számokat,
Vég nélkül szeretkezel,
Böjtölsz,
Drogokat szedsz,
Tanulmányozod a szentiratokat,
Tealevelekbõl olvasol,
Szellemekkel beszélgetsz,
Tested elbûvölõ pózokba csavarod,
Egyik gurultól a másikig szaladsz,
Szemináriumokra és elvonulásokra jársz,
Gyakorolsz,
Könyveket vásárolsz,
Kazettákat hallgatsz,
Tiszta szívbõl imádkozol.
Ram Tzu tudja:
Amikor mindezzel végeztél,
Ott találod önmagad."
"Ram Tzu tudja:
Bedõlsz a hízelgésnek.
Imádod azt hallani,
Hogy te nem vagy más, mint:
Tiszta szeretet
Végsõ Jóság
Tökéletesség
Isten
Minden, mi Csodálatos és Értékes
Olyan mesterekhez rohansz,
Akik biztosítanak afelõl,
Hogy nem az a közösnéges
Kis seggfej vagy,
Akinek titokban tartod magad.
De tudod mit?
Az a Te, amirõl õk beszélnek,
Nem te vagy."
"Ram Tzu azt hallja egyfolytában:
Egy mély, kinyilatkoztató, megindító
Spirituális élményben volt részed.
Horogra akadtál.
Többet akarsz.
Keresõ lettél.
Nincs narkós,
Ki nálad jobban rákapott,
Ki nálad kiábrándultabb,
Ki nálad nyomorultabb.
Valaha talán
Megelégedtél volna
Egy új autóval
Vagy egy szeretõ társsal.
Most már nem éred be
Kevesebbel
Az Istennel való egyesülésnél.
Ram Tzu tudja:
Rábasztál."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de ez a topik........
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
:O
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam