Command and Conquer 3: Tiberium Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most váltottam Vista-ra, és a gép most kapott +1 GB RAM-ot, így 1,5 GB RAM van most benne. Az összes játék, köztük a c&c is, egy ideig hibátlanul fut, aztán egyszercsak az egész megáll, a gép semmire nem reagál, még a caps lock-ra sem (a billen nem villog a visszajelzõ). De ugyanez van a aoe 3-nál és még a Ghost Recon 2-nél is.... lehet h a graf. kártya a rossz? <#conf>#conf> ati radeon 9600, mostanra már egy alapkártya, anno amikor vettem még pro volt :] Van valami véleményetek? elõre is köszi! <#wave>#wave>
Valaki megtudja mondani, hogy kell crackelni. Mert nekem nem megy. Elõre is köszönöm.
<#eljen>#eljen>
Nekem egyelõre még csak demo van fent, de ez mind1 is..csak annyi lenne, hogy ez a játék nem igazán a tiberium sun folytatása lenne.Ha valaki ismeri a C&C Generals(Zero Hour) játékot, akkor az tudja, hogy mi a lényege.Én azt kaptam amit vártam, semmi extrát.A 20 meg 30 mammuth tankos akciok meg mindig a kedvemcem😄D
Nem értek egyet sokmindenben a cikkel. PL: Ha a horvátországi erõmûves küldetés hard fokozaton a cikkírónak sétagalopp, akkor vagy nem is játszott vele hard fokozaton vagy pedig vmi eszméletlenül jó játékosnak kell lennie hozzá, hogy ezt mondhassa. A legtöbb NOD küldi meg sokkal nehezebb. mint az annak megfelelõ GDI pálya. Egyébként meg maga a játék nagyon jól sikerült. Pont azt kaptuk, amit ettõl el lehetett várni. Ha valaki olyan túlbonyolított bisz-b.a.s.z.-olást akar, mint a Supreme Commander akkor csak játszon azzal. A CNC 3 egy vérbeli, akciódús árkád stratégia. Mind a kampányban, mind a skrimishben, mind a multiban is ez látszik. Persze vannak hibái(pl harvester MI-je) de ezek mind megbocsáthatók. Starcraftnál pedig csak egy dolog miatt jobb:újabb. Ha kijön a Starcraft 2(márpedig már bejelentették) akkor az egyértelmûen jobb lesz de a CNC 3 akkor is megmarad(sztem) egy nagyon jó és élvezetes játéknak.
Igaz ott nincs semmijen építgetõs-gyártós rész, hanem egy adott(kevés) számú csapattal kell teljesíteni a küldetést... ami azért a legtöbbször k***a nehéz volt (legalábbis nekem 😊 ).
A homeworld is az egyik kedvencen a történet a hangulat meg a fasza fekete-fehér videok miatt.
Homeworld 1-2-ot probaltam, de nekem nem er fel az elobb emlitek jatekokhoz. Teljesen mas a jatekmenet.
Paran irtatok a strategiakrol. Nekem a legutobbi legislegjobb strategiai jateka az a Struggle of Empires. Es ez nem digitalis, hanem tarsas!
Ajanlom, mert szerintem van olyan jo, mint dune2, ra, c&c es tarsai voltak!
Tessek kiprobalni😊
kapsz tõlem párat: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.............................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????
De aztán használni õket!Nekem sem a legyek hordták össze!!!
StarCraftot imádtam annak idején és természetessen a CnC meg a Red Alertet is. Bár az egyik legemlékezetesebb számomra a Shogun Total War.
Én egymástól elvonatkoztatva játszok ezekkel, nem hasonlítgatom össze õket. Nekem mindegyik tetszik a maga módján.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
másodszor ne nézd le, hülyézd le, oktasd ki azokat az embereket, akik nálad jóval tapasztaltabbak, esetleg többet értenek a dologhoz, és képesek a témához értelmesen is hozzászólni
szal ez post is csak téged minösít, gratulálok
One Vision. One Purpose.
Áááááááááááááááááááá.
Ha már valami szellemest akar írni, legalább nézzen utána a dolgoknak..
Hahó, Caprica Six a NOD oldalon.. Jéé. tényleg.
Amúgy: Jó a játék, gyönyörû grafika, HDTV-t megszégyenítõ videominõség ÉS kevés egység... Felemás.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Illetve az act of war
Ebbe tök kevés egység van a videok is egyhanguak (humor nuku)
1 pozitivuma van a viszonylag relative kicsi gépigény
de a mérete az borzalmasan nagy.
Értékelve én 1 3 alát adnék neki
<#levele>#levele>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
megcsinálták 96-ban az õst, aztán azóta semmi fejlesztés
csicsásabb, de semmi több
ja nem, a mérete sokszorosára nõtt, meg a gépigénye is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
NODnál a vertigo bomber ami ütöképes, több pályát csak azokkal vittem át, a többi mind használhatatlan. Az avatar akkor ér valamit ha flame tankot és a laserest is megeteted vele, úgy meg már 1 darab 5000. Az, hogy a légi egységeket hamar le lehet szedni egyszerüen nem igaz, a vertigo bomber igen bivaly nem is beszélve a scrin cuccokról.
Rémesen kevés az upgradek fajtája.
Cikkben van egy-két helyesírási hiba: mammuth tank, scrier. A másik elhibázott dolog, az hogy a cylonok a nemcsak a GDI soraiba férkõztek be. Kilian szintén játszik BSGben, õ pedig NODos. Szerintem ezt javítani is kéne.
Pozitívum: Végre 3 választható csoport van. Minél több oldallal lehet harcolni annál jobb.
Összegzés: a körítéssel töltötték a munka 90%át(értsd: szépek a videók, de a kutyát nem érdekli) és pont a lényegre nem jutott idõ sajnos, ami beleszorult a maradék 10%ba. Érdekes, minden EAs játéktól ez az érzésem.
Hááát...
Egyszóval semmi újdonság, ahogy a többen is leírták nagyon könnyû, a grfikájától sem vagyok elolvadva.
2 óra után lekerült a gépemrõl...
Akkor inkább a War Front.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Mán kicsit sok ez a supreme, starcraft meg meg civakodás. Az bizos a w40k dark crusade magasan veri a tiberiumot.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Õszintén sajnálni tudom azokat akik ezt a rettenetet a kedvencükké fogadják.
Játszottam az Star Craftal is nem keveset. Összehasonlitani nincs értelme. Szerintem mindkét gém korszakalkotó. De ha a korszakalkotásnál tartunk akkor a Total An. is emlitésre méltó hiszen ha jól tudom ott elöször valódi 3D terep volt.
ami pedig a játékot illetve..nem irom le ujra..már párszor megtettem pár helyen😄 csak sajnos mindenki bekajálta a cukormázat amit az ea készített és senki nem lát alá csak elég kevesen...akit még is érdekel és elolvassa az itt megtalálja http://www.cnctw.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2254.0
máshogy cnctw.hu/forum/minden ami tibwars/
röviden..sztem szar a game..történet éri a legtöbbet de még az is elég gyenge..de igy is felülmúlja a játék többi részét..maga a játék egy generals2(vagyis 1 szar) cnc rajongó vagyok..de amit az ea csinált az gyalázat,teknológiai vissza esés,összesszereplõ halott...összes classikus 1ség kiszedve helyette minden féle szar..mert ugye az ea mindent jobban tud..de inkább olvassátok el a forumot mert nem irok kisregényt😄
Multiban nem szaggat még nagyobb "hadseregnél" sem.
Ajánlonk mindenkinek multira ,a crack kicsit macerás de megéri😄
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Amúgy én vagyok a második aki említette hogy még mindig játszik StarCraft-al, ami a te 0,001%-odat (ha jól rémlik) már magasan átlépte... több mint 2000x (ha úgy veszem hogy 100 különbözõ ember véleménye hangzott el, pedig ettõl még messze járunk, úgyhogy egyelõre ez a szorzó sokkal magasabb!) annyian játszanak starcraftot mint amennyire te saccoltál az elõbb azok közül akik ide irogatnak 😄
Smoking IS allowed.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
One Vision. One Purpose.
Teljesen igazad van, de ha valaki azt mondja, hogy azért szar egy játék, mert régi és nem elég jó a grafikája, az azért tré. Fõleg, ha úgy mondja mindezt, hogy sosem játszott vele (én is a mai napig nyomom pl. a Deus Ex-et... nincsen éppen hûdefasza grafikája mai szemmel, de utolérhetetlen a hangulata és zseniális a történet/játékmenet - ímhol egy példa, hogy nem tud elévülni egy játék, mert egyszerûen nem adnak ki semmit, ami akár csak hajazna rá).
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Én erre sem mondom, hogy rossz játék, csak azt, hogy ez nem CnC (pontosan ugyanaz a helyzet, mint a generalsnál) és pláne nem folytatás, így az EA rossz munkát végzett, söt, tönkrettette az egyik legnagyobb RTS franchiset.
One Vision. One Purpose.
Ha azt akarod, hogy jól megalázzanak és rühelljenek, akkor simán várd meg a jövõ hetet, és menj vissza az általános iskolába. Ne itt próbáld magad feleslegesen leégetni.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ami magát a programot illeti, tényleg csalódás. Kaptunk egy c&c-t, ez jó, de ahogy elkészült... hát sajnálatos, hogy ennyire ötlet hiányosak, ott az EA háza táján, és nagy részt a neve adja el a programot, de ugye a First Decade kapható 😄
AZ MI sajnos meg iszonyatossan csal. A multi meg ér egy ímát, de nem hinném, hogy 3-4 év múlva sörözés közben arról fogunk beszélni, hogy mennyire nagy volt az a Mammuth rush anno.
Én megértem a mai fiatal játékosokat is, mert nem tehetnek róla, hogy arra lettek nevelve, ha vmi szép, akkor a többi már nem számít, mert minden a külcsín, és a belbecs, meg kit érdekel, elég ha csak ki mész az utcára, és látni ezt a világ szemléletet. Az õ korukban, még túl fogékonyak, mert az "EZ A MENÕ" szlogenre mindent elhisznek. Ezt a hibát, majd az évek, és a saját tapasztalat orvosolhatja csak.
A saját korosztályom meg tudatosan, vagy sem próbálja rávezetni a fiatalokat az objektív, tapasztalaton alapuló világnézetre, de mivel értelmetlen, így csak mennek ezek az állandó viták, hogy mi miért jó, és miért nem. De mindenki volt fiatal, mindenki hitte, hogy õ a legagyasabb gyerek a világon, hogy a felnõttek csak járatják a pofájukat, mert semmit sem tudnak... Ilyen az élet.
a STARCRAFT tényleg kivételes program volt, és akkoriban tényleg valahogy mások voltak a játékok (Half-Life, Total Annihilation, Transport Tycoon, stb), de ilyen a fejlõdés... Áldozatokkal jár.
Külön "solikka" -nak! Ne erõltesdd, mert csak magadról adsz bizonyítványt, fogadd el, hogy nem tudod az emberekben évek, évtizedek alatt kialakult felfogást megváltoztatni, és inkább menj nézz meg egy filmet, vagy megy sétálj egy kicsit. Ha mindenképpen sértegetni akarod az embereket, és szemétnek titulálni az érzéeiket, akkor menj keress pár Skin head-et és kezdd el különbözõ etnikumokba besorolni a családfájukat.