SKATE
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó szar lett a megjelenése. Ennyire gyenge a tartalom? Jó sokáig lesz akkor bétában.
Ezzel én is szívtam, nézd meg hogy trick guideban, hogyan kell a Nollie 360 filpet csinálni, nekem nagyon ritkán sikerül :D. Szóval csináld meg a 360 filpet, úgy, hogy a betonkorlát szélén landolj, és csússz le rajta :D
PSN: berghold
segítség kéne nekem Paul Rodriguez-nél kell, egy feladatot csinálni Nollie 360 Flip,és utána le kell csúszni valalmit.Valaki tud segíteni?
itt vagyok:
http://www.youtube.com/watch?v=6YH1g7-_glo
segítsetek,hogy hogyan kell a trükköt!!!!
itt vagyok:
http://www.youtube.com/watch?v=6YH1g7-_glo
segítsetek,hogy hogyan kell a trükköt!!!!
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
A jobb sticket fel vagy le kb. félúton tartod.
hogyan kell manual-ozni benne?van egy feladat,hogy Fliptrick Into Manual,azt hogyan kell megcsinálni?segítsetek!!!
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Nem próbáltam, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem :D
:(
de akkoris jó legálább feldobja valami a szobát <#idiota>#idiota>
am én ingyen gondoltam :)
de akkoris jó legálább feldobja valami a szobát <#idiota>#idiota>
am én ingyen gondoltam :)
haggyadmá annyiból van két lapod vagy egy komplett deszkád...keep it real
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
most néztem, raktáron még van 8 szal tudok kettõt is adni ha gondolod <#hehe>#hehe>
jah ha kell énis adok egyet..hátha a Fido-é 3led-es lesz <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
császtok, *balro20: én mindig úgy csináltam h folyton vmi nagy trükkel kezdtem csúsztam aztán mikor befejezted a grind-ot még egy jó trükköt. nekem bejött!
*AntiHero: mikor nyomod a kickflip-et ne engedd vissza a gombát.
Am nagyon nagy gamemár 6-szor kijáccottam:D
*AntiHero: mikor nyomod a kickflip-et ne engedd vissza a gombát.
Am nagyon nagy gamemár 6-szor kijáccottam:D
: Hogy lehet DOUBLE flippeket csinálni?
Vagy esetleg triple flippet:)? ...
Vagy esetleg triple flippet:)? ...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nah megint írok :D most az lenne hogy egyszer a Plan B-nek a raktárába van egy best trick verseny. Azt hogy lehet megnyerni, Pontosabban nekem az elején mondjuk ad 450 pontot egy trükkre utána meg hiába csúszkálok össze-vissza nem ad pontot...Ti hogy csináltátok meg??
hello! csak annyit h elakadtam a career módban, egy újságnak (skateboardmag v mi az) kéne egy fotót csinálni. a feladat ez: 1.drop to the street 2. do 1 manual. Szal ott most hogy kéne csinálni? Ja a feladat egy lépcsõ mellet van és egy nagy fekete izérõl kéne ledroppolni :D köszi
Ja látom SKATE-et EA black box fejlesztette, burnoutot meg citerion games.
Na mind1.
Na mind1.
Ja igen, Burountot az EA írta xD:D:D:D
dehogy.:D
inkább csak az Elektronikus Arcok nem tanultak meg ps3-ra programozni még akkoriban.....Azóta megtették, mert a burnout paradise elég jó lett.
inkább csak az Elektronikus Arcok nem tanultak meg ps3-ra programozni még akkoriban.....Azóta megtették, mert a burnout paradise elég jó lett.
Nem tudom hogy lehet e unlockolni valamit hogyha minden feladatot megcsinálunk. Mert ha nem, akkor nem töröm vele magam, inkáb csak deszkázgatok össze vissza és tuti jó helyeket keresek.
Nálam pedig mindig laggol a netes játék, sõt sokszor még szaggat is, de nagyon durván, lemegy 14-16 FPS-re, bár ezt csak tippelni tudom. Pedig jó netem van, warhawkozni mindig teljesen laggmentesen tudok japán szervereken is.
Nálam pedig mindig laggol a netes játék, sõt sokszor még szaggat is, de nagyon durván, lemegy 14-16 FPS-re, bár ezt csak tippelni tudom. Pedig jó netem van, warhawkozni mindig teljesen laggmentesen tudok japán szervereken is.
Szerintem akkor elõnyöd van, hogyha elsõ deszkás játékod, nekem nehéz volt átszokni TH-rõl, mindig nyomogattam a gombokat :D
Most meg THban rángatnám a sticket gondolom :P
(Kár hogy a Proving Ground lemezen a Guitar Hero 3 demo a legjobb :()
Én sem vagyok nagy pro, de azért bele lehet jönni a dologba.
Nekem még hátra van pár spot, amit nem fedeztem fel (legalábbis térképen nincs, de a könyvben van) + a Prok ellen SKATE + egyik újság kb. 4-5 videója :D
Most meg THban rángatnám a sticket gondolom :P
(Kár hogy a Proving Ground lemezen a Guitar Hero 3 demo a legjobb :()
Én sem vagyok nagy pro, de azért bele lehet jönni a dologba.
Nekem még hátra van pár spot, amit nem fedeztem fel (legalábbis térképen nincs, de a könyvben van) + a Prok ellen SKATE + egyik újság kb. 4-5 videója :D
Hát nekem ez az elsõ iylen gamem. És nagyon élvezem, ilyen lámán is:D
Jah online tök jó, de nekem nem laggol- vagyis néha nagyon picit.
Jah online tök jó, de nekem nem laggol- vagyis néha nagyon picit.
Nos az igaz hogy én ezelõtt sok tony hawkkal játszottam, de a SKATE-et kb 8-9 nap alatt vittem el olyan szintre, hogy összesen 1 DB videó feladat van hátra, meg le kell SKATE-elnem pár PRO-t. Már megnyertem minden helyet, minden spotot, a csontváz karakter is az enyém. Szóval nem oylan hosszú maga a karrier mód, de utána még nagyon sok felfedezni való hely van még. Nameg ott az online móka. Kár hogy iszonyúan laggzik...
Áhh, sztem ezt megkell tanulni hogy mit kell csinálni, énis igy kezdtem, sõt nem is vagyook a vége felé, de nagyjából már tudom hogy van felépítve a game. Lehet mi ketten vagyunk csak ilyen bénák, de gyanítom hogy eslõre nem mindenki vágta mirõl szól majd a Carrer és azt hogyan csinálja.
Köszönöm,már rájöttem másnap reggel,hogy mit is kéne csinálni.Kicsit fáradt voltam az este<#circling>#circling>,és már a tv-ig sem láttam el(pedig nem kicsi<#crazya>#crazya>),igy nem vettem észre,hogy mi is van a térkép alatt.Azért nagyon szépen köszönöm a válaszokat.<#worship>#worship>
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Igen, én is gyanítom hogy a videókat nem csináltad meg. A jobb felsõ hátsó (talán R2) gombbal tudsz a videók közt lapozni, majd ha valamelyikhez megfelelõ terepre értél, a háromszöggel tudod elindítani a felvételt. Ekkor fél perced lesz arra hogy teljesítsd a megadott feladatokat, anélkül hogy elesnél.
Sok sikert!
Sok sikert!
Nem tudsz videókat sem csinálni?
Nincsenek Pro-k a térképen?
Own the spotoknál, csak az van megadva, hogy hol csináljál trükkot, az nincs hogy mit, lényeg, hogy a pontszámod nagyobb legyen, mint amit ír.
Nincsenek Pro-k a térképen?
Own the spotoknál, csak az van megadva, hogy hol csináljál trükkot, az nincs hogy mit, lényeg, hogy a pontszámod nagyobb legyen, mint amit ír.
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!Kicsit furcsa számomra ez a játék,de nagyon jó az biztos.)<#wink>#wink>Szóval nagyon az elején vagyok megcsináltam a tutorialokat és most éppen ott tartok, hogy már nincs semmi a térképen(Két város rész van csak),csak két bolt a metrok,meg az az Own The Spot!!Ilyenkor hogyan tovább? Az own the spotokkat kell megcsinálni??Próbáltam,de lehet hogy nagyon béna vagyok de nekem nem megy.Vagy csak az a baj hogy nem tudom mit kell csinálni(angol tudásom kicsit silány)<#help>#help>Pl mit kell csinálni a régi medencés own-nél vagy amikor egy garázsból felkell ugrani a ház tetejére vagy a bomb the bank-nál!? Aki tud kérem segítsen.Köszönöm
Kéne egy kis segítség!Kicsit furcsa számomra ez a játék,de nagyon jó az biztos.)<#wink>#wink>Szóval nagyon az elején vagyok megcsináltam a tutorialokat és most éppen ott tartok, hogy már nincs semmi a térképen(Két város rész van csak),csak két bolt a metrok,meg az az Own The Spot!!Ilyenkor hogyan tovább? Az own the spotokkat kell megcsinálni??Próbáltam,de lehet hogy nagyon béna vagyok de nekem nem megy.Vagy csak az a baj hogy nem tudom mit kell csinálni(angol tudásom kicsit silány)<#help>#help>Pl mit kell csinálni a régi medencés own-nél vagy amikor egy garázsból felkell ugrani a ház tetejére vagy a bomb the bank-nál!? Aki tud kérem segítsen.Köszönöm
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Nemtom a manualos dolog nekem elég hamar sikerült, a Big Blackes is, addigra már néha sikerült a 360 flip :D
Amivel sokat szívtam az a "Ride the Hubba" :D (elõször azt sem vágtam, hogy a 360 flip az egy trükk, nem egy akármilyen fliptrick kell, amibõl egy 360-ast csinálok :D)
Amivel sokat szívtam az a "Ride the Hubba" :D (elõször azt sem vágtam, hogy a 360 flip az egy trükk, nem egy akármilyen fliptrick kell, amibõl egy 360-ast csinálok :D)
Na tegnap sikerült immáron a második újság címlapjára is felkerülni, úgyhogy nekiláttam a maradék feladatoknak. Gyorsan teljesítettem a pro feladatokat, (a big black-es nagyon nehéz volt), meg mind a 20 spotot is own-oltam. Azért egy szar gagyi deszkalapnál több jutalomra számítottam a spotok után.... Bár Danny Way megarámpája marha jó.
Még hátravan vagy 4 videó, 1 fotó (amikor 2 boxon kell manuálozni a plan B mellett...szinte lehetetlennek tûnik) és vagy 2 deathrace.
Ha jól tudom lehet egy csontváz karaktert is nyerni valahogy, gondolom ha minden feladatot megoldok.
Még hátravan vagy 4 videó, 1 fotó (amikor 2 boxon kell manuálozni a plan B mellett...szinte lehetetlennek tûnik) és vagy 2 deathrace.
Ha jól tudom lehet egy csontváz karaktert is nyerni valahogy, gondolom ha minden feladatot megoldok.
Khuul a játék nagyon. Magamtól sosem tudom abbahagyni, csak ha a tesóm jön és nyaggat...Meg az a baj hogy 1 TV van össz-vissz a házban és anyámék is igényt tartanak rá...:(
Nem baj, itt a vizsgaidõszak, februárig itthon leszek :D
Kár hogy közben tanulnom is kell.
Amúgy marha jó dolog hogy online játékban lehet XP-t kapni és rangokat elérni. Ez tetszik.
Nem baj, itt a vizsgaidõszak, februárig itthon leszek :D
Kár hogy közben tanulnom is kell.
Amúgy marha jó dolog hogy online játékban lehet XP-t kapni és rangokat elérni. Ez tetszik.
jaja, azt nézegettem!
Most épp a gab the strettel szenvedek és abbol egy manual... de azt a tárgyat nem tudom a átugrani hogy a streetre érkezzek, most próbálom az oldalárol ugrani hátha beadja. egyszer már sikerült, csak nemjött a manual:D
Most épp a gab the strettel szenvedek és abbol egy manual... de azt a tárgyat nem tudom a átugrani hogy a streetre érkezzek, most próbálom az oldalárol ugrani hátha beadja. egyszer már sikerült, csak nemjött a manual:D
Ha majd valami durva trükköt kérnek tõled a prok, akkor érdemes youtubeon körülnézni, honnan érdemes megközelíteni a témát :D
jah, köszi! csak a tutorial és a trick book a manualt nem irta nekem! De rájöttem közbe hogy kell..
Az elején a tutorial, meg ott van a trick book is.
BTW ez tök egyszerû, csinálsz manualt, abból egy filp tricket és manualba érkezel... (gyk manual, amikor csak egy tengely (2 kerék) van a földön)
BTW ez tök egyszerû, csinálsz manualt, abból egy filp tricket és manualba érkezel... (gyk manual, amikor csak egy tengely (2 kerék) van a földön)
Mi az hogy manual to flip trick to manual? azt hogy csináljam meg? Meg amugy kurvajó a game csak nemvágom hogy mit akar ezekkkel a szavakkal. az életbe nem skatelek:D
Szal ha ps3-on nicsenek achievmentek, akkor sem maradok le sok dologról.
Xbox nem sux :D
Achievementek lényegében semmik, minden játékban van 1000 pont és különbözõ dolgokért ad belõle párat, nem jó lényegében semmire, de összeadódik, aztán lehet nézni kinek mennyi pontja van, miket csinált meg.
Achievementek lényegében semmik, minden játékban van 1000 pont és különbözõ dolgokért ad belõle párat, nem jó lényegében semmire, de összeadódik, aztán lehet nézni kinek mennyi pontja van, miket csinált meg.
Angolul több helyen olvastam hogy több embernek volt ilyen problémája, igen nem eredeti a játék de ezért most ne kövezzetek meg , a box jól van flashelve mert már lassan 1 éve megvan és lekopogom minden jól megy rajta , PAL-os a játék és normálisan megy is de ha szarul lenne megírva akkor nem hiszem hogy csak a fák nem jönnének be meg a pár textura...nah mind1 majd max kiírom még 1x.
Most 2 dolgot mondhatnék:
1., XBOX SUXXX!
2., van egy sanda gyanúm hogy nem eredeti játékkal játszol. És szarul lett kiírva, szarul lett updatelve a gép, vagy szarul lett megflashelve. Ha ezek közül egyik sem, akkor lásd 1es pont.
(ha eredetivel játszol akkor vidd vissza a boltba, próbáljátok ki egy másik lemezzel, ha azzal is rossz akkor a géppel a gond, de Xboxhoz nem értek)
1., XBOX SUXXX!
2., van egy sanda gyanúm hogy nem eredeti játékkal játszol. És szarul lett kiírva, szarul lett updatelve a gép, vagy szarul lett megflashelve. Ha ezek közül egyik sem, akkor lásd 1es pont.
(ha eredetivel játszol akkor vidd vissza a boltba, próbáljátok ki egy másik lemezzel, ha azzal is rossz akkor a géppel a gond, de Xboxhoz nem értek)
Nekem ma lett meg a game, mert gondoltam kipróbálom de az egész játék nekem tele van Missing Texture-okkal, nincsenek fák sem épületek egyet kettõt kivéve , az úton is ilyen feliratok vannak. Mi a fene lehet a gond? X360on nyomnám.
Ezek az achievmentek egyáltalán mik? Mert látom hogy kapsz pontot ha teljesíted õket. De ezek milyen pontok? Csak Xboxon léteznek? Valami Live-os cucc?
Mert nekem PS3 van és lehet itt teljesen más a rendszer.
Mert nekem PS3 van és lehet itt teljesen más a rendszer.
Úgy értettem, hogy itt csak én játszom vele :p
Itt vannak az achiementek: http://www.achieve360points.com/game/skate/
Már elfelejtettem miket kaptam, de volt köztük csomó online megszerezhetõ is, amit live nélkül elég nehezen értem volna el, szal örültem :D
Itt vannak az achiementek: http://www.achieve360points.com/game/skate/
Már elfelejtettem miket kaptam, de volt köztük csomó online megszerezhetõ is, amit live nélkül elég nehezen értem volna el, szal örültem :D
Oldal 1 / 3Következő →