Húsevő növények
← ElőzőOldal 10 / 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát errefelé több macska van mint rovar:S Szóval inkább kancsót mint csapót. Igaz ez is szereti a rovarokat, úgyhogy "mindenevõ" fajta😄
Ilyenen is gondolkozom, de csak amiatt, mert a Vénusz légycsapója nálam nem nagyon fogott bogarakat, pedig volt bõven.
/*WTF?!*/
Teljesen elfeketedett, pedig télen nem is locsoltam olyan sûrûn. Bogarakat viszonylag ritkán kapott, anélkül is gyönyörû volt.
#23: csak forralt vízzel szabad locsolni, és alulról.
#23: csak forralt vízzel szabad locsolni, és alulról.
/*WTF?!*/
Nah én majd ilyet veszek:
Jó lesz egér, esetleg kóbormacska ellen😄Kancsóka😊
Jó lesz egér, esetleg kóbormacska ellen😄Kancsóka😊
Nekem már régóta van ilyenem... Szorgosan eszi a legyeket, mongyuk télen már elég szarul volt de most megint mintha jobban lenne... nekem nagyon teccik
ez jó növény régen volt nekem 1
nyáron legalább megette a legyeket csak fater kibaszta mert szerinte büdös volt:C
nyáron legalább megette a legyeket csak fater kibaszta mert szerinte büdös volt:C
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
nekem volt már ilyen,szépnek szép még érdekes is,de nem egy tartós virágocska
jó párás szoba kell neki,vagy egy terrárium
jó párás szoba kell neki,vagy egy terrárium
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Nekem volt 2x is, nyáron gyönyörûek voltak, de sajnos a telet egyik sem vészelte át😞
Nekem egyik sem csalogatta oda a bogarakat, inkább nekem kellett lecsapnom a legyet, hogy megetethessem õket. Szerintem idén is fogok egyet venni, mert tényleg jól néznek ki, aztán megint ültetek rózsaszín banánt is, remélem most már kihajt😊
Nekem egyik sem csalogatta oda a bogarakat, inkább nekem kellett lecsapnom a legyet, hogy megetethessem õket. Szerintem idén is fogok egyet venni, mert tényleg jól néznek ki, aztán megint ültetek rózsaszín banánt is, remélem most már kihajt😊
/*WTF?!*/
gyönyörû növény, nagyon érdekel, régóta tervezem a beszerzésést ^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
igen mert ha éhezik akkor van rá a legnagyobb szüksége, hogy odacsalogassa a bogarakat😊
Igen,elírtam,heh..
Ez mekkorára tud megnõni?
Lesz akkora mint egy fotel? 😄
Lesz akkora mint egy fotel? 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
"sokak szerint ha éhezik a növény akkor lesz a legszebb piros színû"
http://www.gazlap.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=68
http://www.gazlap.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=68
De panel és az ablak bukó és van függöny.
Elvileg igen,mert biztos van benne valami csalogató nektárium.
Eddig láttam 700-1200,lehet on-line is rendelni,de nekem az OBI-ba veszik(700).
mennyibe kerül egy ilyen?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha jól táplálják,szép piros lesz a levele,mint a képen és jó nagyra megnõhet.

Na kérem,nemsokára veszek vénusz légycsapója (Dionaea muscipula) növénykét.
Várom ide a tapasztalokat,véleményeket.
Nem vagyok egy nagy virágkedvelõ,de felkeltette az érdekéõdésemet.
A legviccesebb,hogy lesz egy saját házivirágom (állatom),amit etethetek.
Várom ide a tapasztalokat,véleményeket.
Nem vagyok egy nagy virágkedvelõ,de felkeltette az érdekéõdésemet.
A legviccesebb,hogy lesz egy saját házivirágom (állatom),amit etethetek.
← ElőzőOldal 10 / 10