Húsevõ növények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephirot T
vajon meddig emésztheti azt a békát?

Rash87
Kiváncsi lennék milyen a szorítása :))

Glory, Glory Man. United!

Ez durva.

Sephirot T
béka
Itt egy békát kap be,nem semmi

Trisztin
kész horror ez a video :)) az enyém soha nem kötözködött a kukacokkal,viszont egy darázzsal igen...de azt nem emésztette meg tulságosan... de legalább kinyirta...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Rage47
gondolom igen, mivel ingereled a receptorait...
Sephirot T
Ez nagyon faszaa!és ha odatenném az ujjamat arra is ráharapna???

Rash87
Nekem még ugyan nem volt ilyen,de érdekesnek tartom,mert még nem láttam ilyet.
Itt van róla pár videó, "akció" közben <#idiota>

xD Dionaea muscipula vs Worm

Glory, Glory Man. United!

Slayerboy
Ilyenem nekem is volt :) Neten rendeltem. Csak mire leért szegedre kicsit legyengült.. Kell neki 2-3 hét mire felerõsödik az utazásból :) Ja és télen meghalt :(

Voltam zárás elõtt. _______________

Pipör
jaja peddig kell 1 ilyen :D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Rage47
én még nem próbáltam rendelni, de most megnéztem és tényleg beadja a levelezõprogit :S nem értem azt a kódsort sem amit kiír... szal ha vki jártas ebben, az elmondhatná h mi a teendõ :)
Pipör
én innen nem tudok rendelni kiválasztom a virágot bejön minden beirom az email cimem azt beadja az otlok 6 ot... :S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Rage47
elvileg obi. de rég voltam már obiban
Interneten kívül?

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

Rage47
Ez naon tetszik!! Veszek egy ilyet!:D Hol lehet ilyet kapni? Csak az Obi-ban?

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

Dragooon
gomba<#idiota>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Kamehame
ez most állat vagy nõvégy?<#idiota><#idiota>
<#idiota><#idiota>

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Trisztin
ez érdekes nekünk nem kellett etetnünk...

etette magát... és õszíntén szólva nem csak 1 legyet evett havonta... igaz volt olyan csáp,ami egy hónap után meghalt... a könyv szerint néhány légy után elhal .... de mindig lett új helyette...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Broafka
vettem, locsoltuk (+ etettük is), tiszták voltunk, nem jött légy, meghalt!

ennyi a tapasztalatom! :D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Pipör
:DDDd

Dragooon
pff<#smile>:D

ColdFire
akkor tegyünk a földbe gilisztáttt <#banplz><#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Dragooon
egyszerû. felülsz a vonatra, vagy biciklire, vagy motorodra/kocsidra (én már megjártam sturovóig bicajjal) és leugrasz ^^

vhol olvastam, hogy nem kell sok neki, elég asszem hónaponta egy légy, de gondolom, ha a hangyákat adagolod neki, az is megteszi.:)
amúgy a tápanyagot ami van, azt a földbõl is felveszi

Pipör
igaz :O de honna szertek majd kaját neki ? :S

passatgt
ilyenem volt régen, ki is rohadt

Dragooon
jaja, de az egy héét^^ nem fogod kibírni

Pipör
hja vgay majd szombaton felugrok pestre:)

Dragooon
akkor marad a net :(

Pipör
nincs ere ilyne ..:(

Dragooon
nám. de obiban és neten lehet. plusz oázisban, ha van felétek olyan. ^^

Rage47
okké
Ha megjön,lefotózom a sajátomat is.

Gunnersboy
jóóóez, beszerzem :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Pipör
állatkereskedésben lehet kapni ? lehet h hülye kérdés -.-

Pipör
hm ezek teccenek

ivjoe
Nekem inkább a kisebb legyeket, muslicákat, bogarakat kapta el, igaz a növény is kicsi volt és nekem is télen halt meg. :C
ivjoe
Nekem volt még nagyonrég 5-6 éve, akkor asszem 300-500 körül volt.
Én fogtam neki legyet, néha megetettem. :) Ha eteted arra figyelj, h ha hozzáér az érzõszõreihez valamivel, akkor nem fog túl gyorsan bezáródni, szóval a legyet tedd korlátozott mozgásúvá. Vagy szúrd keresztül egy tûvel add oda neki és miután összezárt, a fésûk közül húzd ki a tût.
Dragooon
jaja értem. köszi ^^

Trisztin
uhh... nem tudom pontosan... a Riders Dájgesztes kertészeti könyvek egyike ir róla... apum aszerint foglalkozik vele...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Dragooon
:)
a könyv címét / szerzõjét megadnád?

Trisztin
nekem van ilyenem :) Pontosabban apumnak :)))

A telet egy kicsit nehezen vészelte át,még lakásban is... de az egyik könyvünk szerint nem lesz baja,ha télen nem etetjük,úgyhoyg nem tettük... viszont mostmár kezd észhez térni :)

Aranyos növény :) és nagyon tetszik a rovar ölõ "funkciója" ;)

Dragooon
nekem hétfõn lesz egy azt hiszem :D:D
aztán majd írok tapasztalatokat.

bigapó
nekem is volt jó 10 évvel ezelõtt, de valamit nem tartottam be az ajánlottakból vagy nem szerette a panelt és elpusztult szegényke:(( pár hétig húzta csak, de addig is elfogyasztott pár legyet:))

The Matrix has you...

Csak már lenne meg...A drága.

Van pár leírás és szerintem is: ha azokat betartja valaki,nem lesz rövid életû a dög.

Rage47
gondolom ha betartod amiket irnak a "használati utasításban", akkor nem lehet gond, kivéve ha vmi közbejön
Tinman
Volt már ilyenem... hamar megadta magát.
Elég kényes a talaj kémhatására erre figyelj, na meg arra is, hogy nem kell agyonöntözni, nem bambusz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kas123
kell nekem is :D:D:D amitn lesz pénzem már veszek is egy-et :D