The KMPlayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: csgj, 2016.09.05. 08:45:16
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ötlete valakinek a bug megoldásra? Eddig minden tökéletesen ment évekig... Előre is köszönöm!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
3.9.1.132 KMP Plusz verzióm van fenn
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Persze ezzel az egész album art funkcionalitásnak lőttek, de sima lejátszóként működik tovább.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.28. 21:07:59
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az mitől van, hogy bármilyen videót és 5-10mp-nél kezdi lejátszani? Be lehet állítani valahol, hogy teljesen a nulláról kezdje vagy ez ilyen és kész?! Köszi
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Itt egy magyar hír is róla.
Egyik újdonsága a lokalizáció támogatása.
A magyarításhoz egy párezer soros English.ini fájlt kellene lefordítani.
Mit nem adnék ha valaki megtenné :) .
Régebben szerettem ezt a lejátszót, az én igényeimnek megfelelt, de egy ideje nem használtam, csak zenéhez, majd mikor egy filmet akartam megnézni nem raktak teljes képbe, a tálcát ott hagyta. Tudtok megoldást, hogy tálca nélkül tegye teljesbe?
A tálca elrejtése dolgot ismerem, de én nem erre gondolok most. Köszönöm.
Ha nincs hang ha átváltasz a Magyar DTS hangra:
Itt át kell állítani a matroskát, Gabestra
Ahogy a külföldi fórumon is írják:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=59328
Vagy kiveszed a pipát a DTS-elõl:
Ez is fent volt a gyártó Kmplayer forumán csak nem találtam.
Ha nincs hang ha átváltasz a Magyar DTS hangra:
Itt át kell állítani a matroskát, Gabestra
Ahogy a külföldi fórumon is írják:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=59328
Vagy kiveszed a pipát a DTS-elõl:
Ez is fent volt a gyártó Kmplayer forumán csak nem találtam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyre szarabb...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olyan problémám lenne hogy amikor elindítok egy filmet és elkezdem nézni ha beletekerek elmegy a hang és utána nem jön vissza így nem tudok semmibe sem beletekerni ez mitõl van?
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Létezik olyan skin, amiben lejátszásnál csak magát a filmet látom a kmplayer felületét nem? Mint teljes képernyõnél, csak azt szeretném ha eredeti méretnél is így lenne. Mintha a Picasával megnyitnék egy képet, csak ezt szeretném videóval kmplayer-rel!
Köszi
No.
Kérdeznék még valamit hátha ezt is tudod és ígérem befejezem a kérdéseimet.
Nézek egy filmet és a hang dinamikája ereje megváltozik lehalkul majd felerõsödik ez miért lehetséges nálam lesz a probléma vagy a film konvertálás esetleg rossz?
PotPlayer el nézem számítógéprõl ?hdim? kábelen en keresztül tévére
Köszike
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Íme
Nyisd meg a PotPlayer-t /katincs egy jobb egér gombot /
preference / /Playback /Aspect ratio
/ control-nál álicsd be erre----Keep aspect ratio (Recomended)
/oke
Daum.PotPlayer-1.5.34023 nekem ez a típus jött be nagyon szeretem
minden méretû és típus kép hang jól mûködik rajta.
Még egyszer köszönöm!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
✔ Aspect Ratio > Fit to Video
✔ Aspect Ratio > Default
@Shep: Nem igazán tudom mi okozza, 10bit-es h264 videóknál volt régebben ilyen gond, de az bug volt és javították. Renderereket gondolom próbálgattad...
Sajnos infót szerezni megszokott helyeken most nehéz potplayerrõl, mert valami license probléma miatt illegális szoftvernek nyilvánították és leszedették a legtöbb fórumról az ezzel foglalkozó témákat. Annyira nem néztem utána mi volt, de csak megoldják lassan...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sziasztok.
Hogyan lehet megoldani a pot playerben azt hogy mindig a film eredeti képaránya maradjon meg? köszönöm ha valaki tudná és közölné velem helo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!