The KMPlayer

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Mpc-hc t probald ki valamelyik codec csomaggal.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lehet, hogy a PotPlayer lesz a nyerő.
Nem találtam jót a beállításokban. Lehet, hogy valami más media playert kell beszereznem.
Utoljára szerkesztette: csgj, 2016.09.05. 08:45:16
Malakai
Video renderertől függ szerintem, vagy talán valamelyik post process.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi a fenétől van ott alul az a világos sáv? Néha felül van, de főleg alul. És az a rossz, hogy kipróbáltam a GOM Playert is, és ott is olyan (de nem csak ennél a videónál, hanem mindegyiknél...). Viszont VLC-ben meg a sima vindózos filmlejátszóban nem látszik.
ZilogR
Monitorcsere után (!!!Régi monitor lehúz, új monitor rádug, ennyi történt!!!) a KMPlayer nem játszott le semmit, újratelepítve pedig a "The procedure entry point GetLogicalProcessorInformation could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll" üzenetet dobja kétszer és jön a totális fagyás és Error report.

Ötlete valakinek a bug megoldásra? Eddig minden tökéletesen ment évekig... Előre is köszönöm!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

repvez
Az mitől van, hogy leakartam játszani egy MKV fájlt és kiirta, hogy DTS és AC3 hangformátum nem támogatott. eddig mindent lejátszott amit csak próbáltam .Most meg csak hang nélkül a fenti hibajelzéssel
3.9.1.132 KMP Plusz verzióm van fenn
repvez
Köszi , ez megoldotta a problémát
hátha másnak is kell
Jim Morrison
Windows internetbeallitasokban valahova be kell illeszteni a kmplayert, hogy ne legyen internetelerese. Egy kis gugli utan tuti megtalalod a megoldast. Akkor az oldalsav nyilacskatol kezdve az egesz eltunik.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
A KMplayer telepített mappájában a \Logo almappába (ott van egy KMP_Album_Art.swf is) kell csinálni egy üres (0 byteos) index.htm -et, és írásvédetté tenni. Indításkor ezt tölti be a netről, de mivel így helyben van... egy üres fehér ablak jelenik meg helyette.

Persze ezzel az egész album art funkcionalitásnak lőttek, de sima lejátszóként működik tovább.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.28. 21:07:59

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lck
Nem lehet. 3.6 volt az utolsó amiben még nem volt. Részemről azzal zárult is a történet.
repvez
tudna nekem valaki abban segiteni, hogy a KMplayer legujabb verziójában, hogy lehet kikapcsolni azt az oldalsávot amin a reklámok jelennek meg, mert fennt a box gombra kattintva eltünik,de a következő inditásnál ujra megjelenik, hogy lehetne véglegesen kikapcsolni.
Jim Morrison
Nekem olyan gondom lenne, hogy a hang az borzalmas. Mintha kontakt hiba lenne, de nem, nezhetetlenek a videok.

Humesz
Hi,

Az mitől van, hogy bármilyen videót és 5-10mp-nél kezdi lejátszani? Be lehet állítani valahol, hogy teljesen a nulláról kezdje vagy ez ilyen és kész?! Köszi
Dzsini
a beszéd 5.1 hangnál a középsõ hangszórón van, az effektek a többin vannak - valószínûleg valami keverési probléma lehet nálad

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ZilogR
Arra van valakinek ötlete, hogy filmeknél az effektek/zene/zörejek nagyon elnyomják a beszédhangokat. Ezt hogyan lehetne éppen fordítva megoldani? A beszéd nagyon tompa, ellenben minden robbanás, fékcsikorgás majd kibaszarintja az ablakokat... Elõre is köszönöm, ha van erre vkinek ötlete.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

lck
Kijött a PotPlayer 1.6-os VÉGLEGES változata.
Itt egy magyar hír is róla.
Egyik újdonsága a lokalizáció támogatása.
A magyarításhoz egy párezer soros English.ini fájlt kellene lefordítani.
Mit nem adnék ha valaki megtenné :) .
Új vagyok itt, de sajnos egy hiba miatt írok.

Régebben szerettem ezt a lejátszót, az én igényeimnek megfelelt, de egy ideje nem használtam, csak zenéhez, majd mikor egy filmet akartam megnézni nem raktak teljes képbe, a tálcát ott hagyta. Tudtok megoldást, hogy tálca nélkül tegye teljesbe?
A tálca elrejtése dolgot ismerem, de én nem erre gondolok most. Köszönöm.
Jim Morrison
Mostanában elég furán viselkedik. Hiába nyomkodom a jobbra/balra gombokat, nem akar tekerni, várok egy kicsit hogy tovább menjen a film, majd megint tudok egy-kettõt tekerni, többet nem. Valaki találkozott hasonlóval?

Kmplayer DTS hang mkv-nál:
Ha nincs hang ha átváltasz a Magyar DTS hangra:

Itt át kell állítani a matroskát, Gabestra

Ahogy a külföldi fórumon is írják:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=59328

Vagy kiveszed a pipát a DTS-elõl:

Ez is fent volt a gyártó Kmplayer forumán csak nem találtam.
Kmplayer DTS hang mkv-nál:
Ha nincs hang ha átváltasz a Magyar DTS hangra:

Itt át kell állítani a matroskát, Gabestra
[/img]

Ahogy a külföldi fórumon is írják:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=59328

Vagy kiveszed a pipát a DTS-elõl:

[/img]

Ez is fent volt a gyártó Kmplayer forumán csak nem találtam.
Molnibalage
Most szedtem le a 3.1.0.0-át kb. ez az utolsó valamire jó változat...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Késõ... A kurva jó édesanyjukat azzal a beuszó szarral. Momdjuk a 3.xx válozat óta egyes kétnyelvû videóknál a hangsáv váltás nem megy.

Egyre szarabb...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hecker007
A reklámokon kívül mi baj van vele?
Felrektam tegnap, de még nem használtam.

3.7es verzió kuka senki ne tegye fel
Molnibalage
Nálam is. A régi verzióknál jó volt. Az 3.xx vátlozatú KMplayer egy katasztrófa régihez képest szerintem. Egyes videóknál egyes helyeken nem lehet tekerni, megakad. A hangsáv váltásnál néha fagyás néha csak kuss van, néhol azért mûködik is. Egyes videóknál meg egyáltalán nincs hang...

Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy amikor elindítok egy filmet és elkezdem nézni ha beletekerek elmegy a hang és utána nem jön vissza így nem tudok semmibe sem beletekerni ez mitõl van?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Bullet
Olyan problémám van, hogy nem mûködik nálam a hangsáv váltás a 3.6 verziónál. Pl., ha át akarok váltani angol DTS-re egyszerûen lefagy az egész. 3.4-nél tökéletes. Valami ötlet?

Aquir
nah, átállítottam a video renderert és most már jó :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
A régi kmplayerem kék színt vitt az avi videóba, most letöltöttem az újat, color jó, de az meg video-audio off-sync... hát mondom tökjó.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lalakov
Vob-ot nem lehet lejátszani vele? :o
lalakov
Olyan gondom lenne, hogy High Speedes HDMI kábellel van összekötve a gépem a tv-vel, de a hang 3 másodpercenként megakad. Lehet valamit állítani a lejátszón, hogy folyamatos legyen? A kép tökéletes.
Humesz
Köszi megvan erre gondoltam
Dzsini
Bármelyik skin ilyen, ha beállítod - jobbgomb - Skin - és a lista felsõ elemeit próbálgasd lejátszás közben - vagy az automata rejtés, vagy az OSC lesz jó neked.

Humesz
Hali!

Létezik olyan skin, amiben lejátszásnál csak magát a filmet látom a kmplayer felületét nem? Mint teljes képernyõnél, csak azt szeretném ha eredeti méretnél is így lenne. Mintha a Picasával megnyitnék egy képet, csak ezt szeretném videóval kmplayer-rel!

Köszi
lalakov
<#worship>
Dzsini
Igen.

lalakov
A KMPlayer le tudja játszani a 3D-s filmeket?
A Flash Player hiányzott.

Legyetek szívesek megmondani mit csinálok rosszul? Eddig még soha nem volt ilyen. Feltelepítem a KMP-t. Mindent végigvisz, de amikor indítani akarom, azt írja ki: A TAG NEM TALÁLHATÓ

atinq
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni. Ha HD minõségû videót játszom le a KMP-vel a hang elcsúszik a képtõl álltalában a hanglejátszás gyorsabb. Ha léptetek rajta vagy ujra indítom pár másodpercig jó aztán ujra elcsúszik. Tud valaki segíteni vagy esetleg egy másik hasonló tudású lejátszót ajánlani? Elõre is köszönöm.

No.

Igen úgy ahogy mondod.

Kérdeznék még valamit hátha ezt is tudod és ígérem befejezem a kérdéseimet.
Nézek egy filmet és a hang dinamikája ereje megváltozik lehalkul majd felerõsödik ez miért lehetséges nálam lesz a probléma vagy a film konvertálás esetleg rossz?
PotPlayer el nézem számítógéprõl ?hdim? kábelen en keresztül tévére
Köszike
Malakai
Jep, az ugyanaz, mint amit én az elsõ pipához írtam, csak máshonnan éred el.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kaptam egy másik beállítást is a képarány megtartásához ezt itt közlöm házha másnak is van ilyen gondja.
Íme
Nyisd meg a PotPlayer-t /katincs egy jobb egér gombot /
preference / /Playback /Aspect ratio
/ control-nál álicsd be erre----Keep aspect ratio (Recomended)
/oke
Nagyon szépen köszönöm megoldottad a gondom most már marad a képarány.

Daum.PotPlayer-1.5.34023 nekem ez a típus jött be nagyon szeretem
minden méretû és típus kép hang jól mûködik rajta.

Még egyszer köszönöm!
Shep
Igen, próbálgattam de azt tudom, hogy valamit a színeknél kellett machinálni de más sajna nem jutott eszembe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
Legtöbb helyen a recommended opciókat tényleg érdemes használni.
✔ Aspect Ratio > Fit to Video
✔ Aspect Ratio > Default
Angolban.

@Shep: Nem igazán tudom mi okozza, 10bit-es h264 videóknál volt régebben ilyen gond, de az bug volt és javították. Renderereket gondolom próbálgattad...

Sajnos infót szerezni megszokott helyeken most nehéz potplayerrõl, mert valami license probléma miatt illegális szoftvernek nyilvánították és leszedették a legtöbb fórumról az ezzel foglalkozó témákat. Annyira nem néztem utána mi volt, de csak megoldják lassan...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok.
Hogyan lehet megoldani a pot playerben azt hogy mindig a film eredeti képaránya maradjon meg? köszönöm ha valaki tudná és közölné velem helo
Shep
Hogyan lehet megoldani a pot playerben azt a hibát, hogy a piros színek pixelesek, régen megtaláltam a módját a neten de most sajnos nem sikerült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Humesz
Bocsi benéztem, megvan :)
Oldal 1 / 14Következő →