Retro TV sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Volt egy scifi sorozat még a vasárnapi Walt Disney-ben, élõszereplõs. Csak arra emlékszem, hogy az eredeti kapitány meghalt és az új kapitányuk egy régi ûrhajóban megtalált lehibernált ürge lett. Emlékszik valaki erre a srozatra? A címére legalább?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
sweet valley --> egy jó és egy rossz csaj volt benne,természetesen ikerpárok voltak ...
24 - Exile -Nov.23
MR. BEAN
Ki az, aki nem ismeri ? 😄
Akkoriban, amikor ment a sorozat, kazettára felvettük az összes részt az ORF1 nevû osztrák csatornáról. <#vigyor3>#vigyor3>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
meg õk is bár õk ujjabaknak mondhatóak 😮...

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
púúúúú
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy volt egy másik sorozat is, valami egykori kalóz szellemének kellett 100 jódolgot cselekednie, hogy jóvátegye a gaztetteit, az jobban tetszett. Ezt is a Disney mûsor alatt adták asszem.
Azóta megvan a teljes sorozat DVD-n. <#vigyor>#vigyor>
Story néha bugyuta, de Qrva jó sorozat!
Nem tudnátok egy olyan lehetõleg magyar oldalt ahonnan ingyen lehetne letölteni a GIJoe sorozatot és a régi Tini Ninjákat?
A választ elõre is THX!!
... és Jesse-nek hívták a fõhõst. Nem nagyon szerettem. A Disney délutáni sorozatok közül a Hulls High (Suli), a Davy Crockett meg talán az Ausztrál Expressz jött be igazán 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amikor egy katonát ide számûznek egy másik bolygóról, és adnak mellé egy kis megfigyelõ robotot. Na, annak a címére én sem emlékszem 😄
Benji? Egy kissráccal jött, aki valami herceg, vagy mi volt egy másik bolygón. A fickó a gonosz volt, aki üldözte egy nõvel meg egy szigorú tekintetû hasonló robottal, mint ami a srácnak volt.

Ausztrál Expressz például.
Meg az a kis szem alakú robot-vacak, meg a fickó, aki valahogy ide tévedt a földre. Azok is jók voltak. 😊
És egy tetthely logo:
😄
gamertag: kenobita
ja meg a Volt egyszer sorozat is eszméletlen jó.. ezér pihen itt a winchesteremen a Volt egyszer egy ember és Volt egyszer az élet(emberi testes) sorozat összes része.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A kezdõ szignáltól a mai napig sírni tudnék :o)
nem valami bankrablást csináltak 4-en?
Jameg volt olyan, hogy Nõk a pult mögött, Cseszlovák sorozat, nagyon ász volt 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
púúúúú