Retro TV sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
A Buck Rogers-re emlékeztet a leírás, de azt azt hiszem nem adták magyaron (max a bevezetõ filmet)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Volt egy scifi sorozat még a vasárnapi Walt Disney-ben, élõszereplõs. Csak arra emlékszem, hogy az eredeti kapitány meghalt és az új kapitányuk egy régi ûrhajóban megtalált lehibernált ürge lett. Emlékszik valaki erre a srozatra? A címére legalább?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

II Rocky II
sztem haggyuk ezt h m1-en ment..lehetne siman retro sorik és kész...😄 sztem hülyeség m1re kihegyezni 😛
sweet valley --> egy jó és egy rossz csaj volt benne,természetesen ikerpárok voltak ...

24 - Exile -Nov.23

Nem tudom, hogy anno a magyar1-en ment-e, de érdemes megemlíteni:

MR. BEAN

Ki az, aki nem ismeri ? 😄

Akkoriban, amikor ment a sorozat, kazettára felvettük az összes részt az ORF1 nevû osztrák csatornáról. <#vigyor3>

II Rocky II
Megveszem ezt a nõt XD 1990bõl 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Kemény kalap és krumpliorr

24 - Exile -Nov.23

Drephis
Dragon Ball rulz :Ð

help

Fritz Von...
Sajnos szegénynek minden baja volt. Emlékszem, egyszer valami olyasmi is volt, hogy jól megverték és kómában feküdt x ideig. Részvétem a családjának. 😞

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

TS Zolly
Elhunyt Madaras József, Csupati örmester. 😞

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mézga család a címe. Mézga Géza az az ügyeletes idiota=családapa

n3whous3
Mostmár leesett...

púúúúú

n3whous3
... Pedig rongyosra néztem mikor kicsi voltam. Megvolt videón az össze rész.

púúúúú

n3whous3
... Tényleg. De akkor miért Mézga Géza a sorozat?

púúúúú

Az nem Géza, hanem Aladár volt.
n3whous3
Mézga Géza ûrutazásai rulez!!!

púúúúú

mese bár igazi klaszikus ...

meg õk is bár õk ujjabaknak mondhatóak 😮...

banok
én úgy emlékszem, hogy pont 1990-ben kezdték adni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Apus
Dallas is bestvolt, bár azt nálunk asszem 90ben kezdték. vagy elöbb?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Kalóz Jack 100 élete
Aquir
"Nehéz napok egy Föld nevû bolygón" =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

n3whous3
Tudok egy rohadt unalmas sorozatot: Quantum Leap. Régen asszem nem adták a tévében, de kb. akkortájt készült, mint amiket ide írtatok.

púúúúú

Aquir
így már tényleg jó a név 😊) én csak a sorozatot ismerem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aramir
A "napok"-ra, meg a "Föld"-re emlékeztem, csak így a teljes címre nem 😄
Amúgy volt egy másik sorozat is, valami egykori kalóz szellemének kellett 100 jódolgot cselekednie, hogy jóvátegye a gaztetteit, az jobban tetszett. Ezt is a Disney mûsor alatt adták asszem.

A Hegy Gyomrában-t néztétek anno ? Az se volt rossz.
Azóta megvan a teljes sorozat DVD-n. <#vigyor>

Magoo
Az Airwolf-ot nem is említette még senki mint Retro sorozat? Pedig Nagyágyú volt! Máig imádom! 😊
Story néha bugyuta, de Qrva jó sorozat!

Fritz Von...
És ez a Kudlik Juli nem is volt olyan rossz csaj anno... 😊)))

Fritz Von...
Simán befér. 😊 Én is mindig néztem a Deltát. De csak addig, amíg az ominózus régi föcímzene ment. 😊

adios
Hello!
Nem tudnátok egy olyan lehetõleg magyar oldalt ahonnan ingyen lehetne letölteni a GIJoe sorozatot és a régi Tini Ninjákat?
A választ elõre is THX!!

guardian hero
"Nehéz napok a Föld nevû bolygón"

... és Jesse-nek hívták a fõhõst. Nem nagyon szerettem. A Disney délutáni sorozatok közül a Hulls High (Suli), a Davy Crockett meg talán az Ausztrál Expressz jött be igazán 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

cenobite
Igen az! De ez a Benji-s kép klafa! 😄

gamertag: kenobita

Aramir
Ja, nemis, közben eszembejutott, melyikre gondoltál.
Amikor egy katonát ide számûznek egy másik bolygóról, és adnak mellé egy kis megfigyelõ robotot. Na, annak a címére én sem emlékszem 😄

Aramir
"Meg az a kis szem alakú robot-vacak, meg a fickó, aki valahogy ide tévedt a földre."

Benji? Egy kissráccal jött, aki valami herceg, vagy mi volt egy másik bolygón. A fickó a gonosz volt, aki üldözte egy nõvel meg egy szigorú tekintetû hasonló robottal, mint ami a srácnak volt.

+j

Megvan mp3-ban, rohadtó zene. <#vigyor3>

cenobite
Régen vasárnaponként volt ilyen Disney délután. Abban voltak még "klasszikusok".
Ausztrál Expressz például.
Meg az a kis szem alakú robot-vacak, meg a fickó, aki valahogy ide tévedt a földre. Azok is jók voltak. 😊

És egy tetthely logo:

😄

gamertag: kenobita

Szulák Andrea? Az Ûrgammák. De az már '95 utáni. Nekem õszintén szólva nem tetszett, alig vártam már, hogy abbahagyják.<#vigyor1>
Hixer
Tisztán emlékszem, hogy volt egy olyan magyar sci-fi sorozat ahol Szulák Andrea volt a fõgonosz... nah az elég jóvót...

ja meg a Volt egyszer sorozat is eszméletlen jó.. ezér pihen itt a winchesteremen a Volt egyszer egy ember és Volt egyszer az élet(emberi testes) sorozat összes része.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Tuvok
Frici, a Delta belefér mint sorozat ? <#miaz><#gonosz1>

A kezdõ szignáltól a mai napig sírni tudnék :o)

Fritz Von...
Vagy bankrablás? 😄

Apus
Özvegyek: BBC sorozat, ahol 4 idösödö nö nyomoz ki egy gyilkosságot. 😊

nem valami bankrablást csináltak 4-en?
Jameg volt olyan, hogy Nõk a pult mögött, Cseszlovák sorozat, nagyon ász volt 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
Emiatt ne izgulj, nemrég tolta a viasat3 asszem. Az m1 meg tuti le fogja adni.

banok
Beverly Hills 90210 forever! 😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fritz Von...
Én megvettem az elsö évadot DVD-n, feliratos. Azonban ennek lassan 4 éve és még mindig sehol a második-harmadik évad.

bakvarnyu
Mindig ismétlik én már négyszer láttam , legutoljára fél éve fejezõdött be a Viasaton, egyébként meg nem is olyan régi , már azokhoz képest amiket írtunk.

n3whous3
Engem a Twin Peaks érdekelne. Jó régi sorozat, szóval valószínûleg nem nagyon fogom látni, mert nincs az a "hülye", aki lejátssza.

púúúúú

Nekem tetszett, több scifi volt benne, mint a Star Trekben, ahol minden földönkívüli 99%-ban ember... abból tanultam matekot. 😊

Mint ahogy most is.
Beast Machine
Kubiák, köpd ki a rágót!!

...vágod?

Aramir
Ja, némelyik rész után alig bírtam elaludni 😄 Amúgy a Filmmúzeumon nemrég adták.