Retro TV sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alfa Hold Bázis-ra emlékszik/nézte valaki ? <#vigyor0>

HURRICAN
Uraim! Egyeztessük óráinkat! 😄

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Casillas
ha külföldit is lehet írni, akkor Parker Lewis 😊))))))))

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Érdemes megnézni az Elsüllyedt világok IMDB oldaát is. Kellemes meglepetés, hogy a magyar szinkronhangok is fel vannak tüntetve 😊 Itt az oldal

A lovagosnak Vándor volt a címe, tényleg jó volt. IMDB oldal

Challanger
Húú ez az Örvény cím most nagyon ismerõsnek tûnik...de sajna nem jut eszembe semmi.
Valaki tud adni egy linket képhez, vagy egy rövid videohoz? Addig én is keresgélek.
Challanger
Hirtelen csak pár cím ugrik be, de csak most döbbenek rá hogy már kisgyerekként is a sorozatokat bámultam. Csak azok másfajták voltak, mint a mai amerikaiak.
Két kedvencem:
- Sport akadémia (azt hiszem a francia riviéra környékén játszódott)
- Kaliforniai álom (emlékszem ebben volt valami idióta gyerek, õ volt az ügyeletes poéngyáros)

Valamint volt még egy sorozat kb. 10-15 éve mehetett a TV-ben, de nem sokra emlékszem belõle.
Lehet, hogy egy nagyon picit idõutazással is kapcsolatos. Tán valami lovag szerû férfi keresett valamit a múltjában (vagy a jövõjében?), és voltak állandó emlékképei. Ezek közül egy maradt meg a fejemben: egy fehér, gömb tetejû oszlop. Erre esetleg emlékszik valaki? Kicsit komor, sötét hangulatú volt ha jól emlékszem.

Ááá! Most jut még eszembe volt egy nagyon jó magyar sorozat: Meselánc
Ebben 3 fõszereplõ volt:
- Kálloy Molnár Péter (mindig megette a kalapját)
- "Kölyökklubos" Rita (hercegnõ volt)
- Meg volt még valaki...egy kurva nagy óra volt a karján
HURRICAN
Nekem Denvervolt a kedvencem.

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Fritz Von...
Majka volt a kiscsaj és világított a szeme... 😊
Erröl viszont eszembe jut Tau bácsi, aki a keménykalapját körül simította és akkor történt valami.

Ja és még valami!!!!!!!! Atom volt, 6 részes. Nem emlékszem a címre, de francia sorozat volt. A lényege, hogy valami ürbeli baleset vagy mi történt, egy manusz meg egy csaj volt a föszereplö. Minden részben a csapatuk (?) egy-egy tagját kellett megtalálni. A részek címeit viszont tudom: Zarko, Alambda, Pyrvii, Kyrin, Memno, Reka. A legemlékezetesebb az volt, hogy volt egy idömegállító kis tollszerü izé, és minden leállt, kivéve ök. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

cenobite
A Jamie és a csodalámpa is nagyon jó volt. Imádtam a zenéjét!

Jamie oldal. 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Fú, ez nagyon befordító mese volt. Rendesen ijesztõ. <#zavart1>

Aramir
Nemtom, valami fotóstúdiója volt a kopasznak, nem? Akkor biztos a statiszták 😄 Régen láttam már, lehet keverem valamivel.

Tényleg, még senki nem említette:
Automan
http://www.geocities.com/TelevisionCity/7565/automan.html

Sry egy alap még kimaradt: Starsky és Hutch

Polip, Tavasz 17 pillanata, Õrjárat az égen, Minden lében két kanál, Hazárd megye lordjai, Petrochelli, stb.
Valamint még jó pár hosszabb rövidebb sorozat a "Walt Diesny bemutatja" égisze alatt mint pl.: Ausztrál postakocsi, Kalóz Jack 100 élete
Bár utóbbiak nem olyan régiek vagy mégis? <#vigyor3>

Cuchulainn
Linda?😄
Magyar népmesék meg mesék Mátyás királyról is nagyon odavert

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

espio
Ja Magnum, meg Twin Peaks, és persze az örök klasszikus X-Files...

Talán a vége nincs megírva még...

Magnum se mai már 😊

REAL MADRID

bakvarnyu
Melyik volt a jó nõ a szõke picsa? <#vigyor1>

Davidus
varjúdombi mesék<#gonosz1>

V9ykn8_TZL0

TS Zolly
Egy óra múlva itt vagyok, Kántor, Négy páncélos és a kutya, Bors Máté, volt asszem cseh ifjusági valamilyen ürbõl érkezett kiscsaj volt a fõszereplõ, Tenkes kapitánya stb.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Casillas
épp említeni akartam ^^

Aramir
Fekete Erdõ klinika, Korház a város széléd 😄 Ma már nemtudnám nézni õket, de annó tetszett 😛
Goldenburgok öröksége, jó nõk voltak benne, meg valami kopasz fõgeci, többre nem emlékszem 😄

hunbasser
ehhez kétség nem férhet -.-

ReaL MaDRid x siempre

ALF-nak hívják, igen. A sorozat gagyi volt, viszont a mozifilm nagyon tetszett. <#vigyor3>

Aquir
Ralf. emlékszem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

degenerator
emlékszik valaki a raf-ra? vmi szõrös, furaorrú ûrlény

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

artschiatwork
Ja, és alap rajzfilm az Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer... az Élet.

Egyszer volt az ember... sorozat kint van dvd-n (5 db), és elvileg fejenként egy ruppó.
artschiatwork
T.I.R. <#smile>

bakvarnyu
Grand kapitány gyermekei

whiskeyman
Benji - valamilyen kiskutyás, csak kecy régen volt és nem emléxem rá

szerk.:ezE

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Természetesen felirat nélkül.
Nekem megvan az Örvény, angolul, 2 dvd-n. Szoktam másolni embereknek ingyen, mindössze a dvd-ket és egy felbélyegzett válaszborítékot várok.
bakvarnyu
Ezt a halál archívumát meg kéne szerezni valahonnan.

Familia KFT...pfhú, még gyerekkoromban se szerettem. <#shakehead>

Shiwo
meg sem említitek Isaurát a rabszolgalányt ? <#hehe>

anyám nézte folyton... <#wilting>

meg Familia KFT is volt....

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

cenobite
Ezt leggyakrabban bulik elõtt, egy füstös kiskocsmában néztük haverokkal, jókat kacagva a magyar high-tech sci-fi minden báján. 😊
Volt hogy le volt véve a hang a tv-rõl, mi pedig "szinkronizáltuk".

Ja és Égbõl Pottyant Mesék!
"Tágas égen andalog, csak te vagy vagy én vagyok..." Vagy valami ilyesmi fõcimdala volt.

B0B0
Jajj de beteg volt az a széria! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

TS Zolly
A Halál Archívuma: NDK sorozat volt, a tipikus "németek rosszak" fajtából. Gojko Mitic is játszott benne, talán jugoszláv partizánt alakított benne. És ugye az ominózus csapóajtó a földben... izgalmas volt.
Nagyon jó filmsorozat. Játszott e benne Gojko? Már passz. A csapo ajtó vialicskába vagy hogy hivják, vagy katovicsébe volt. 😄 De elötte, vagy utánna volt mûsoron a Lengyeli utak? Na az jobb volt szvsz.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Casillas

cSuwwi
Régen rengeteg nyomozós sorozat volt, amikor csak tv1 és tv2 (a mai m1, m2) volt a háztartások 95%-ban.
Kojak, Derrick, Két férfi egy eset, Tetthely, Az Öreg ^^
Pumuklira emlékszem még, bár azt annyira nem szerettem
Anno a Dallas által okozott péntek esti kihalt utcákat sose fogom elfelejteni, hihetetlen volt, hogy szinte mindenki ezt az olajos szappant nézte ^^

Az Egyszer volt az életet én is nagyon szerettem, minimaxon volt nemrég, valaki bedigizte õket, torrenten is megfordult, a szerencséseknek már a polcon figyel a relikvia :o)

shit happens

Drephis
az nagyon király rajzfilm<#eljen>

help

Beast Machine
a volt egyszer... sorozat sem magyar, aztán mégis itt diskuráltok róla...

...vágod?

bakvarnyu
e nem magyar, nekünk most az kell

bakvarnyu
Ki fizeti a révészt

Beast Machine
www.retrojunk.com

itt mindnet megtaláltok. szó szerint.

...vágod?

Pheaper
Dzsiázsó meg tipi tapi dino meg az akis pók 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

REALista
Egyik kedvenc rajzfilmem volt!!!<#smile>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Knight Rider mindent odaver

BUDA > miskolc.

Fritz Von...
http://www.youtube.com/watch?v=fSUC42SkIkM

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar