Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=Robika0217
[IRAM] leader
Fendt 936 ABS test
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
az nem olyan egyszerû
A mi vidékünkön,vagyis a mi kis "völgyecskénket" "szárazvölgy" néven emlegetik a környéken...hát most már ez sem az.😞
[IRAM] leader
Serggy97´s new channels presentation.
videóm
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Hála istennek szántva, vetve elvan. 2 vizenyõsebb földem van ott reménykedek én is a tavaszi szárazságban.
Nagyon tele a talaj már csapadékkal, nálunk állítólag 1000m felett van idáig...
H-Dunaföldvár
már csak a száraz tavaszban lehet reménykedni !!!!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Mit gondoltok róla? Végeztetek a szántással vagy van még munka?
Nekünk még nem sikerült befejezni.
msn:[email protected]
jumping plow
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Tehát ha jól értelmezem akármilyen trakival vihetek munkaeszközöket közúton T kategóriával, csak dolgozni nem dolgozhatok vele földön?
Sztem ennyi elég hozzá, azt hogy kombájnhoz mi kell nemtom de szerintem od is a fent említett papír illetve minimum B jogsi...