Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Grimme 260 -270
Fejlesztjük a gazdaságot, tárcsát már eladtuk, a 80as MTZ is eladó, érdekel valakit?
820-as MTZ lesz helyette valszeg. Meg ahogy Dabas környékén földet tudok szerezni megyünk felfelé 50ha-ig.
Teszek fel képeket, amint szerzek egy fényképezõt 😊
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://www.youtube.com/watch?v=c_C-k1JWvqE
[IRAM] leader
Fendt 714+amazone AD303
Mindenesetre egy elõzetes árat írhatsz,amit hajlandó vagy ft/kg fizetni,hogy tudjam neki mondani mihez tartás miatt.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
És a szombati kínlódás nyomai😞szerencsére 1x kellett húzni a kombit)
kössz!😄
Fiat 1280
Scientia potentia est.
Akkor ez volt a legolcsóbb. Sokat használjuk 130 lovas Fergussonnal kötött földeken, de bírja a gyûrõdést eddig nem volt vele gond.

[IRAM] leader
Massey Ferguson 6180
Ilyenrõl lenne szó csak réseltbe:
Eredetileg 4-be lett véve csak le lett bontva belõle 1 eketag mert nincs mivel vinni csak 3-ba.(Van egy 16145-s Zetorunk is csak arra nem lehet felvenni mert beemeli a fülkébe sajna.)
[IRAM] leader
megérte volna idén vetni a földünkbe, mert ott kivételesen nincs víz, nem úgy, mint mindenfelé a környéken. <#guluszem1>#guluszem1>
Bocs a sok képért.