IBS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"sarka kata, voksán virág, focisták, modellek, anyu apu kicsi fiai járnak oda, a papír nem ér semmit csak nekik kell, hogy a protekciójukkal bedugják õket az adott helyre, ha már hitellel tanulsz menj a bgf pénzügy&számvitelre, kb 600 ezerrel!!! olcsóbb a félév és ér is valamit a diploma, nem adósítod el magad hatalmas összeggel feleslegesen"
ha valamilyen módon meg van már az állásod/jövõd és csak a papír kell, akkor hajrá.
ha bármilyen szinten is szeretnél tenni azért, hogy jobb legyen neked késõbb, mert nem csak a papír kell, akkor messzirõl kerüld el azt a helyet.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ahogy látom, elég régi ez a fórum, de talán valaki ide téved és válaszol nekem. 😊 Jövõre, azaz 2014tõl szeretnék az IBSre járni. Végigolvastam nagyjából a fórumot, de azért kíváncsi lennék mostani véleményekre is, elvégre ennyi idõ után is biztosan változtak dolgok, illetve akik anno oda mentek már tudnak róla írni. Milyen maga az oktatás, diákok, tanárok? Ha nincs protekció, mennyire van esély olyan helyet találni ahova gyakorlatra megyek? Lehet-e boldogulni a kezdetekben egy erõs középfokú nyelvvizsgával? Elég sokat hallottam-olvastam, jót is, rosszat is az iskoláról, fõleg azok véleményét akik inkább csak hallottak dolgokat, illetve ahogy éreztem egy két helyen elég irigység szaga volt a kommenteknek. Ezért szeretnék olyanoktól véleményeket hallani, akik oda járnak/jártak. Sajnos más fórumot illetve oldalt nem találtam, ahol jobban meg tudnék ismerkedni az iskolával, gondolok itt személyes tapasztalatra, úgyhogy nagyon megköszönném a válaszokat!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Itt igazából, ha jól teljesítesz nem lesz nyelvi órád. Legalábbis most ez a divat 😄
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Tavaly szeptember óta élek Angliába idén Júniusba fogok hazamenni Magyarországra. Mielõtt kijöttem volna felvettek az IBS-re, kértem egy 2 fél éves halasztást és meg is adták. Idén szeptemberben fogom elkezdeni a sulit, de angolul szeretném. Ha jól tudom mielõtt elkezdõdik a suli van egy szintfelmérõ angolból hogy milyen csoportba rakjanak.
Milyen teljesítmény kell ahhoz, hogy elkezdhessem angol nyelven az IBS-t?
Nyelvtant követelnek nagyon? Vagy inkább az a fontosabb hogy tudj beszélgetni az emberekkel angolul?
Köszi válaszotok.
Kenedy: idén nyáron összesen hárman mentek át a magyar->angol transzfervizsgán. Szóval ha nem saját elhatározásdoból kezdted magyaron a sulit, akkor nagyon kapcsolj rá az angolra és mindenképp vedd fel a kapcsolatot a nyelvi tanszékkel, hogy mondják el, mit is kell tudnod majd!
Nyugodtan írj privátot, ha kérdésed van, bár én eleve angolon kezdtem anno.
Az mennyire jellemzõ,hogy angolról átmennek magyarra? Sokan átszoktak kerülni?
Gonda az erõsen altatós, komolyan veszi a hiányzásokat. Halál 😄
( beszól ha beszélsz, beszól ha mobilozol stb)
Vértes nagy arc, finance tanár. Idõs, de imád beszélgetni a diákokkal. Elvileg jól is magyaráz.
Tom Owens, Gonda György, Vértes... mit kell róluk tudni? Csak úgy általánosságban...
Induction week arról szól, hogy beraknak egy csoportba (nem pont azokkal, akikkel a gólyatáborban voltál), és elõadásokat kell hallgatnotok különféle témakörökben,majd ehhez kapcsolódóan megoldani egy feladatot közösen. Pl. prezentációt kell készíteni egy cég történetérõl, majd meghirdetni a suliban, és akinek az elõadására többen mennek el, az nyer (kupát, elismerést, stb). Tavaly legalábbis nekünk ez volt (én most megyek másodikba).
Egész héten, reggel 9-10 órától délután 3-4-5 óráig tartó elfoglaltságra számítsatok. Ha nem jelentek meg, elõfordulhat, hogy minden órára beírnak hiányzónak, ami azért szívás, mert összesen háromszor hiányozhattok egy óráról, utána sajnos buktad a tárgyat és újra fel kell venned valamikor a 4 év alatt. Igazolni a hiányzást nem lehet, csak ha nagyon komoly bajod van (pl. mûtét, lelettel meg mindennel igazolva, stb).
De ne legyetek beszarva, nem lesz rossz!
( hiába jó volt a gólyatábor ) 😄
Amúgy gólyatáborban ki volt innen? Nagyon zseer volt 😄
Viszont egy hasznos tanácsom van: írásbelin mindenképpen maradjatok ott végig, nézzétek át ezerszer, gondolkodjatok a feladatokon. Hogy miért? Mert ha jól sikerül, heti pár órával rövidebb lesz az órarendetek, nem kell majd annyi angolórára járni😊 Ráadásul ez az elsõ két félévre igaz, szóval nagyon jól jön, ha jó a szintfelmérõ eredménye. Nekem pl. heti 4x45 perccel kevesebbet kellett suliba járnom a jó eredményem miatt.