GoW: Chains of Olympus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
You cannot change your fate... ...No man can
A #150-es nem jó, mert azt valószínüleg már megcsináltad, csak ha már a "ló", "szobor" szavakat olvason itt a GoW:CoO topikban már reflexbõl linkelem a #150-et...
ha jól emlékszem a psp-s verzióban már animálva is van, kezdetben fehér a nyíl, aztán sárgára vált fentrõl lefelé.
mikor megjelenik, akkor told elõre az analog-ot, utána pedig egy félkört tegyél meg vele a nyílnak megfelelõ irányban
Mikor jön már a 3? :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én most nyomom a GOW2-t TITAN módban, ha ez megvan akkor nálam is pipa!
Vidd végig azt is és akkor tényleg mindet kipörgetted. <#hehe>#hehe>
Jó ez?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon frankó volt... most már mindegyik GoW-ot kipipálhatom... nincs több? Mé' nincs? :-(
Arra azért figyelmes lettem, hogy amikor nagy tües támadást nyomok ott "a ló mögött" akkor pár tégla kissé izzik... vagy csak hallucinálok?
Megyek áldozok egy kecskét Arész-nek hátha segít...!
van 2 része PS2-re is.
(amúgy ahol elakadtál, onnan még elég hosszú a játék, az még gyakorlatilag a legeleje)
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
még egy szigetet elõ kell hozni, hogy át tudj ugrani (ha ikarusz lifttel sem megy a dolog, gyk a levegõben még 1x ugrás gomb)
mikor beérsz abba a részbe, akkor egyrészt el tudsz menni jobbra, a save pointhoz, ahol aztán leugrasz egy nagyobb térbe, ellenfelek, ott 2 kar van (az egyikhez össze kell törni egy sziklát bal oldalt).
itt az egyik kar felhoz egy láncot ahol visszajutsz egy kis térre, szemben a "szigetek". itt bal oldalt fel tudsz mászni a falon, ott is jön pár ellenfél, de itt megtalálsz még egy kapcoslót ami ismét egy szigetet elõhoz.
lehet, hogy ez után is van még egy hasonló rész nem emlékszem, ha ott akadtál el, írj és megnézem hogy mi ott a helyzet!
sok sikert!
El sem hiszem, én is elakadtam a játékban... Mégpedig vmi földalatti résznél, ahol egy óriás
Ha valaki tudja a megoldást nyomja be spoilerbe. Köszi.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
\"If in doubt, flat out!\"
lenne egy olyan gondom h pontosan nemtudom hol tartok :/ mindenem maxon van megvan zeus gauntlet de több nincs és vmi köralaku helyszinen vok...egyik oszlop tetejérõl egy szárnyas nagy szar lövöldöz rám nagy zöld gombocokat...nemtom megsebezni és kb 1/5-d hp-ja van
\"If in doubt, flat out!\"
God of War 3 pedig csak PS3-ra fog kijönni!
Az igaz hogy a Chains of Olympus lehet hogy megfog jelenni PS2-re????
Már nézegetem a gamefaqs részt, ha oda felkerül, ígérem a lapomon ott lesz a magyar is, ahogy a GOW1-2 esetében.de azért remélem lesz belõle valami magyar szövegkönyv...
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Sztem nagyon fasza volt a vége, de azért remélem lesz belõle valami magyar szövegkönyv....
Így már fullra ki van játszva mind a 4 rész! Hurrá!<#integet2>#integet2>
Tervezem az eredeti megvételét, mert ez a játék megérdemli, meg egyébként is sorozatba illeszkedik.
AZ alvilágban tartok, és legyõztem 2 pajzsos szörnyet, aminek a lelke "belement" egy ajtóba és világít...
Csak az a baj, hogy elõtte zárva van Hádész kapuja!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Póló is jár hozzá, természetesen L-es, de az olyan nagy, hogy Kratos lazán beleférne.