Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja.... nincs x millás autóm. :) csak mondjuk x/2
Forever alone....
gamertag: kenobita
Az az igazság, amit elhiszel.
http://sg.hu/felhasznalo/989022577
szívesen találkoznék, megismerkednék vele
kitiltottak asszem valami felreertes miatt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az az igazság, amit elhiszel.
Csak 1-2 menetre kell..pfff
En jo fej vagyok de meg kell hagyni ritka nagy poccse valok amikor valakirol kiderul h hazudik
Es akkor vagyok meg szar mielott meg jon a havim de ezeket valalom ;)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
★★★★★
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A csajok az őszinteséget szereti szóval ha ezt előadod akkor később hazugnak nézhet és úgy tekinti hogy kihasználtad.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Már az előtt levágta, hogy mit akarsz, még mielőtt te rájöttél volna, mit akarsz tőle valójában.
#22591 felejtsd el, ez a legjobb tanács. tudod egyáltalán, hogy van-e barátja, vagy bejövős lennél-e neki?
Tanács kéne. Van egy lány akivel majdnem minden reggel találkozom munkába menet, ilyen női cuccokat áruló boltban eladó, körömlakk meg ilyenek és már köszönőviszonyban vagyunk mert vettem tőle körömlakkot, mondván, hogy a (nem létező) barátnőmnek kell és segítsen választani stb. De kéne valami ütős nyitómondat, hogy felszedjem. Ráadásul most azt hiszi van barátnőm. Mondjuk az nem probléma mert kitalálom, hogy szakítottunk vagy ilyesmi és esetleg ha nagyon jól adom elő még vigasztalós szex is lesz, nem? Igazából csak 1-2 menetre kéne, nem valami komoly kapcsolatnak.
Adjatok valami tanácsot.
a rendes lánytól messze vagy, sérült vagy inkább és kezelésre szorulsz - jó értelemben
és ne sértésnek vedd, amit írok
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
annyiban érdekelt és érint a dolog, hogy én is jártam már így csajjal és az ilyen nőknek komoly betegségük van, ami kezelésre szorul, haragudni nem, de kezelni kell őket
Amugy en azt mondom jobb a bekesseg, de mivel eddig folyton csak beszologatott nem tudtunk kibekülni.
Videobaby elöször nem is engem vert at hanem öt, meg egy kezzel faragott szives nyaklancot is küldött neki postan. Szoval nem hiszem, hogy összejött volna vele.
Videobaby 45 eves a lanya meg 17 jelenleg.
En ugy vagyok vele, ami mar megtörtent nem lehet rajta valtoztatni, annyit tehetünk, hogy levonjuk a tanulsagot es legközelebb akkor nem esünk ugyanabba a hibaba.
Nem is haragszok mar ra, azota is beszelgettünk nehanyszor.
★★★★★
amit tudok rólad és ami alapján hozzádállok:
felraktál egy fotót egy masszív lányról 26 évesnek nézett ki a fotó alapján, állítólag másokkal elhitetted, hogy te vagy és átverted kamionosjoet, mert ha minden igaz, akkor a fotón nem te voltál, hanem a lányod - ezek alapján minimum 46 éves lehetsz
igaz, hogy a fentiek feltételezések és lehet, hogy egy 50 éves ember vagy, de ez a nemkorrektség fogalmát kimeríti
#22582 hajaj :D
így van mindenkinek szüksége van szexre, viszont - aki minden nap 3-4szer szexel a párjával, az kevésbé kívánja a szexet
egy nőnek nagyon sok mindennek meg kell lennie, biztonság pénz egyszóval egzisztencia, hogy a szexet kívánni tudja, ezzel szemben egy férfinek kaja kell és szex, minden más sokadlagos fontosságú
azt sem gondolnám hoyg a legtöbb nőt pusztán luxussal le tud venni egy tapló síkhülye a lábáról..
szóval ez az elmélet nekem sántít
én arra az összevetésre gondoltam hogy a nők tudnak úgy öltözni hoyg alig tudod megállni hogy fixírozd a fenekét, mellét vagy a tevepatát, de egy faszinak ritkán bámulja az elsődleges nemi jegyeit egy csaj pusztán azért mert kihívóan öltözködik :)
mi az amit egy nő nehezen kap meg ez a pénz, illetve sosem eleget :) ezért nekik az ékszer a pénz a luxus, az ami nem áll rendelkezésre
kinek mi az értékes, mindenkinek az az értékes, amire szüksége van és kevés van belőle
nőknek az ilyen férfitól a pénz kell, nekünk az olyan nőktől a szex
a magam részéről én munkahelyen, vagy egy délutáni sétára (kiránduláshoz, sporthoz) való felöltözésnél szívesebben venném ha a nők pusztán csinosan öltözködnének.. néha kb az az érzésem egy óra séta, vagy akár egy futóedzés után, hogy erotika kiállítás van a városban..
nyilván kinek mi, de ha egy nővel ismerkedek akinek átlátszik a melle a pólón keresztül, kb egyértelmű hogy mit akarok tőle és mit nem akarok .. pl barátnőnek biztos nem, illetve ne vegye zokon ha egy beszélgetésnél nem fogok mindig a szemébe nézni ;)
vágom h ezt sok nőnek nehéz megérteni, mert visszafelé a pasik nem is tudnak hasonlóan (kihívóan, közönségesen) öltözködni, ami mondjuk hasonló hatásokat váltana ki a csajokból..
gáz ha sportcipőhöz magasszárú zoknit veszel és rövidnadrágot, szandálhoz bármilyen zoknit, öltönyhöz sportcipőt vagy ha kövér vagy feszülős pólót, toppot vagy akármit ami feszülős, gáz ha az auchan tesco vagy hasonló szupermárketekből öltőzködsz fel bármilyen ruha vagy kiegészítő is legyen a leggázabb a kuponokért vagy bélyegekért kapható cuccok táska pl.
Viszont ha így állsz hozzám, akkor nem szerintem ne nagyon beszélgessünk, mert így nehéz haverkodni. :(
Igazából nem tudom eldönteni, hogy kocsis vagy ambrus vagy, de mondjuk nem is igazán érdekel. A lényeg, hogy...
A heavy cost. I pay it gladly.
(Ráadásul ilyen következtetést levonni egy ismeretlenről, mondjuk akiről tudsz max 2 kósza információt, elég meredek, és ostoba hozzáállás.)