Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én megválogatnám a helyedben, hogy mire modom, hogy gáz. Ami nem akaratlagos hiba, és amin nem lehet változtatni, aznem lehet gáz.
Fresh Duke
Na, nem, úgy az egész elég gáz. De már az is gáz, hogy ezt kérdezed...

A heavy cost. I pay it gladly.

Mármint az, hogy látszik?
Fresh Duke
Ha nincs neki, akkor elég gáz.

Mester, én ezt nem értem. :(
Egy okos lány meghallgat mindent, de nem hisz el semmit, csókol de nem lesz szerelmes, és távozik, mielőtt őt hagynák el
M.M.
le(j)hetséges :D
Gáz hát, tedd be sütőbe még, míg nem ropog és vidd el szalonba ha lejhetséges.
Nah, halljátok, nem akarok erről külön témát nyitni, szerintetek gáz, hogy ha egy lányon fehér top van (ujjatlan póló gyengébbek kedvéért) és picit átlászik a melltartó vagy a cici?
clio1616v
A kor is igen.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Na jó talán a nem igen. <#idiota>
Ugyanennyi erővel lehetek fiú, 10 éves is. A kor és a nem nem számít.
clio1616v
mert lány vagy és 22 éves

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Miért lehetek érdekes ember?
Fresh Duke
Írtam ide vagy 3-t... :)

Te is. ;)
Persze! Hiszen én nem is akartam velük ilyesmit.
clio1616v
ezt a lefekvés dolgot többször említed, ez frusztrál téged?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Fresh Duke
A kommenteidet olvasva... elég érdekes ember lehetsz...

Még nem dolgozom.
Én belül gyerek vagyok, szóval jó úton jártak az illetők.
Kár, hogy legtöbbük ezzel a gyerekkel le akart feküdni. :(
clio1616v
eddig gyerekként reagáltak rád, ezután kezdenek komolyabban venni és így fogod megtapasztalni ki is vagy

dolgozol?
Utoljára szerkesztette: clio1616v, 2014.08.06. 20:12:41

Például?
clio1616v
még most fogod megtapasztalni, a fontosabb élettapasztalatokat, legalábbis ha magamból indulok ki

A születésem szerint 22 vagyok.
clio1616v
hány éves vagy?

Hát... Ez a kisugárzás... Ha lenne egy srác, akármilyen jól néz ki, ha mást áraszt magából akkor nem érdekelne párkapcsolat szinten.

(bár engem amúgy se érdekel az ilyesmi annyira)

De ez a fiú, aki ezt mondta, csak egy fehér holló.
clio1616v
nem rajtad múlik milyen jó nőnek gondolod magad, hanem azon aki téged megítél

érdekes, hogy ilyet mond valaki - szerintem hazudik - mi az hogy fél lefeküdni veled?, meg hogy szép vagy, de nincs vágya?

Én nem vagyok egy tipikus "szexi lány", nincsenek nagy idomaim, és szerintem az arcom is átlagos, jópár szépséghibám van, olyan gyerekes vagyok... Nem vagyok nagyon okos, se művelt, se agyoniskolázott - bár sok minden érdekel és vannak témák amikkel intenzíven foglalkozok... - , és nem is viselkedek érdekesen... De, mégis a legtöbb pasi, akikkel megismerkedtem életem során, egy-két kivétellel mind rám akart hajtani. Nem túl érthető, szóval én ezt a kisugárzás számlájára írom... :P
A fiúkkal kapcsolatos tapasztalataim azt eredményezték, hogy még óvatosabban válogatom meg kivel ismerkedek meg.
Bár most pont van egy hím szerzet, aki pont azt állítja, hogy olyan gyerekes és éretlen kisugárzásom van, hogy még ha szóba is kerülne félne lefeküdni velem, nehogy megsérüljek. És alapvetően nem ébresztek benne vágyat a dologhoz pedig - szerinte - szép vagyok.
clio1616v
egy jó párkapcsolatban nem célok vannak, hanem kompromisszumok és ennek eredményeképpen egy kellemes boldog együttélés

hangsúlyozott hogy tetszen a teste és a viselkedése illetve a gondolatai, ha az egyik nem tetszik, akkor azt a másodikkal vagy a harmadikkal kell kompenzálnia, kompromisszumként

"nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható"
Ergo nem feltétlenül, szex- vagy párkapcsolat a cél, ha ismerkedésről beszélünk. Bár tudom, hogy a legtöbb fiú számára elképzelhetetlen hosszabb ideig csak barátságot fenntartani egy lánnyal.
Viszont ha még párkapcsolat is a cél, akkor sem az a legelső szempont, hogy hogyan néz ki a lány. Nyilván, tetsszen neked, de szerintem ez nem hangsúlyozott. Az emberek általában nem a külső adottságaik, hanem a belső kisugárzásuk miatt lesznek vonzóak, vagy nem-vonzóak. A szerelem meg kifürkészhetetlen.
clio1616v
engem nem érdekel, hogy nézel ki és ugyanúgy szeretlek mint bármelyik másik embert

viszont szexelni csak (számomra)vonzó nőkkel fogok, akármit is mondasz, a jó kapcsolatban pedig a szexnek is működnie kell így marad az, hogy egy rendes lány vonzó kell legyen ahhoz, hogy kapcsolatot legyen érdemes vele kezdeni, és ez egyenlő prioritást élvez azzal, hogy ne dohányozzon és legyen önálló keresete = dolgozzon munkahelyen, illetve más pasival ne legyen nemi kapcsolata

Fresh Duke
De a fél fitymáddal akár el is takarodhatsz innen is. <#vigyor2>

Hülye szegeny.

★★★★★

Nahát, nem tudsz olvasni? :P :)
Fresh Duke
Képt, vagy senki se hiszi el.

Én rendes lány vagyok. :) De az olyanokkal, akiknek legfontosabb a külső azzal szóba se állok már.
folyton magadról beszélsz <#nyes><#taps><#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fresh Duke
Igen, hiányzott már, hogy egy billentyûzethuszár cigány játssza itt a fejét, köszönöm hogy jöttél.

Fresh Duke
Elég a fenekérõl. A megvilágításra figyelj majd oda.

látom hiányod van;)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ryder62
lol az nincsen. De majd holnap körbefotózom minden szögbõl :D

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fresh Duke
Képt.

vidéken kell keresni hmm...

nagyon kicsi faluból jöhetett, ha 30 éves koráig meg kell ott házasodni valakinek:D egyébként mindig úgy szól a fáma nálam, hogy kurvára szarni kel l a társadalmi elvárásokra:D ez nem boszorkány üldözés, nincsenek akasztások úgyhogy nyasgem:D

#22521:

Te is látom a lényegre térsz:S<#nyes>

Ryder62
Külsõre szép nagyon, cici átlagos, de popsija feszes mint a gitár húr <#finom>

Narxis
Pl aki 30 éves koráig nem házasodik meg azt kinézik a közösségbõl

loooooool, tiszta középkor

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fresh Duke
Cickók?

Ryder62
1 hónapja van egy új munkatársam melóhelyen. Egy 21 éves gyönyörû, kedves és aranyos csajszi aki vidékrõl költözött fel Pestre pár éve. Egy kis faluból jött.
Hát így 1 hónap után azt kell hogy mondjam, hogy szinte az ideálom. A fent említetteken kívül még azt kell megemlíteni hogy eszméletlenül jól tud öltözködni. Teljesen hétköznapi ruhák (tehát nem ribancos) de mégis mikor meglátom csak wáó... Haja is szépen befonva vagy kiengedve.

A jellemébõl az ami igazán megfogott az az hogy illemtudó. Kapásból ott van hogy nem káromkodik. Nem iszik, nem bagózik. A másik hogy jól ellehet vele hülyülni. Bár a komolyabb típusból való azért pénteken sikerült úgy megnevettetnem hogy már a szeme könnyezett :D
Mellesleg tudd fõzni. Pesti csajok nagy része meg több f*szt fogott mint kilincset és fakanalat együtt véve. Volt egy bige aki 26 éves létére még egy egyszerûbb kaját (pl paprikás krumpli) sem tudott elkészíteni. És még büszke is volt rá, nem is akart megtanulni fõzni. Ekkor felálltam és otthagytam. Nem szakácsnõt keresek de azért nem kávét akarok ebédelni. (amúgy tudok fõzni tehát az éhenhalás nem fenyeget ha nincs egy nõstény körülöttem)

Visszatérve; egy a hibája: házas. Nem, nem írtam el, férjnél van.
Jól ellehet vele beszélgetni, tehát megtudtam ezt azt a vidéki szokásokról. Pl aki 30 éves koráig nem házasodik meg azt kinézik a közösségbõl.

Szóval minden happy azt leszámítva hogy tabu a csaj hisz férjnél van.

A másik hogy kicsit kérdezõsködtem és mint ahogy az urban legend is tartja: az ilyen csajok valóban nem mozdulnak ki. Annyira elvannak veszve hogy keresve is alig találni. Tehát vannak... valahol.

Bezzeg a tipikus városi picsákból mennyi van.

Narxis
? :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

vannak érdekes helyzetek. engem a nõ az elsõn orrba pöckölt elég erõsen.
ezt én biztos jelnek vettem, hát az is volt

videobaby
amit jó idõben is.