Honda CBR125R
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
watch?v=G1uD3IqC7Bw]http://www.youtube.com/watch?v=G1uD3IqC7Bw[/url]
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Nagy gondom volna...megfordult már pár verda nálam,de ez má sokk!Hozzám került egy 90-es Honda nsr 125...és mitagadás megfeküdtem mint hülye gyerek a rollerrel!Melegen cseszik indulni...kompresz okés!Egyszerüen nem bírom azt leküzdeni,hogy hirtelen gázra ne gondolkodjon 2 ezer és 3 ezer között...persze ezután belekarcol a pirosba!Tippeket....lécci valaki!
Pénzt csak azért kértünk hogy a kiadásainkat fedezze.Már nem csináljuk,mert a triálversenyek mellett már nincsen rá idõnk,csak ritkán megyünk ha ismerõsõk hívnak.
A helyzet az,hogy a triál élvezetesebb,mikor már rutinból nyomjuk huszadszorra ugyanazt,kezd unalmassá válni.
Lehetne még sokat fejlõdni,de inkább marad a triál.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Persze, de sajna többen vannak akik csak huzogatják a gázt hogy felemelkedjen az eleje aztán meg jön a baj...
Eddig volt 2 db 2k4 gsxr 600 unk. Azzal faterom meg én mentünk a gsxr kupában. Meg úgy simán nyílt napokon is. Egyszer indultam a 200 mérföldes versenyeb is a hringen. Ezen kívül még annó megspórolt pénzembõl van egy honda nsr em. Azzal is indultam 125 õs amatõr kupán, de nem sokra mentem az aprilliák meg a mito-k ellen. 😄
A 2 gsxr bõl már csak egy van (anyagi gondok miatt eladtuk), az nsr-el meg mostanában csak a gond van. Fõtengely szimering töltés-szabályzó stb... Kijött rajta minden :S
Amúgy te szoktál valahol úgymond "fellépni" is vagy csak hobbiból nyomod?
10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD
Hányszor megfosatott a talma mikor elhúzott mellettem!
Túl drága,és veszélyes ezért hagytam abba.
Te mivel nyomod?
A shercóval edzek folyamatosan,most beteg voltam egy hétig,addig csak egyensúlyozás volt a garázsban,felállok rá,aztán hallgatom a rádiót.
Áprilisban vettem újonann,még bírnia kell sokáig,mert nincsen pénzem lecserélni.Asszem ha nem esik ma kimegyek edzeni,rámfér.
'Jah és mit nevezünk egykeréknek?
'-ezt azért írtam,mert az olyan hülyék miatt akik seggen csúsznak a tömeg elõtt,hiszik az emberek, hogy ez veszélyes.
Ha lépésrõl-lépésre tanul meg valaki,és tudja mik a határai,akkor semmivel sem veszélyesebb mint megtanulni biciklizni.
A baj ott van,hogy néhány hülye tudás nélkül akar virítani.
Városban közlekedve sosem csinálom,nem azért tanultam meg hogy játszam az eszem,hanem mert kihívás volt.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A 3 méteres körre: egy szóval nem mondtam hogy nem hiszem el. Elhiszem és grat hozzá hogy megtudod csinálni. Engem az ilyesmi nem annyira izgat. Inkább az hogy minnél gyorsabb legyek a pannónia ringen meg a hungaroringen...
Lehet hülye vegyok de a "jogod" az mi? <#vigyor2>#vigyor2>
10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD
3 méteres sugarú körben egykerekezem neked 1.5 percig!
A jogomnak meg semmi baja a mai napig!
De gondolom te ezt jobban tudod nálam,és nem hiszed el.
Jah és mit nevezünk egykeréknek?
Egyébként én nem értek azzal teljesen egyet hogy a motor értünk van. Persze, vannak dolgok amik tönkre mennek, de azért az ember törekszik arra hogy megóvja azt amit drága pénzért megvett. Nem?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
meg hát hogy mindenki lássa azt a szép rst, omg mi van azzal 😄
Gondolkozom az A korlátozott jogosítvány letételén és az lenne a kérdésem hogy a rutinon milyen feladatokat kell megoldani?
Elég soakt mentem már nagyobb motorral mert van egy Mitom de ugyebár közúton nem kell szlalomozni meg ilyenekXD
Elõre is thx!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mindenesetre itt mindenki megmutathatja 'mennyire kemény" ,mert egy 1500-as chopperrõl böfögni a sörhabot az még szerintem nem az.😊
Élete mindenkinek egy van,úgyhogy 60 km fölötti egykeréknek semmi értelmét nem látom,feleslegesen rizikós és igazából lassan sokkal nehezebb csinálni.
Streetfighterben is a lassú dolgokat szeretem,most meg már jó ideje triálozom,ahol szintén lassan megyünk.
Na az még ennél is keményebb világ,mikor az 5. esés után újra neki kell menni,pedig tudod hogy csak 20.-ra jön esetleg össze.
Én mindenkit rábeszélnék akit érdekel,de csak védõcuccban és biztonságos helyen.Gyors sikerre ne számítson senki!<#vigyor1>#vigyor1>
Megtanulni egy jog a tuti.
Ugyanez egy sportmotorral sokkal nehezebb.
Alapban olyan a kétütemû hogy megindul fent,de ha jó a kipufogószelep akkor alul is erõs.
10 éves korukban már felén nem mûködik,és mivel nem szûkíti a kipufogónyílást nyomatékszegény a motor.Aztán mikor elkapja a fordulatot meg olyan mintha seggbe rúgták volna.
Persze ha kopott a motor kétütemûn az is inkább alul érzõdik,fent még 3 baros kompival is erõs.
Endúró jobb egykerekezni,könyebb felemelni és jobban bírja a strapát.
Legegyszerûbb megtanulni egy olcsó jog-on,igaz utána át kell szokni a lábfékre.
Inkább lánc lánckerék,kuplung de szerintem a motor azért van hogy szolgáljon,ami kikészül azt ki kell cserélni.
Ha kerekezni akar valaki,1 barnál több nem kell se elõre se hátra stabilabb a motor,és jobban csillapít lerakáskor.
Jó hátsófékkel türelemmel esés nélkül is meg lehet tanulni.
Szerintem a motor van értünk,és nem fordítva.
mert 125be nem ír senki, robogókba se, szval marad ez 😛
Hmm, ma tisztitottam a sportlégszûrõm vízben, majd megszárítottam, vissza karbira... de szerintem vizet nyelt a karbi, mert olyan 6000nél hörög...
majd holnap reggel megnézem elpárolgott-e a víz, ha meg nem az a gond, ujra szétszedem, aztán megnézem, lehet vhol rosszul passzintottam rá
RS-re nincs pénzem, Hondára már igen - olcsóbb sokkal, és én alapból honda párti vagyok. Yamahát nemtom mennyibe kerülhet?
nekem ha minden rendben lesz 93-as tuareg rally-m lesz, pont olyan amilyet szerettem volna😄
ne tévesszen meg senkit hogy 4 ütem, szerintem a 2 ütemüekkel fogja felvenni a versenyt, sõt
Mert pl az NSR gyártását befejezték 99 ben. RS bõl van zsír új is. TZR azt nemtom van e új, de az se egy mai moci...
Yamaha TZR 125:
Ezzel volt alkalmam menni már mert haveromnak ilyenje van. Ez is nagyon jó moci, bár ezzel pályán nem mentem, de a srác szerint nem rossz ott se. Gyorsulásra teljesen ugyanaz mint az NSR. (leteszteltük a készülõ autópályán 😊 ) Ehhez is van dögivel alkatrész...(olcsón)
Aprillia RS 125:
Ezzel is mentem már de csak pár kört egy parkolóban. Annyit tudok mondani hogy erõsebb a másik kettõnél, jobban versenyre van hegyezve, de rohadt kényelmetlen... A másik hátrány hogy szerintem nem annyira megbízható mint a yamaha meg a honda. És az alkatrész rohadt drága.
Összegzésül: a honda és yamaha okos válsztás fõleg ha viszonylag kezdõ motoros vagy. A honda és a yamaha olcsóbb is az aprilliánál. Viszont az aprillia egy kicsit erõsebb a másik kettõnél, de nem annyival amennyivel drágább és amennyivel többet fogsz költeni rá késõbb.
Így most hirtelen ennyi jutott az eszembe... 😊
nekem meg meglett a pénzem ugyhogy a jézuska hozza a tuareg rally-t!!!😄